FIV la Sibiu (16)
Raspunsuri - Pagina 12
gabri-ela spune:
Ce ma bucur cand mai intra mamicile pe la noi si ne mai impartasesc din tainele minunatiei de a fi mama. Asa parca ne mai creste si noua speranta ca intr-o zi ne va veni si noua randul.
Yarrina sarcina usoara in continuare si nu-mi vine sa cred cat de repede mai trece timpul
bubu sa-ti fie sanatosi ingerasii si sa te bucuri de orice clipa desi cred ca este greu acum, dar si frumos
oria pumnii sunt stransi pt tine si sa dea Dumnezeu la sfarsit sa te bucuri de o mare realizare
Fetelor aspenterul se poate lua in oricare moment al zilei? Voi cand il luati?
Asteptam vesti si de la fetele care fac luna asta sau se pregatesc pt FET. Cum mai stati?
Pupici pt toate fetele
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
monaramona spune:
cand luam 2 aspenter ..luam dimineata si seara ..dsar acum iau 1 si il iau dimineata..sper ca ti-am fost de ajutor..dar tu iei medrol? dimineata si seara? ca am vazut ca la o fata ..nu stiu exact ca ia dimineata si dupamasa
gabri-ela spune:
Mie dr mi-a zis sa iau din Z21 cate un aspenter pe zi si medrol de doua ori pe zi, unul dimineata si unul la pranz. Doza este de 8 mg de doua ori pe zi. A specificat dimineata si la pranz.
Dar voi ce mancati in aceasta perioada fara sare?
Monaramona cam cand preconizezi sa-ti vina CM?
Apoi trebuie facuta o eco pt chisturi si progesteronul in Z1.
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
yarrina spune:
Inseamna ca eu am rezistat eroic pana acum. De la 30 intru si eu.
Ce mi-e dor si mie de Sibiu...mi-a placut f mult orasul cat am stat pe acolo.
fericita!! 27+ si
MariaIrina28 spune:
Buna fetelor.
VA urmaresc de ceva timp, dar acum am prins curaj sa si scriu.
Am in spate o experienta nefericita a unui FIV nereusit. Acum incerc sa ma "adun" si spun asta pentru ca inca simt ca sufletul meu e rupt in mii de bucati. Ne dorim atat de mult un copil si ne chinuim de mult timp sa-l avem. In sfarsit, ne-am hotarat sa incercam si a doua oara si v-as ruga sa-mi spuneti si mie cam ce ar trebui sa stiu, ce tratamente vi s-au prescris voua, ce e bine sa faci si ce nu dupa trasfer.
Oria77 spune:
Gabitza, saru-mana, la fel, sa dea Bunutu sa ne vedem "proaspete mamici" cat mai curand!
Pe mine a incercat dl dr sa ma linisteasca, sa imi spuna ca am sansa mea si ca daca am rabdare si nervi, o sa fiu mamica pana la urma. Hmmm... sa vedem... rabdare nu prea am iar nervi ii cam trebuie lui sa ma suporte, saracul! Mai ales ca i-am declarat ca eu fara un pitic nu plec de acolo! Al meu, al lui, al vecinei de la 2, nu ma intereseaza! Vreau piticul meu!
Am intrat si eu in concediu, maine plecam la Sibiu, iaaaaar... Ziua 9 de stimulare. Sotul meu a intins un deget amentintator spre pat cand a plecat azi la munca, dandu-mi indicatii pretioase: "Si tu... la clocit fuga mars!" Mda, uite cu cine vreau eu sa aduc un copil pe lume!
PS: am uitat! Sunt foarte mandra de mine! Toata ziua de ieri m-a bantuit gandul sa-mi fac estradiolul desi drI mi-a zis ca nu e cazul. Si azi m-am tot foit prin casa pana cand m-au apucat remuscarile ca-s o vita sa n-am incredere in omul asta, care are niste ani de munca si de scoala in spate iar eu ma apuc de nebuna sa ma stresez gratuit! Asa ca m-am asezat cuminte la calculator, am bagat niste peste in cuptor si-am decis sa ma destind facand shopping on-line!
bonsai spune:
oria77,
maine ajung si eu la sibiu,tot ziua 9,pt foliculometrie.
la tine tot asa?ziua 9 pt masuratori?si cu ce faci stimulare?
monaramona spune:
gabriela trebuie sa imi vina azi sau maine apoi in a 2 a zi de CM ma duc la eco si la analiza..sper sa fi scapat de foliculul ala care mi-a ramas si din ziua 3 sa ma apuc de femoston
yarrina si bubu ma bucur ca mai sunteti si voi pe aici si nu ne-ati uitat..va doresc tot binele din lume
maria bine ai venit printr-e noi si sedere cat mai putina ..capul sus si vei vedea ca d-nezeu se uita la noi atunci cand nu te astepti..asteptam de la tine mai multe amanunte si scrie repede 10 messaje ca sa scapi de moderare si sa vedem ce scri in mod real ,nu dupa ceva timp
bonsai si oria va tin pumnii ptr maine sa veniti cu noutati
gabriela ptr mine a fost un chin la inceput sa mananc fara sare DELOC..dar acum dupa o saptamana m-am obisnuit dar am slabit vreo 3 kg ca nu mai stiu ce sa mananc..imi fac singura paine fara sare(in ou) cu ceai..cartofi prajiti cu pulpe ..dulceata cu unt(nesarat)..iaurt,conopida pane,supa cu mult zarzavat si galuste fara sare..daca mai aveti si voi retete comestibilefara sare va rog sa imi mai scrieti ca eu sunt extenuata
deeva73 spune:
Ziua buna fete dragi,
oria77, bonsai Si eu is maine la Sibiu la dr. I... pt prima consultatie. Poate ne intalnim pe acolo.
monaramona iti spun eu o reteta interesanta fara sare.
Legume la grill: o vanata, un dovlecel, 2 rosii, 2 cepe, cativa catei de usturoi. Tai toate legumele rondele si le prajesti la grill cu putin ulei de masline. Cadn is gata presari ierburi aromate (busuioc, oregano sau ce-ti place tie) si storci putina lamaie. Se pot manca si cu paste. Apropo cat dureaza regimul? de ce il faci?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
MariaIrina bine ai venit, te primim cu draga inima. Si iti promitem ca de aici pleci cu burta inainte.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.