Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)
Raspunsuri - Pagina 20
MADALINA_T spune:
Getik pai si mamaliguta tot branza calcica?Eu ii fac Sofiei cu cas sau telemea de vaca fff putin sarata.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
sunshine2009 spune:
Camy: si mie mi se pare ca probabil soacra nu-ti cunoaste copilul, si probabil de asta manaca mai putin. noi avem problema invers, cand ma vede ii trebuie tzitzi si nu mai vrea mancare solida....
Roxy: am pus si eu vreo 3 kg cu botezul, de atat gustate la gatit, dar ce sa fac, asta e...mi-a aparut iara burta de pigmeu ...
Ai incercat sa-i dai sa-ti rontaie singur pe o bucatica de paine? Sau sa muste singur din nectarine f moi? Noi cu astea am inceput dupa blenduit si mergem inspre bine. Orezul il cam refuza, dar si asta de foame e bun...
A-driana: saptamana viitoare introduc si eu galbenusul de ou asa ca-ti incerc reteta. Mi-ai facut o pofta...
Jr se trezeste aproape din totdeauna tipand, acuma este insa extrem, si peste zi "chiuie" intr-una de ma doare capul...cel mai rau e cand o face langa urechea mea, te apuca durerile de masele nu gluma...sper sa-i treaca cat mai repede faza asta.
Gata "tort"-ura! Poftiti si voi!
harnici la de 39 de saptamani
My_Lady0091 spune:
LMA sunshine!
LML Elisabeth de Katyusha...
LML Nicholas James de Laura Garner.
LML Cezara Maria de Dankutza
....sa fiti fericiti, sanatosi, iubiti si sa aveti viatza lunga..
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si da, de luna viitoare avem ceva fulgusori care fac un anisor
Rony, Tiusca,Lavi, Betty_78, Pishko, Camy....cateva dame care tre' sa dea de baut..si sa vina cu poze la "populatiune"
n-am parola de la topic...deci nu pot sa fac capitol nou...sa apara camy sau lauriciu..
o zi buna va doresc!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
enjoy!!!
getik1 spune:
in sfarsit am reusit si eu sa scriu povestea lu arydupa lungi chinuri am reusit
ariana un mik aricy
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
citat din mesajul lui MADALINA_T Getik pai si mamaliguta tot branza calcica?Eu ii fac Sofiei cu cas sau telemea de vaca fff putin sarata. http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/ |
mada da tot cu branzica calcica inca nu mia zis ca pot sa ii dau alt fel
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
vias spune:
BUNA SEARA FETELO...OFFFF ..vad ca a venit toamna si apucati sa intrati si voi pe forum mai des
Eu in schimb...abia imi mai vad capul....de cate am de facut...dar nici pe voi nu va pot lasa asa..
Si eu cred ca soacra nu il cunoaste, plus ca stiu f bine ca nu are grija cum trebuie de el..dar daca nu am alta solutie..ce sa fac?????
Allexa ...nu desenez...proiectez...sunt inginer proiectant....lucrez cu un arhitect...amenajari...
Sunshine sa fii sanatoasa, fericita, iubita...si implinita...tot ce iti doresti si inca un brat de de la mine!
Va pup...si revin mai tarziu...
My_Lady ai PM!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE