Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Fetelor ,salut!
Ma declar invinsa de timp.Nu mai am deloc.E greu cu 2 copii acasa,la bloc.Razvanel nu a dormit deloc bine azi-noapte.Dar se pare ca a spart si al 7lea dintisor.Deci primii 2 dinti i-au iesit la 7 luni,i,iar restul,pana la 7 ,intre luna a 9a si a 10 a.
Laura-1 luna am fost plecata la parinti si 1 luna la mare.Am niste rude pe acolo si am profitat si eu.
In rest...nik interesant,doar ca vad ca s-a lasat frigul afara.
Camy-am vazut ca te duci "un pic"la munca.Eu am de gand sa stau pana la 2 ani.
Va pup si va urez o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Roxy, bine ai revenit..Matei-u este un scumpic.
Alina, eu inca nu i-am dat lui DANIEL BUCATELE SA MESTECE..A AVUT CATEVA TENTATIVE DE INECAT CU FRUCTE..SI IMI ETSE CAM TEAMA...
dar pe tine te felicit ca ai avut acest curaj.si Beca este fetita mare de acum....si PESTE voi incepe sa-i cumpar dar am o teama CA NU STIU DACA CHIAR SI CEL VANDUT PROASPAT este chiar proaspat..dar voi incerca sa ma decid asupra unuia.
El mananca urmatoarele:
dimineata lapte-formula
12-mancare gatita
16-iaurt cu biscuiti
uneori facultativ fructe blenduite
21-lapte-formula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

MyLady ammai incercatla masadela 18 si marcopt cu cereale/biscuiti...in continuare nu le place, branza cu avocado, iaurtcu fructe...dar cel mai mare succes il are iaurtul cu cereale asa ca...
Voi incerca zilele acestea sa fac un gris cu lapte ..

Iar bucatele,ei mananca din mana, dar daca le simt in mancare le scuipa si isi fac si greata,mai asteptam si incercam;deocamdata o blenduiesc mai grosier

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

..poze ceva??????

exista vreo adresa noua sa trimit link catre albumul meu?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am zis ca mai am concediu...se pare ca nu..
azi am stat la servici ca m-au sunat de la ora 10:00 panala 18:00

nu mai stiu daca voi putea sa mai plec la Arges o saptamana..offffff..grele

sunt obosita..merg la

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Gabitza, de acord ca prajelile nu sunt sanatoase. Omleta care am facut-o eu e cu putin unt, mai mult e … nici nu stiu cum sa descriu mai corect: fripta, “grataruita” ?… Nu m-am gandit sa-i pun un capac, ca ar fi iesit mai degraba “aburita”, cum zicea Lady.
Oricum, incerc si eu variante de gatit asa incat cea mica sa manance si sa testeze gusturi diferite. Gatesc mult si la abur, dar unele alimente –carnea de pui, de ex- nu ne plac fierte. Eu ca eu, dar familia (inclusiv bebelusa) mi le refuza categoric.

Intrebati de unde iau retetele... De pe internet, evident Am incercat mai multe, le-am mai adaptat la ce ingrediente am avut in casa sau ce ne place noua, iar cele pe care le-am scris sunt incercate si aprobate de Sophia.

Roxy, frumoase pozele, cel mic e un dulce, si se vede ca ati avut o vacanta super (ati fost in Italia? Unde anume?)

A_driana, e bine si asa (ca cea mica isi canta singura). Acusica revine insa mama si mi-e ca iar o invata cu binele

Lady, sa-mi spui cum ii plac strugurii Beccai. Ii cureti de samburi si de coaja? Eu asa i-am dar Sophiei ciresele (bine, samburele era evident, dar i-am curatat si coaja de frica sa nu se inece. Deh, daca inca nu are nici un dintisor…)
Apropo de asta, daca vrei sa faci o harta cu dintii copilasilor, eu de ce sa ma supar? Medicul nostru de familie a glumit cu mine cand i-am pomenit intr-o doara ca inca nu i-au iesit dintii- cica e de bine ca nu are, ca nu va avea dureri de dinti si nici carii Dar mi-e ca deja ii va apare si Sophiei primul in curand- e mai agitata, plange mai mult mai ales seara, sta tot timpul cu mana in gura, are din nou mai multa salivuta, etc. Eh, om vedea!
Ai dreptate, Lady, daca manaci si tu o data cu copilul, el te va imita. Eu incerc mai mereu amestecurile pe care i le fac Sophiei inainte sa i le dau. De lene, ca sa nu iau alta lingurita, pun un varf de mancare cu lingurita Sophiei pe spatele mainii mele (asa verific si temperatura), apoi gust de pe mana. Nu va spun ca am vazut-o pe fie-mea ca isi duce si ea spatele manutei ei la gurita din cand in cand, cand mananca… ma gandeam ca se sterge la gura, apoi m-am prins ca ma imita pe mine !!!

Camy, deja ai plecat?

Sunshine, cand ai timp, te asteptam cu povesti si poze!

Gata distractia, la treaba cu mine ca am de pregatit sotul pentru un interviu, fata mare sa o spal, imbrac si pun in scaunel, apoi va trebui sa intru in dormitor la smotru

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ary mananca dimineata cam 180-210 ml lapte formula
12 - 1 supa neaparat sau ceva gatit
17 banana cu biscuite sau nectarina cu biscuite sau iaurt cu fructe proaspete si biscuite
20,30-21 180 lapte formula
ma duc la nani ca nu stiu cat ma mai lasa ary sa fac nani asa ca trebuie sa profit de timp are in total 5 dinti si a inceput sa tarasca piciorusele deabusilea si daca o pun in picioare sprijinita de fotoliu sau canapea sta ceva timp pana se aseaza in fundulet. cam asa stam noi suntem mai lenese putin
poopik pe toata lumea nopte buna

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

buna dimineata

ufff...inca putin si plec la treaba...se anunta zile grele pt mine...e asa greu dupa ce am stat acasa 1 an si jumatate (am fost in risc maternal) sa am iar program...
Ime este atat de greu sa nu mai stau cu Flavius toata ziua, imi este foarte dor de el...
Plus ca nu stiu ce va face mama...si in consecinta nu stiu ce vom face noi cu Flavius...
Nu mai stiu daca mai plec la Curtea de Arges sa stau o saptamana..as fi vrut sa stau macar cateva zile...2-3 acolo...dar cred ca nici atat nu vad...ca am de lucru...
Flavius a inceput sa doarma cu noi in pat ...siiiiiiiii CRED ca parca vad ca-i da un dintisor...adevarul e ca era si timpul...dar...nu bag mana in foc ca asa este...

Vad ca a scris si Roxyaly si Lorelix....
ma bucur sa va vad fetelro pe aici...cineva sa-i dea si Gabitzei noua adresa si parola und poata sa puna albumul cu cei 2 gemeni

Va pup...ma pregatesc de plecare la servici!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

da mai...dar nu plec pana nu va las o buna...buna!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumesc de cafea camy,eu chiar am nevoie de una...pentru prima data in 4 luni Rebecca s-a trezit azi-noapte!!!!!!!1si asa sunt insomniaca si am adormit la ora 02.00....la 02.30..deja plangea...si la ora 07.00....a fost treaza
doar lauriciu sa ii dea gabitzei parola de la cont..ca e prea intortocheata
azi n-avem ce serba........asa ca....sa traim noi....copilashii....si cei dragi,hai sanatate si noroc!!!
noi azi gatim supa de galuste(mi-a facut pofta doc)....chiar!sa pun gaina de tara la fiert...pentru zeama!!galustele le-am facut de aseara si le-am pus la dospit in frigider...asa...si felul semi-doi...snitele de pui...le fac cu pesmet...ies super bune...
ne mai auzim.pup gagi!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput