Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

A... nu se poate, Roxyaly... puiul tau nu il detroneaza pe Rares: 6700 gr!!!
Imi place sa va mai citesc din cand in cand dar nu prea reusesc sa scriu; decat sa ma plang, mai bine ma abtin.
Parca a inceput sa mai manance Rares (poate ne alegem si noi cu primii dintisori). Deocamdata ne-am ales cu rosu in gat.
Multa bafta celor care revin la serviciu (la viata adevarata ).Noi inca ne mai rasfatam acasa vreun an-doi.

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Adica sa inteleg ca Vlad al meu, desi prematur, e un grasun la 8,5 kg, nu?

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Adica sa inteleg ca Vlad al meu, desi prematur, e un grasun la 8,5 kg, nu?

Da, e maricel.Al meu desi mananca mult tare respectiv 270-300 ml lapte dimineata si seara si mai mananca si la pranz de multe ori 150 ml lapte , fructe 250 grame, legume in jur de 150-200 depinde, iaurt, budinca , nu sta locului nici o clipa,merge in 4 labute, se plimba prin patut in picioare, se rostogoleste, se joaca non stop.asa ca nu se lipeste nimik de el.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Roxyaly- ei,asta nu inseamna ca stam toata ziua la " evenimente din astea " si la noi sunt foarte rare,caci cu doi copii nu prea iti mai arde de romantism,sau chiar daca-ti arde...n-ai timp...sau spatiu
Dar din cand in cand incercam sa avem timp si pt noi .Razvan ne ocupa tot timpul,Stefanut este cumintel,mai poti merge la o plimbare cu el,noi tinandu-ne de mana....Dar daca e si Razvan ...gata...s-a zis cu linistea " Razvan nu te duce acolo, nu mai da cu piciorul prin praf,nu traversa singur,nu pune mana acolo"...si asa mai departe...te face de ajungi acasa mai obosit decat erai atunci cand ai plecat...si cica iesi la o plimbare sa te relaxezi

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

salut fete, noi stam cam asa...
-Rebecca mucita...cu bube pe fatza, cap, maini picioare(alergie)..am interupt tratamentul pentru infectia de la tantari si am inceput pentru alergie...de trei nopti se trezeste mereu..plange se scarpina...e mucita..stau cu aspiratorul si vibrocilul...nu mai vrea sa adoarma singura..a devenit mamoasa rau...cu greu adoarme singura..si neleganata...
-eu mi-am scos 2 resturi de masele..si va inchipuiti..
nu mai pot..asta in partea stanga..in partea dreapta am incisivul cu puroi si unflat pana sub ochi..si inca 2 masele de scos...toate astea mi se trag...de dupa sarcina..tot calciul meu l-a papat Rebe-bebe!..aveam eu ceva probleme cu dantura...dar nici chiar asa...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele dragalasele

vin acum cu pt toate fetele...sic eva in plus...

vad ca odata cu toamna au revenit si foarte multe fete aici la odisee....macar avem un motiv sa ne bucuram de toamna..ca altfel...

My_Lady imi pare rau ca acum si tu si Beca sunteti bolnavioare...va doresc sanatate!!! sa vina cat mai repede!

MadalinaT welcome back![floare] si tu incepi serviciul...offf...grele..dar sper sa-ti faci timp sa ne mai si vizitezi!

Eu...muncesc...si acum am o alta problema..am inceput sa-i dau NAN3...ca e de la 10m+...ei acest lapte..nr 3 e mult mai dens...si nu trecea prin tetinele mele, cele de 6m+...am trecut la nr urmator..si curge prea repede..Flavius nu mai poate sa bea...
Nu mai poate sa bea cu nimic...numarul 3 tetine nu curge prin ele..si nr 4 curge prea repede...ce naiba fac??? Schimb biberoanele???? Asta dupa ce am dat o caruta de bani pe dr browm's????

Ma duc sa fac si eu un ca l-am adormit pe Flavius...ma aranjez...si ii astept pe socrii...ma duc sa-mi iau telefon ..si de acolo..la servici..

Va pup..pe diseara!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Neatza la toata lumea.Acum am terminat cu barbatii de pregatit de gradinita si servici,Sofia inca doarme deci rpd rpd pe forum ca cine stie cand mai apuc.
Lady sa treaca la fete.Sa dea Dumnezeu sa scapati repede.
Camy,da o sa ma intorc la servici pentru ca ne e cam greu cu banii si plus am observat ca Sofia se ataseaza din ce in ce mai tare de mine,nu ca ar fi ceva rau,dar cu cat o duc mai tarziu la gradinita cu atat ii va fi ei mai greu.M-am gandit ca o sa aibe 1 an si 2 luni in februarie si o sa prinde perioada pana in septembrie impreuna cu David.Daca o fi vreo smiorcaita cel putin o sa-l aibe pe el.Asa gandesc eu ca e mai bine pentru ea.Acum hai fuguta la munca,spor la treba iti urez.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Camy nu stiu ce sa-ti zic vis-a-vis de tetine.Ai incercat sa le gauresti? Ca alta varianta nu imi vine in cap daca zici ca ai schimbat toate numerele.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, fetele... hop si eu la o

Camy, mai poti incerca sa-i dai laptele din canuta cu cioc... Vlad se intelege f. bine cu ea... chiar si cu apa... si oricum, de la varsta asta nu prea e bine sa mai adoarma cu bibe in gura (zice dentistu' din mine)

Hai sa va zic una tare... ieri ne-am vazut cu pediatra baietilor, dupa 3 luni de pauza (a nascut in august)si pe langa faptul ca Vlad e super ok ca dezvoltare, l-a auzit tipand de bucurie... concluzia: "mai, voi aveti vuvuzela, nu copil"
Va dati seama ca de-acum asa i-a ramas numele: VUVUZELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata!

Am avut azi o zi plina: am terminat de resortat, respalat si pus in ordine hainute ramase de la Diana; am facut ordine si curatenie intr-una din bai; am reusit sa fac tot ce mi-am propus ca sa o pregatesc pe Diana. Maine incepem si noi scoala- intram in clasa a 2-a. O luam usor, sa nu ametim : prima zi inseamna doar 45 de minute de scoala in vechea clasa. Pana la sfarsitul saptamanii insa vor intra in programul normal, de la 9 la 3.

Abia acum, ca s-a terminat ziua am realizat ca Sophia a implinit 10 luni. Sa o laud putin si pe ea: e un copil foarte cuminte (tine-o asa, Doamne!). Se joaca aprope toata ziua singurica in tarculet, cel mai mult ii place sa scoata jucariile din cutii. Le invarte pe toate fetele, rade de pozele din carticele, se serveste cu apa din canita cu cioc pe care i-o las la indemana si adoarme de una singura in cele mai imposibile pozitii cand o razbeste oboseala. Ma atentioneza, daca nu sunt suficient de rapida, cand ii e foame, cand trebuie schimbata, sau cand se vrea iubita- e suficient sa intru langa ea si sa ma asez printre jucarii, ca imi sare in brate, ma ia de gat, ma iubeste si dragalaseste.

Offf...m-a razbit oboseala. O zi buna tuturor!

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput