Aspirante optimiste > 20 ani (559)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Mihahegarty, bine ai venit si spor la treaba

Cixinica, si eu am facut cu Clostybelgit anul trecut si am avut rezultate ok(folicul grasutz, dar cam subtia endometrul). Nu am ramas insarcinata pe tratament, ci in luna imediat urmatoare...
Dupa ovulatie mi s-a recomandat sa bag ovule Arefam pentru sustinere si cred ca o sa bag si la urmatoarea stimulare, sa fiu eu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Fetele ....

Eu nu am fost cumintica dupa ET si am baut cafea zi de zi , medicul a zis ca e ok o cana pe zi .
Si asa am dureri si cred ca vine CM in 2-3 zile .
Miha , la mine practic sotzul merge din ce in ce mai prost , spre azoospermie ,noi de abia avem sanse cu FIV + ICSI , nu ne cresc embrionii , tot din cauza materialului lui ...
Asa ca , FIV dupa FIV , sperante spulberate , tratamente , analize , si mereu acelasi dusman : CM-ul idiot care ma anuntza ca vine cu cate o saptamana inainte , cu durerile incofundabile ,care ma trezesc la realitate si ma anuntza ca IAR nu e sarcina.

Bun venit noilor aspirante ..si sedere scurta...

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Camrynna, nu-ti pierde speranta ca exista si pt voi un bebe pus deoparte. Daca nu se poate de la sot, nu puteti apela la donator? Ai grija cu cafeaua, mai bine n-o mai bei daca stii ca nu face bine

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Fetele ....

Eu nu am fost cumintica dupa ET si am baut cafea zi de zi , medicul a zis ca e ok o cana pe zi .
Si asa am dureri si cred ca vine CM in 2-3 zile .
Miha , la mine practic sotzul merge din ce in ce mai prost , spre azoospermie ,noi de abia avem sanse cu FIV + ICSI , nu ne cresc embrionii , tot din cauza materialului lui ...
Asa ca , FIV dupa FIV , sperante spulberate , tratamente , analize , si mereu acelasi dusman : CM-ul idiot care ma anuntza ca vine cu cate o saptamana inainte , cu durerile incofundabile ,care ma trezesc la realitate si ma anuntza ca IAR nu e sarcina.

Bun venit noilor aspirante ..si sedere scurta...

Camrynna ,

si unde ai facut FIV+ICSI?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Camrynna,miha,andutzy sunteti in lista de aspirante

Didi nu stiu daca va fac vreo surprizaNu ca nu mi-ar placea....
Multa bafta fetelor cu stimulare
Anca la multi ani micutzei
Bebelu multumim de vestiMa bucur ca Nico vine acasa!

la toata lumea fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Deci testul clear blue digital iti arata nr de sapt in care esti gravi,nu e cu liniute sau pozitiv sau negativ,in functie de cati hormoni gonado...bla bla ai,iti scrie 3-4 sapt si deasupra GRAVIDA.Nu stiu daca in romania sunt...aici costa 15 euro.luna trecuta am luat doua,sunt destui bani cheltuiti,de 30 de euro ii luam lui Cris pampersi pentru 2 sapt

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Eu sunt un pic cam neinformata dar ma intereseaza ce inseamna ET si ICSI. Camrynna sincer nici nu pot sa citesc ce scrii ca ma podideste plansul. Cati ani ai tu?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Didi eu acum va fi prima data cand voi incerca de bebe. UM a fost pe 22 august si de acum la treaba! Nu am mai incercat cu sotul, asa ca tre sa ma inarmez cu rabdare. Tot aud ca un cuplu sanatos poate concepe si pana la 1 an....of Doamne, 1 an!!!! Mi se pare ca un veac! Didi tu de cat timp incerci sa concepi?

MHegarty

Eu prima data inainte sa raman gravi (cu cris),Faceam sex la comanda,poate si de 3 ori pe seara,era maraton.
Ai face bine sa citesti un pic despre ovulatie,perioada fertila,si cand e sexul bun de facut,la cate zile pt ca gigeii sa fie puternici si de formula 1.Asta din experienta mea...

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Cos_minutza multumesc ca m ai adaugatpe lista! Deja ma simt importanta! Fetele stiti ca eu si sotul plecam in concediu pe 3 septembrie in portugalia cu masina. Nebuni!!!! aproximativ 2500 km un drum, 5000 km dus intors, dar vrem sa vedem franta, spania si portugalia. De asemeni sotul si eu suntem pasionati de motoare(el are o honda de 1000 cc - FIREBLADE iar eu conduc un Suzuki 650 cc)si are el o intrecere de motoare in portugalia. Eu stau cuminte anul asta! O sa prestam cat se poate de mult in tot acest sejur si cand vin pe 16 septembrie inapoi pe site am sa va spun care cum sta treaba! Sper sa ma mai tineti minte si sa ma intrebati voi cum a fost!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am retinut si eu un lucru azi ca oricat de mult ne place sa ..alea alea...mai cu folos e sa o facem o data la 2 zile.. nu in fiecare zi. Intrebarea mea este alta insa...eu am impresia ca zilele mele fertile sunt in primele 10 zile (cm mai scurt). In primele 10 zile insa...sangerarea e inca prezenta....nu afecteaza drumul miscaretilor in sus??? nu ma refer la sangerare mare...dar oricat...e acolo...

Mergi la inceput