FIV la Sibiu (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

monaramona sa ai gura aurita! Am niste regrete mari cat casa ca nu mi-am ascultat instictul sa fac de la bun inceput FIV-ul la Sibiu. In fine, uneori te mai lovesti de pragul de sus, mai un cucui, mai un sut... important e sa facem pasul inainte si sa ne vedem mamici!

Apropos de ce spunea misspii de dureri si dureri, azi era sa-mi bat sotul in cuie! Fiecare gaura din drum o simt in masina si in Bucuresti, slava cerului, avem destule... El mi-a sugerat un red-bull sa-mi dea aripi sa zbor pana acasa! Eu... i-am oferit un always - tot cu aripioare, nu?!?, ca sa ma insoteasca! Prevad ca FIV-ul asta se lasa cu vanatai! Si-abia e ziua 4 de stimulare!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria..din pacate toate drumurile din Romania sunt la fel..si eu fac 4 ore cu masin si pe timpul stimularii am stat in sibiu l o pensiune ca treb sa merg la monitorizari cateva ori si nu puteam sa il iau de la servici atunci cand vroiam eu sa merg..
raisa ceva noutati ai? ca tu esti inaintea noastra..hai spune-ne ce ai mai facut
misspii..te apropii si tu cu pasi repezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor aspenterul se poate lua in oricare moment al zilei? Voi ce stiti. De medrol stiu ca trebuie luat dimineata si seara. Dar aspenterul are vreo regula de administrare?
Bafta multa! tuturor fetelor care se afla in focuri
Pupici pt toate fetele mele dragi

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetelor v-am citi mai rar in ultimul timp ca am fost prinsa cu multe dar sunt alaturi de voi, de fiecare in parte. Nu va pierdeti speranta oricat de greu ar fi. Doamne Doamne are grija de fiecare in parte...trebuie doar sa ne asteptam randul. V-am mai zis cum gandeam eu...de fiecare data imi spuneam ca undeva in lumea asta este o fata mai incercata ca mine si ca acum Doamne Doamne e la ea si o sa-mi vina si mie randul.
Bebeloii sunt deja mari...au aproape un kg. Ne-au adus atata fericire pana acum incat nu vreau sa-mi imaginez cat de frumos va fi si dupa ce se vor naste. Nimic nu se compara cu senzatia cand misca...cand sughite...cand se sperie si fuge dintr-o parte in alta...merita orice sacrificiu. Inca facem prea putin ca sa meritam asa o minune.
Eu ma misc din ce in ce mai greu dar de la 1 nu mai mergem la serviciu si va fi mai bine...mai mult somn...repaus...odihna.
Va tin pumnii la toate, care mergeti la dr I aveti incredere in el ca stie ce face, aveti rabdare chiar daca e greu si nu renuntati la visul vostru.

fericita!! 27+ si

Mergi la inceput

Mamicoooo, Yarrinush, ai aparut! Ma bucur mult sa te vad si sa aud vesti bune! Sper sa-ti calc pe urme, deocamdata trec cam prin aceleasi etape prin care ai fost si tu... Uite foliculul, nu e foliculul, ba-s putini, ba nu cresc repede, ba... Dar nu-i nimic, nu ma opresc decat la bebe! Oricum vad ca piticii tai au luat sfatul medicului in serios: "pentru o viata sanatoasa faceti 30 de minute pe zi. Inainte si dupa ce va nasteti!"

Ieri am fost la Sibiu, pana joi nu prea am ce vesti sa dau. Continuam cu puregon (250) + orgalutran (0.25) si 'om vedea ce o iesi. Am putini foliculi, in jur de 6-7 dar avand in vedere ca nu functionez decat cu un ovar si am un FSH ridicat - deci o rezerva ovariana sub nivelul marii, sunt relativ ok. Incerc sa nu pic in butoiul cu depresie. Nu prea imi iese dar ma straduiesc "sa iau aer" ca balenele... Mai scot capu', mai trag o gura de optimism!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare la toate fetele
Multa bafta celor care sunt in mijlocul procedurii !
Va citesc la cateva zile cand am timp si imi place sa ma uit pe prima pagina la lista de reusite sa o vad cum creste .
Doamne-ajuta sa ajunga cat cea de aspirante

Yarrina chiar ma intrebam ce mai faceti si cum ti se pare acum sarcina
Si noi la 27 sapt aveam 1 kg si cateva grame fiecare, iar pe la 30 sapt aveam aproape 1600 gr si eu deja ma miscam f. greu si burta incepea sa se lase.
Dar ... traiasca patul ! ca numai ala m-a ajutat cu sarcina mea ff joasa sa ajung in sapt 37.

la toata lumea si sa aduceti numai vesti bune de la Sibiu

Mergi la inceput

Aaaaaaa... pai asa nu ma joc! Va dati sfaturi ca de la mama de gemeni la mama de gemeni? Pai ma bag si io intre voi! Se ia? Se ia?

Bubu, nici nu pot sa imi imaginez cat de frumos si greu trebuie sa fie! Tot binele din lume si tie!

Cam amortita situatia la noi, la Polisano! Unde sunteti ca perioada de vacanta a trecut? Hai, la lupta, pentru bebe toata lumea inainteeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bubu tu de la cate saptamani ai stat acasa?

fericita!! 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Bubu tu de la cate saptamani ai stat acasa?

fericita!! 27+ si

De la 20 de saptamani am stat numai acasa , in concediu medical si apoi de la 30 de sapt in prenatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Dragele mele - eu va citesc zilnic,dar azi chiar a fost placut sa vad atat optimism .
Cum zice si Yarina - efortul este prea mic ....,merita sa facem orice pentru visul nostru.
Va pup pe toate .

Mergi la inceput