Buna!
Caut o pereche de pantofi vintage, in genul www.etsy.com/listing/25241609/sz-85-vintage-natural-oxfords?ref=sr_gallery_19&ga_search_query=vegan&ga_search_type=vintage&ga_page=2&includes[0]=tags&includes[1]=title" target="_blank">acesta cu toc sau fara toc www.jcrew.com/womens_category/shoes/oxfordsmocs/PRDOVR~26278/26278.jsp?srcCode=AFFI00001&siteId=J84DHJLQkR4-DNAHXj VrL62oyJlnelgCA" target="_blank">asa , sa mi se potriveasca cu poseta aceasta Anna Sui. Cunoasteti alte site-uri de unde as putea cumpara modelul acesta de pantofi la un pret rezonabil?
Va Multumesc! :)
Uite ce mi-a intors e-bay-ul. Poate iti place ceva.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=WOMENS+BROGUES+LADIES&_sacat=See-All-Categories
Incearca la IlPasso, am vazut in colectia noua unul din modelele expuse de tine - cel fara toc, mai precis . Spor la shopping!
Incearca la vintageboutique.ro sau LA alte magazine de genul asta de LA noi, e plin Google-ul de ele.
Exact asa (ambele modele dorite de tine) gasesti in Bucuresti in magazinul SIR din Militari. Eu mi-am luat primul model (cu toc putin mai inalt) dar culoare neagra. Cei din piele clasica sau piele intoarsa sunt 150 ron cei din imitatie de piele cam 60 ron.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Multumesc mult! Mi-am cumparat din magazin, cu 180 lei, din piele intoarsa. Sunt tare incantata. Daca vreti le fac o poza si v-i arat. :)
Eu il vazusem pe cei cu toc in colectia noua de la Etam si ma intrebam daca sunt la moda.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro