Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)
Raspunsuri - Pagina 14
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui busymummy Neatza, fetele... hop si eu la o Camy, mai poti incerca sa-i dai laptele din canuta cu cioc... Vlad se intelege f. bine cu ea... chiar si cu apa... si oricum, de la varsta asta nu prea e bine sa mai adoarma cu bibe in gura (zice dentistu' din mine) Hai sa va zic una tare... ieri ne-am vazut cu pediatra baietilor, dupa 3 luni de pauza (a nascut in august)si pe langa faptul ca Vlad e super ok ca dezvoltare, l-a auzit tipand de bucurie... concluzia: "mai, voi aveti vuvuzea, nu copil" Va dati seama ca de-acum asa i-a ramas numele: VUVUZEAUA de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani. POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD |
si lu ary i se spune VUVUZELA din vara cand era campionatu de fotbal ca plangea si chitaia ca o vuvuzea si de atunci ia ramas vuvuzelaaaaaaaaaa
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
neata fete ma bag si eu la o
cami servicii usor
madalina t ai niste copii superbiiiiiii
my lady sanatate sa va facetii bine mai repede
restul fetelor va pupik ca ma duc sa fac curat in bucatarie pana se scoala vuvuzela mika
getik mamika de
busymummy spune:
Getik - noroc cu tine... acu am vazut ca am scris gresit... zici ca sunt dusa cu pluta
Hai
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui busymummy Getik - noroc cu tine... acu am vazut ca am scris gresit... zici ca sunt dusa cu pluta Hai de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani. si uunde zici ca ai scris gresit ca eu nu realizez??? POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD |
getik mamika de
sunshine2009 spune:
Buna dimineata si de la noi!
buna cafeaua, aveam nevoie!
Am ramas in sfarsit singuri, complet, fara nici un invitat, si am reusit in mare parte sa ne strangem si locuinta sa arate iara decent.Am pus cateva din poze pe albumul comun, vizionare placuta si...pofta buna! Ce sa zic, a fost atat de frumos, si ca de obicei ce-i frumos trece si repede. Foarte multa munca, si pentru sala si pentru acasa pentru ca am avut multi invitati, dar mi se pare ca a meritat efortul.
In rest ne apropiem cu pasi repezi de cele noua lunite, cu 8500kg, 4 dinti, stat in picioare si nu mai vrem deloc culcati sau in fund, si un fel de echilibristica pentru exercitiul mersului...Si ne luptam cu gandul de a ne intoarce din noiembrie la lucru, poate chiar octombrie, sa vedem cum functioneaza. Ce groaza mi-e numai la gandul asta....
harnici la de 39 de saptamani
MADALINA_T spune:
ce de vuvuzele pe aici. Si fi-mea tot VUVUZELA se numeste.Prietena mamei i-a spus asa si asa i-a ramas.Pana la urma nu mai suntem mamici de fulgusori ci de VUVUZELE.
Noi ne-am intors acum din parc si Sofia face nani,eu mananc un pic pentru ca nu am apucat si apoi fuga la bucatarie sa-i fac si fetii un piure de cartof cu copanel.
Laura bafta maine la scoala si pupam Sofiuta cuminte.Doamne a mea nu sta singura o secunda,decat daca e frati-su acasa mai sta cu el.In rest e calare pe mine.Ma urmareste toata casa si se catara pe picioarele mele imediat cum ma prinde.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Getik multumim de de apreciere.
MADALINA_T spune:
Fetele vreau si eu parola sa va vad si eu puitii si poate imi gasesc timp sa adaug si eu cateva acolo.
busymummy spune:
Getik - ma refeream la faptul ca am zis "vuvuzea" in loc de "vuvuzela"
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
getik1 spune:
busy ma gandeam eu dar nu eram sigura si decat sa fac boacane mai bine lipsa
getik mamika de