Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 15
mihahegarty spune:
Pa Pa Didi si sper ca pana vineri cand plec in concediu sa mai reusesc sa intru macar o data sa va tzuc pe toate. Maine merg la servici de la 9 la 5, apoi eu si sotul mergem la un restaurant sa sarbatorim 3 ani impreuna. Noi ne am cunoscut pe 31 august 2007.
Ce mai faceti in seara asta gagici? Cine presteaza in seara asta? Ziceti ceva interesant ca sa ne tineti cu sufletul la gura!
Bebelul si Mandeea sa postati noutati maine. Am sa va urmaresc!!
MHegarty
camcris spune:
buna seara fetele
azi am ajuns in bucuresti din moldova, a fost foarte frumos la nunta deabia peste 1 saptamana pot sa pun poze, mai mult am facut eu poze la miri asa ca eu am putine poze
vreau sa urez si eu la multi ani celor care i-si serbeaza numele cu intarziere
sorinake spune:
buna, fetele!
Mihaela, am facut laparoscopie si 3 hsg. laparoscopia am facut-o anul, trecut si degeaba, trompele mele sunt tot infundate. au reusit sa-mi desfunde una, dar dupa ce am pierdut prima sarcina din viata mea, s-a infundat la loc. sper sa nu fie si ultima...!!!
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!
draguta... poate ne faci o surpriza...ce mult m-as bucura pt tine..
miha mie trompa mi s-a infundat de la anexita cronica.eu sunt foarte sensibila la frig...cum imi este putin frig deja ma apuca durerile in zona ovarelor.
kitty-27 spune:
cosmi si tu ne faci o surpriza????? in septembrie trebuie sa mai fie si la noi cineva cu II liniute..luna asta a fost cam saracacioasa..
mihahegarty spune:
Kitty, cu ce se infunda draga? Uite asa sunt eu mai proasta si nu ma pricep, sau poate nu m au interesat chestiile astea pana acum si vreau sa aflu mai multe.
Dar totusi se poate desfunda? Pot sa descopar daca am trompele infundate daca ma duc la un control de rutina inainte de a concepe?
Merci pentru rabdare.
MHegarty
kitty-27 spune:
miha nu poti afla la un control de rutina daca le ai sau nu infundate...eu am aflat la hsg...altfel n-as fii stiut niciodata.poti sa le ai infundate usor adica ca un dop sau pot fii pe o zona mai extinsa sau din cauza inflamatiei peretii trompei se pot lipi unul de altul...si-atunci slabe sanse sa mai poata fii recuperata trompa. un astfel de diagnostic este greu de tratat si cu putine sanse de reusita.
cos_minutza spune:
Buna seara dragele mele
Draguta doamne ajuta sa nu te mai viziteze rusii o perioada buna de timp
Miha trompele se pot verifica doar prin HSG sau laparoscopie
Fetelor mi-ar placea mie sa va fac o surpriza insa nu cred ca am eu norocul alaImi pun sperantele in Dragutza,poate deschide odiseea de mai iunie
Va pupacesc pe toate fara exceptii!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
tu nu trebuie sa te gandesti la sa ceva...mai ales ca este prima luna cand incerci...si daca nu ramai din prima luna nu ai avea de ce sa iti faci griji...un control de rutina sau o eco ti-ai facut?