Aspirante optimiste > 20 ani (559)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

draguta poate e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

fetelor, pana sa apuc sa scriu un mesaj in cunostinta de cauza (adica sa citesc ce se mai scrie, voi mai insirati cate 2-3 pagini ce de activitatea in seara asta
noi incercam de vreun an, cu cateva luni razlete de intreruperi, mi-a intarziat de 2 ori in timpul asta si m-am bucurat...degeaba...
am luat si eu AC si mi-era oricum frica si asa sa nu raman. dupa ce am renuntat , am facut si pauza de vreo 3 luni in care am folosit caciulita,si acum mi-e asa o ciuda, ca puteam sa ma apuc mai devereme sa incercam, macar sa stim o treaba

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

merg la dr la mine in oras...pt laparo ma duc la buc...sunt curioasa sapt viitoare cum imi vor iesii si hormonalele...ca m-a pus sa le fac si p-alea

Eu am hormonalele bune,mai putin FSH care e destul de maricel,conform acestei analize ma apropii de sfarsitul rezervei ovariene

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_r

fetelor, pana sa apuc sa scriu un mesaj in cunostinta de cauza (adica sa citesc ce se mai scrie, voi mai insirati cate 2-3 pagini ce de activitatea in seara asta
noi incercam de vreun an, cu cateva luni razlete de intreruperi, mi-a intarziat de 2 ori in timpul asta si m-am bucurat...degeaba...
am luat si eu AC si mi-era oricum frica si asa sa nu raman. dupa ce am renuntat , am facut si pauza de vreo 3 luni in care am folosit caciulita,si acum mi-e asa o ciuda, ca puteam sa ma apuc mai devereme sa incercam, macar sa stim o treaba

ovulation ticker
Dana,trebuie sa reusiti,perseverati si o sa iti intarzie cu adevarat ,asta daca nu aveti si alte probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Seara!!!
Camryna,la sibiu?De ce tocmai acolo fiv-ul 4?Esti din sibiu?
Fetelor ati depasit 20 de pagini
Luati-l si pe fiumoe la bairam in primavara,si el e pe 14 martie
Noapte buna..
Draguta,tu esti cu testtul maine?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Dana,esti profesoara?Si eu la fel,vai de noi cu salariile lui Boc

Mergi la inceput

Fetelor,ma bag la un dus si la patut

Mergi la inceput

aoleu...de la varsta asta....?????mi se zburleste parul pe mine...mi-e si frica sapt viitoare cand o sa iau rezultatul!!!!!!

Mergi la inceput

cora sa ai noapte buna...vise placute...si spor la poate iese ceva cu ochii de la optimismul asta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

cora, deocamdata analizele mele sunt bune si sotzu inca nu si le-a facut ca a zis dr sa mai asteptam cateva luni sa mai incercam asa. Sper sa vinacat mai repede, chiar si gemeni :)
sunt profesoara si il urasc si eu pe Boc, la fel ca restu' tarii. apropo, nevasta-sa mi-a fost profa la facultate

ovulation ticker

Mergi la inceput