Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata fetele,
dau si eu si[prajitura din aia de salivati pe tastatura] ! Multumesc de urari, fug sa-mi fac cafeaua reala ca azi noapte jr s-a trezit de 3 ori si drept si prin urmare am lenevit acuma amandoi pana la 9.. si apoi iara "pe cai" sa facem repede niste torturi, ca doara de, n-am mai facut demult..

harnici la de 39 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Sunshine de ce ne faci viata amara? ai mila de noi cele aflate la regim si nu ne mai adu aminte de torturi, praji si alte bunatati.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

roxy nu avem nici un dinte ...oare sa fie aparitia lor cauza plansului? desi nu se vede/simte nimic

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Roxy...nu vream sa va fac viata amara ci ..dulce! Ca si Scarlett, si maine este o zi! Asa ca de maine incep iara dieta ca sa dau kg alea jos....

harnici la de 39 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Sunshine.Sa fi sanatoasa!Spor la tortulet.
Adi sa sti ca s-ar putea sa fie dintisorii.Sofia asa face cand ii apare vreunul.Plange si in somn destul de rau cateodata.
Roxy de ce esti mami la cura?Crezi ca ai nevoie?Mie nu mi se pare din ce am vazut in poze.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele cf? e cam tarziu sa mai cer asa ca...
sunny la multi ani sanatate si sa fi fff fericita
roxy ary are 5 dinti si este ff maraita si decate ori ii iese un dinte tipa urla si zbiara ca din gura de sarpe dar ii mai dau 2,5 nurofen si o calmeaza si calgel pe toata gingiuta.
camysi eu cred ca soacrata nu are rabdare cu piciu ca si soacramea la fel mama ce iubire mare pe ea o ia pe ary o pupa si atat cand incepe sa plaanga imi zice::iao ca nu stiu ce sa ii fac asa si cu a ta vede ca se frichine pa lu ary masa de pranz ne ia 40 de minuteasa ca poate se aseamana ceva si la u ca a mine
adriana si eu iam facut lua ary papanasi dar nu am pus pesmet si gris, dar am pus iaurt su biscuite si mancat un castron nu imi venea sa cred
gabitza ce fac gemenii?? si eu am nepotii o pereche de gemeni baieti si au acu 8 ani si imi aduc aminte ce dragutii erau si cate traznai faceau cred ca sunt un deliciu puiutii tai???
poop pe toata lumea in rest
si in special picimea

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Mada sunt la cura de cand ma stiu da acum in vacanta am pus 2 kg asa ca regim.

o sa ii fac si eu papanasi lui Matei da ce beanza pun?calcica sau din comert?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Va pup si multumesc

Legat de bb-ii de la Giulesti, deocamdata sunt stabili, cu prognostic bun (in afara de unul), insa mai au de luptat un pic...

Daca am vesti mai clare, va zic

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu i-am pus branza de vaca de la tara

voi ce o sa le cumparati la copilasi cand implinesc 1 an? wow ce fain suna ...David sigur va avea tort dar cadou inca nu stim...ma tot gandesc....voi v-ati gandit?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

roxy eu iam facut cu calciu lactic branzica ca numai asa nea zis doctora ca avem voie

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput