FIV la Sibiu (16)
Raspunsuri - Pagina 10
deeva73 spune:
mona poate da Domnu si ne intalnim... who knows?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
Buna dimineata sibiencelor,
Cine ma scrie si pe mine pe lista de aspirante?
raisa75 spune:
buna dimineata! multumesc pentru raspunsurile voastre promte. Am luat leg cu d-l dr si am unda verde pentru femoston. progesteronul meu a fost dozat in z3, dar dr a zis ca este exprimat in nmol si e ok valoarea asa ca mergem mai departe. Urmatorul nivel ecografia din z10 doamne ajuta sa fie totul bine ca altfel nu stiu...........
Deeva-bine ai venit, dar sa stai cat mai putin, dar ce aveti in vedere la sibiu Ia sau fiv?
deeva73 spune:
raisa Am 3 IA ratate, m-am programat la consultatie pentru FIV, cat mai repede, anu' asta neaparat... ca ma apropii de varsta la care as fi putut sa fiu bunica. Din pacate samanta barbatului meu nu da randament la IA, mi-as fi dorit din suflet sa fie mai simplu... dar iata-ma printre voi.
monaramona spune:
deci se pare ca dupa eco si progesteron , urmeaza 10 zile de asteptare pna la urmatoarea vizita in care iti mai face o eco..si pe urma cand este FET propriu zis?..cat sa mai astept? zi-ne si noua
deeva73 spune:
monaramona vad ca n-ai aflat raspuns la intrebare... ti-as raspunde eu insa nu stiu.
gabri-ela spune:
fetelor si eu din ziua 21 trebuie sa incep medrolul si aspenterul. Dar nu am intrebat pana cand trebuie luat.
Oare trebuie luat in aceleasi doze pana la transfer? Voi pana cand luati. Poate ma lamuriti voi ca sa nu mai sun la Sibiu. Mai am pana atunci ca acum sunt doar in Z2.
Medrol trebuie sa iau 2 pastilute pe zi de cate 8 mg fiecare si cate un aspenter.
Lamuriti-ma va rog
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
Oria77 spune:
gabri-ela eu una l-as suna pe medic. E cel mai sigur si ai avea si inima impacata ca faci bine ce faci. Plus ca ma indoiesc ca o sa se supere, e un munte de bunavointa! Un semn bun, indraznesc eu sa zic, este menstra la 32 de zile dupa FIV, asta inseamna ca organismul tau isi revin rapid.
deeva bun venit printre noi! Asta in primul rand. In al doilea rand, rusinica, doamna, se poate la 37 de ani sa vorbesti de "bunica"? Nu de alta da' eu merg pe 33 si ma consider "prospatura"! Schimba optica, gandeste pozitiv! A putut printesa Lia la venerabila sa varsta, putem si noi!!!
Am reinceput sa citesc tot istoricul Yarrinei si mi-am facut curaj. Johanas are si ea o poveste naucitoare cu final frumos... Cand simt ca nu mai am putere sa continui recitesc posturile lor si mi se umple inima de speranta! Le multumesc mult pentru asta, inca o data! Si... sarcini cat mai usoare, doamnelor!
misspii spune:
Buna fetelor !
In sfarit ,dupa lungi asteptari incep si eu.In 18 sept prima doza de diph 0,1 - 14 zile.ieri am vorbit cu dr I .sper sa fie bine si la mine ca din ian 2009 doar dureri si dureri...
VA pup pe toate si sa auzim numai de bine!
monaramona spune:
missipii iti tinem pumnii pentru inceput..si sa dea Domnul sa fie bine
oria si eu am prins curaj cand am citit-o pe yarrina ..era primul ei fiv si asteptam cu sufletul la gura sa vad cum reuseste ..asa vom reusi si noi..
gabriela mie mi-a zis sa il iau pana zice el STOP adica non-stop ..astept de la celelalte fete care fac luna asta si sunt inaintea mea raspuns la aceasta intrebare..eu iau 16 mg de 2 ori pe zi...si mai stiu ca medrolul nu se intrerupe brusc ..se ajusteaza doza