FIV la Sibiu (16)
Raspunsuri - Pagina 5
monaramona spune:
intradevar nu se mananca sarat cand iei medrol..fara sare asa mi-a zis si mie..in rest nimic
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Buna , fetele , Monaramona ,eu scriu azi , nu prea am noutati ..maine ar cam trebui sa vina CM...stie cineva , poate veni atata vreme cat eu iau Duphaston ? La primul FIV , nereusit , a venit ceas la 27 de zile , cu tot Cyclogestul pe care il luam ... Dureri NU prea am , sa nu ma deochi , sanii ma dor dimineatza mai tare ...febra inca fac ..cam atat ... Daria , Medrolul contine methylprednisolon , un glucocorticoid ,din cate stiu eu ajuta uterul /organismul sa ''implanteze embrionii '', sa nu-i respinga.. Va pup Camrynna , |
Camry, mie mi-a venit CM, chiar daca luam Duphaston.
Lasa, ca tie nu iti vine....
Daria 76, eu nu am luat medrol, deci nu prea te pot ajuta cu info.
Tinem pumnii stransi si pt tine!
danaisa20 fericita 33+
cu
camrynna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaisa20
Camry, mie mi-a venit CM, chiar daca luam Duphaston. Lasa, ca tie nu iti vine.... Daria 76, eu nu am luat medrol, deci nu prea te pot ajuta cu info. Tinem pumnii stransi si pt tine! danaisa20 fericita 33+ cu |
Danaisa , asa zic si eu ,la FIV 1 a venit ceas cu tot tratamentul luat ... Mai am maine zi periculoasa , ziua 30 a CM , punctia mea fiind in ziua 16 ....
M-a speriat o prietena cu 3 copii si multe sarcini , zice ca durerile mele de mijloc inseamna contractii uterine ...si ca uterul asta iritat si cu contractii nu e semn bun ..chiar daca sa zicem ca ar fi bb acolo ..
Daca nu as avea o mica farama de sperantza , as aprinde , mentolate ...da ' mi-e ca ma miroase sotzul si se botosheste ( el m-a convins sa renuntz acum un an si 2 luni )...
Camrynna ,
brunadria spune:
camrynna ce protocol ai avut si cati foliculi si ovocite?cati embrioni si cati transferati?
tu ai trecut peste toate hopurile ! acum trebuie sa vi cu beta mare, neaparat!
multa bafta
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
monaramona spune:
camryna nu te mai lua dupa toate povestile..corpurile noastre nu sunt la fel si nici nu reactioneaza la fel indiferent daca luam aceleasi medicamente..ai grija de tine si linisteste-te
misspii spune:
camryna- o sa fie bine,cum zice si mona fiecare reactionam in alt fel.
Sa fie o beta mare .....,ai grija de tine si
danaisa20 spune:
camry, in caz de contractii ale uterului ar tb sa ai dureri de burtica. eu m-am confruntat cu ele in primele3 luni de sarcina (destul de suparatoare au fost) si intr-adevar, daca sunt contractii, ele nu fac bine la bebe si se recomanda no-spa, ca sa linisteasca buritca si sa il tina linistit pe puiutz. dar durerile de spate nu am auzit sa fie semne de contractii ale uterului...
Eu iti tin pumnii stransi si lasa prosteala cu mentolatele. Hai, ca poti!
danaisa20 fericita 33+
cu
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria camrynna ce protocol ai avut si cati foliculi si ovocite?cati embrioni si cati transferati? tu ai trecut peste toate hopurile ! acum trebuie sa vi cu beta mare, neaparat! bunta bafta "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Mercy mult de incurajari , fetele .Dureri de burta am avut in ziua 24, cand am avut pete roz ..pe langa durere , aveam si un soricel acolo care ma racaia ..:))))
Bruni : am avut protocol lung , Lupron 3,75 mg in ziua 21 a CM din iulie , apoi din ziua 3 am inceput stimularea cu Menopur , la inceput 3 fiole , apoi din ziua 6 cate 4 fiole , in ziua 13 am scazut din nou la 3 fiole , iar joi , 19 /08 , la ora 11 pm am facut Pregnyl 10000 UI ...sambata , 21 /08 a fost punctia , 11 ovocite , 9 mature , 5 embrioni , din care 3 erau micutzi ( 4 si 5 celule , si se dezvoltau ff lent ) , si inca 2 care au fost transferati , de 8 si respectiv 6 celule care erau ff frumosi , fara fragmentatii ...
Eu am insistat sa mi-i puna pe toti 5 , poate la mine in uter cresteau mai bine ...Nu a vrut medicul meu ....am sa-l intreb d c ...
Cat despre beta mea ..deja imi tremura gladiolele de pe acuma
Danaisa , hai ca de tigari stau departe , dar ce fac cu pofta de
Camrynna ,
gabri-ela spune:
camryna putere multa! Aceasta perioada este tare grea dar ai sa vezi ca de data asta o sa sarbatorim toate aici reusita ta cea mare. Cand faci beta? Luni? De acum pt linistea ta poti face si uin test de pipi ca se vede, daca nu mai ai rabdare pana luni la intepat. Si eu te rog sa lasi mentolatele, pt ca este pacat sa-i inveti de mici pe bebei cu ele. Ai un an si....de cand te-ai lasat si ar fi si pacat acum sa te reapuci.
daria, monaramona voua din ce zi vi s-a recomandat sa luati medrol? Eu astept sa-mi vina CM, astazi sunt in Z 27 si sper sa nu m-a fi dereglat de la FIV-ul de luna trecuta. Dar nu fac la CM acesta transferul. Cica mai stau o luna, o sa-mi dea ceva de prin ziua 21 sa iau(si eu cred ca este medrol) iar apoi la CM din octombrie daca toate merg bine fac transferul.
Tu monaramona faci luna acesta ET? Ai inceput cu medrolul?
daria tu in ce stadiu esti? Ai trecut pe medrol deja? Si numai atat? Da-mi si mie mai multe amanunte.
Pupici pt toate fetele mele dragi
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
monaramona spune:
draguta mea eu incep sa iau medrol din data de 8 .....2 pe zi
daria tu de cand incepi si cate iei si cum?
cred ca va fi un chin sa mananc fara sare dar ce nu facem noi ptr a avea un bebe