Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
booooooooon...
sunnyday..am cateva nelamuriri...
-aia era Biserica Catolica?cum de l-au scaldat cu totul?
-de ce doua lumanari?si de ce aratau asa?fara voal, flori?
-si ce ai croit tu doua saptamani ca nu prea am vazut?nu faci niste poze mai in detaliu??
si....laude...
ARATAI SUUUUUUUUPER!!!!!!!!!
si iarasi laude...
mancarea arata extraordinar...
si tortul cu suzete, m-a dat gata...asa il voi fae si eu pe al lui fii-mea cand face un an...din ce erau confectionate suzetele?
si pe tarta aia de biscuiti ce scria???
-faina si mare sala..unde era..la voi acasa in mansarda?
-la petrecere a venit si preotul, am vazut o cruce pe o masa pe acolo..
aseeeeeee...
bai mamici de vuvuzele...a mea vuvuzea...le-n trece...ca are sonorul cat zece!!!
camy si mada..pupam mamicile harnice......mada vrem pozici noi..
alexxa...ma bucrur ca aveti timp de romantisme..noi abia mai avem de...si atat!
ne am auzim!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
mada ai PM cu ID si parola pe picassa
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
my lady vreau si eu id si parola pls
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
sunshine2009 spune:
Asa deci, sa incep cu inceputul......ca m-a bagat lady la interogatoriu....
A fost botezat la catolici, sotul meu este catolic, si cand ne-a intrebat preotul daca vrem sa-l bagam cu totul in apa, ca la ortodocsi, nu l-am putut refuza...in felul asta a primit ceva si din traditia mea. Aici nu se obisnuieste la lumanari sa pui flori si voal. Se deseneaza numai crucea si porumbelul, si max se scrie data botezului si numele pe ele. Cu lumanarile a fost cam asa, in mod normal cica aici cumpara nasii iar noi nu am stiut, asa ca am comandat si noi una, din pacate am uitat si noi si ei sa comandam suport...
De croit nu am croit 2 saptamani ci 4 zile costumul lui jr, apoi fusta mea si fetele de masa pt toata sala.
Multumesc mult pt toate laudele!
Suzetele sunt bomboane de supt, se gasesc gata de cumparat, a fost cu crema de lamaie. Cel cu biscuitii deasupra, este din foi de miere cu crema de gris si numai deasupra pt efect sunt biscuitii scris. Este psalm, "caci EL a ordonat ingerilor sai, sa te pazeasca pe toate drumurile tale"....
Sala ...am vrea noi asa ceva...dar am inchiriat de la biserica, tine de ea si se pot organiza diverse activitati acolo, si incl nunti botezuri, zile de nastere. Au mese scaune, vesela, dar n-au fete de masa...Preotul a venit si el scurt, dar apoi a plecat la slujba de seara si mai apoi la culcare...e destul de batran dupa cum ai vazut, si are si aparat auditiv...
Ma pregatesc sa mai adaug detalii cu costumul...
harnici la de 38 de saptamani
getik1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sunshine2009
Asa deci, sa incep cu inceputul......ca m-a bagat lady la interogatoriu.... A fost botezat la catolici, sotul meu este catolic, si cand ne-a intrebat preotul daca vrem sa-l bagam cu totul in apa, ca la ortodocsi, nu l-am putut refuza...in felul asta a primit ceva si din traditia mea. Aici nu se obisnuieste la lumanari sa pui flori si voal. Se deseneaza numai crucea si porumbelul, si max se scrie data botezului si numele pe ele. Cu lumanarile a fost cam asa, in mod normal cica aici cumpara nasii iar noi nu am stiut, asa ca am comandat si noi una, din pacate am uitat si noi si ei sa comandam suport... De croit nu am croit 2 saptamani ci 4 zile costumul lui jr, apoi fusta mea si fetele de masa pt toata sala. Multumesc mult pt toate laudele! Suzetele sunt bomboane de supt, se gasesc gata de cumparat, a fost cu crema de lamaie. Cel cu biscuitii deasupra, este din foi de miere cu crema de gris si numai deasupra pt efect sunt biscuitii scris. Este psalm, "caci EL a ordonat ingerilor sai, sa te pazeasca pe toate drumurile tale".... Sala ...am vrea noi asa ceva...dar am inchiriat de la biserica, tine de ea si se pot organiza diverse activitati acolo, si incl nunti botezuri, zile de nastere. Au mese scaune, vesela, dar n-au fete de masa...Preotul a venit si el scurt, dar apoi a plecat la slujba de seara si mai apoi la culcare...e destul de batran dupa cum ai vazut, si are si aparat auditiv... Ma pregatesc sa mai adaug detalii cu costumul... harnici la de 38 de saptamani |
sunshine vreau sa vad si eu poze unde pot sa le vad:)
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
sunshine2009 spune:
getik, a pus pe ontul comun de picasa, adresa si parola poti primi pe pm de la camy, laura, lady...
harnici la de 38 de saptamani
betty78 spune:
Chiar nu am mai intrat de mult timp, dar asta ptr ca m-am intors la birou de cand bebe avea 3 luni si ceva. Doamnelor, ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine cu o informatie, macar cele care va reamintiti macar. Nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez, dar Eghi nu da semne ca ar vrea sa se ridice in picioare. Are deja peste 10 luni si jumatate, nu merge de-a busilea si nici nu se ridica in picioare. Cei drept facem fizioterapie pentru ca s-a nascut cu un tal valg sever, dar nu pot sa nu ma ingrijorez cand vad ca e chiar singurul copil care nu se ridica...
In toate graficele imi arata ca trebuie sa se ridice, iar el nimic. In rest suntem bine, papam inca tzitzi, seara si dimineata, avem 11300 gr si 77cm.
My_Lady0091 spune:
betty.........bine ai revenit!!!!!!!ai doi copii fenomenali...
betty..nici fii-mea nu se ridica in picioare si nici nu merge de-a busilea...si are 9 luni jumatate...copii merg si la un an..un an si...nu te ingrijora...
getik ai PM...
My_Lady0091 spune:
betty..ma repet..se ridica..doar daca se sprijina de ceva...si merge doar daca o tin de maini..dar am o prietena a carei fetita are un an si o luna..si abia merge tinuta de maini..deci....fiecare copil cu ritmul lui...
My_Lady0091 spune:
aaaa...si LML...Sophia....pentru cele 10 lunite implinite ieri.sa-ti traiasca Lauriciule!!!!!!!!!!!cumintica mamii!!