Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 9
mihahegarty spune:
Salutare fetele:
Lia73, Ramonella, cos_minutza, mandeeac, dana_r, neliaCris, deeva73, luiza77, ancadragoman, anda15, cixinica, draguta, andutzy, bebelu86, roxy_s.
LA MULTI ANI tuturor Alexandrelor si Alexandrilor. Eu cum sunt departe de Romania, nici nu am stiut ca azi e Sf Alexandru, dar multumesc ca am citit acest minunat site si am putut sa fiu in tema cu sarbatoritele/sarbatoritii.
Ceea ce mi se pare interesant e ca aici e mai mare activitatea in timpul saptamanii decat in weekend! Voi nu mai munciti fetele? Sau puteti intra de la servici pe acest site?
Eu va urmaresc de ceva vreme, deja cu unele din vi am si vorbit, dar sunt si eu aspiranta optimista si as dori ca cineva sa ma adauge si pe mine in lista voastra. Eu nu prea ma pricep cum se face, asa ca v as fi recunoscatoare daca imi spuneti cum.
MHegarty
cami_antonia spune:
hei feteleeeeeee
ma mai primiti printre voi?
nu am mai scris ca sotul are ceva de lucru pe laptop si nu am mai apucat de el
dar va scriu si va dau multi pupici de molipsireeeeee
greturi mai am f rar
mananc f mult
ceea ce nu e f bine
da asta e
antonia ma alearga
o mai iau in brate inca
desi ma tot feresc
da mie atat de draga ca nu ma pot abtine
si astept cat mai multe fete cu bebici gemeni ca zodie
ca eu sunt geamana
si mi-as fi dorit un bebe geaman
ca sunt tare volubili si tare deschisi si comunicativi
LA MULTI ANI ANCA PT FETITA
SI TUTUROR CARE SE SERBEAZA AZI CU NUMELE
E SI ZIUA TATALUI MEU PARALIZAT
PE CARE IL PUPPPPPPPPPP SI MA BUCUR CA TRAIESTE
sper sa nu ma uitati
promit ca mai intru
da sa termine sotul treabaaaaa
astept noul val de testari
va puppppppppppp
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+
cixinica spune:
anda15 eu fac stimulare cu closybelgit si ovitrell pentru declansare. astazi trebuie sa fac injectia. sper sa fie cu noroc de data asta. tu iei ceva progesteron in perioada asta dupa ovitrell? am uitat sa o intreb pe dr. daca e nevoie
didi32 spune:
Buna dragelor si La Multi Ani tuturor celor care se serbeaza azi! Si un special pt Maria Alexandra!
Bine-ai venit Alexandra, sedere cat mai scurta la aspirante! Vezi ca sunt niste veterane pe-aici, inclusiv je, care daca te-aud ca esti batrana, s-ar putea sa te-alerge cu batul
Cosmi, ne pregatesti o surpriza cumva?
Ma bucur mult ca Nico pleaca din spital, sper sa aiba timp sa intre si sa vedem si noi niste poze cu bebe! Ca vorba aia, prin cate-am trecut cu el....
la toata gasca
in devenire
mihahegarty spune:
Buna Cami_antonia!
Adevarul e ca eu imi doresc foarte mult un bebe in zodia gemenilor. Pur si simplu ador aceasta zodie si consider ca au o calitate deosebita: COMUNICAREA! Pot ajunge prim ministri la cat de mult vorbesc si cat de deschis. Pot si uneori superficiali, dar asta nu conteaza! Eu chiar imi doresc un copil mai deschis, mai volubil, mai comunicativ, pentru ca eu de fire sunt mai introvertita. Eu sunt mai mult tipul ascultatorului, fiind in zodia pestilor.
MHegarty
didi32 spune:
Mihaela, ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii, si eu tot gemenasi vreau!
Restul fetelor pe unde umblati? Faceti teste?
in devenire
mihahegarty spune:
Didi salutare! Tot vad ca pomeniti de o mamicutza numita Nico?! Eu nu stiu cine e ea? Poate ma clarificati si pe mine.
MHegarty
mihahegarty spune:
Didi eu acum va fi prima data cand voi incerca de bebe. UM a fost pe 22 august si de acum la treaba! Nu am mai incercat cu sotul, asa ca tre sa ma inarmez cu rabdare. Tot aud ca un cuplu sanatos poate concepe si pana la 1 an....of Doamne, 1 an!!!! Mi se pare ca un veac! Didi tu de cat timp incerci sa concepi?
MHegarty
ancadragoman spune:
Cami,Didi multam
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
didi32 spune:
Hehe, de vreo 2 ani incercam si degeaba... Sper ca la tine sa nu dureze prea mult. Oricum noi suntem aici indiferent ce se-ntampla.
Nico este o prietena de-aici de la aspirante cu probleme maaaari de sanatate si care a nascut prematur cam acum o luna. Pana azi a stat cu bebe in spital si doar Ralu ne mai tinea la curent cu starea ei, dar daca ii dau drumu' acasa inseamna ca e mai bine
in devenire