FIV la Sibiu (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaIrina28 spune:

Va multumesc ptr. incurajari si iata povestea mea: in august am facut un prim transfer embrionar - dr. Chicea - 2 embrioni perfecti dupa spusele dr., endrometrul "beton". OK acum incepe chinul celor 11 zile. In a zecea zi apare o scurgere usor maronie care ma sperie, luni fac beta si stupoare - rezultatul peste o saptamana . Aici doar se recolteaza proba si se trimite la Bucuresti. Sun la clinica ei nu-mi pot recomanda nimic fara rezultatul analizei. Intre timp si Dr. Chicea este in concediu. teste de sarcina care ies negative, in sfarsit scurgerea maronie se transforma usor in menstruatie si in felul asta am piedut puiutii .

Mergi la inceput

Acum incerc sa ma linistesc si sper ptr. ca speranta moare ultima. Caut si in emsajele voastre mai vechi sa vad ce ati facut voi, ce tratamente ati luat inainte si apoi dupa transfer, ma documentez... nu mai stiu nici eu ... Sa-mi dea Dzeu putere sa rezist ca sunt cu moralul la pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

oria, bonsai, deeva multa , multa bafta maine la Sibiu si Dumnezeu sa aiba grija de voi ca totul sa iasa bine. Va asteptam de maine cu noutati
monaramona uite ce a mai trecut timpul si la tine si sa ai o reusita mare in aceasta toamna. Pumnii stransi!
maria irina ne bucuram ca ai intrat si tu la vorba cu noi, dar iti urez sa ai o sedere aici cat mai scurta si sa pleci la odisee cat mai curand. Tu dupa acest FIV ai mai ramas cu ceva embrioni acolo la ei? Pt ca atunci nu trrebuie sa mai treci prin aceeasi procedura pt FIV. Este un alt drum de urmat. Bafta multa!

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Bonsai, deeva pe noi e usor sa ne recunoasteti... Jumatatea mea e mai mic cu 5cm decat mine cand nu port tocuri. Si in general, port... Se uita multi ciudat dar e singurul om din lume care poate sa ma adune din bucati sa ma faca intreaga la loc! Eu una o sa am un costum negru. Poate ne intalnim.

Multumim pentru incurajari, eu una deja sunt "pe arcuri". Mi-am inceput injectiile din stanga, si cand uita blonda unde sa faca injectiile incep: 1-stanga, 2-dreapta, 3-stanga... Ieri uitasem si soata mea era cu ochii mari pe mine, inchinandu-se, in timp ce eu calculam! M-a intrebat daca imi ajung degetele de la maini si de la picioare... Dragele mele, nu stiu cum e la voi experienta FIV dar la noi e sfarsitul lumii! Ne-am capiat de tot!

MariaIrina mi se strange sufletul ghem cand citesc cate un istoric medical ca al tau... Si partea proasta e ca stiu personal inca 2 cazuri, tot de acolo, care dincolo de trauma fizica au ramas si cu unele emotionale foarte urate. Sa fii tare si sa ai incredere ca la Polisano nu vei intalni asa ceva! Sper sa te convingi singurica in timp ce pleci si cu un bebe de la ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

oria , ce umor ai, m-ai facut sa rad. Eu is programata la ora 11. Si pe noi ne recunosti usor, suntem amandoi inalti, mai ales barbatu meu... are 1.92. A, si bruneti amandoi, eu cu par mult in cap, el tuns la 3mm.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Ufff... noi la 14 venim!

Apropos de inalti, al meu se intreba daca nu poate sa-i schimbe gigeii din greseala. L-am linistit! Daca la 14ani e cu un cap mai inalt decat el...nu e al lui, sigur!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor si eu merg maine la sibiu ..mi-a venit CM si poate ne vedem acolo...la 14 ..oria

Mergi la inceput

Ta-na-na-na... Se mareste gasca de maine! Polisano, pazea ca venim!Noi ne-am facut un ritual, intotdeauna inainte si dupa clinica bem o limonada in Piata Sfatului! Mi-e tare drag Sibiul, comparativ cu Bucurestiul e un vis...

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari fete dragi!
multa bafta pt fetele care merg astzi la sibiu si nu numai!!
maria,sa fie cat mai scurta sederea ta aici.
tuturor!!!

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari dragelor.
Azi am vb la Polisano, trebuie sa merg in primele zile de menstruatie la control, adica in octombrie. Atat stiu ptr.moment. Dupa 27 am sa vorbesc cu dr. Chicea, acum e in concediu. Mai am 2 embrioni si sper din tot sufletul ca de data asta sa fie bine.

Mergi la inceput