Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 24
draguta spune:
Kitty si eu cunosc o famile care ff. multi ani au facut tratamente si nimic, au renuntat si au infiat o fetita, la doua luni dupa ce au adus fetita acasa a ramas gravi si mai au inca o fetita
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Kitty si eu cunosc o famile care ff. multi ani au facut tratamente si nimic, au renuntat si au infiat o fetita, la doua luni dupa ce au adus fetita acasa a ramas gravi si mai au inca o fetita |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
kitty-27 spune:
inca nu...am facut hsg in iunie si acolo am aflat de trompa..sapt asta trebuia sa ma apuc de instilatii,dar la eco mi-a iesit un folicul frumusel pe ov drept si mi-a zis sa astept luna asta sa vedem ce-o iesii
si de luna viitoare le facem.daca nu se desfunda nici asa fac si laparo..
cora79 spune:
citat din mesajul lui kitty-27 inca nu...am facut hsg in iunie si acolo am aflat de trompa..sapt asta trebuia sa ma apuc de instilatii,dar la eco mi-a iesit un folicul frumusel pe ov drept si mi-a zis sa astept luna asta sa vedem ce-o iesii si de luna viitoare le facem.daca nu se desfunda nici asa fac si laparo.. |
Eu am incercat o gramada de medici de la dra Dinu la Parhon,Anca Moisa la Giulesti,Laura Dracea la Gynera.........
draguta spune:
nu au venit kitty, anuntam daca era ceva
cora ce-as vrea eu, as da o petrecere de 4 nopti si 4 zile
kitty-27 spune:
cu gigeii nu se stie niciodata...intr-o luna poata sa fie unul mai intepat ca sa-si faca loc printre ceilalti...
cora79 spune:
citat din mesajul lui draguta nu au venit kitty, anuntam daca era ceva cora ce-as vrea eu, as da o petrecere de 4 nopti si 4 zile |
kitty-27 spune:
merg la dr la mine in oras...pt laparo ma duc la buc...sunt curioasa sapt viitoare cum imi vor iesii si hormonalele...ca m-a pus sa le fac si p-alea
cora79 spune:
citat din mesajul lui kitty-27 cu gigeii nu se stie niciodata...intr-o luna poata sa fie unul mai intepat ca sa-si faca loc printre ceilalti... |