Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel se poate face branza si din LP?eu i-am pus lp HA in piureu, nu s-a inrosit....o sa incerc am LP, cereale deschise de 2 luni. are ceva sau e doar "reclama" ca sa iau altu' dupa 3 sapt? LOREX SI sanatate.eu printre cunoscuti trec drept o mama dura/stricta cu Ana. maica'mea nu suporta sa ma vada cum o "educ", k cica ii vorbesc prea ironic si sunt intransigenta.poate asa e si d-asta Ana, care e f voluntara si-mi seamana la bazdaci, se revolta cumva la duritatea mea. mai imi zici tu peste 6 ani metode de impus... MP, iar disparushi?. OANI,tinem pumnii in continuare. sa ne zici cum e, ca unele dintre noi urmam la rand si la o cresa in romania, unde mucii nu-s motiv de tinut copilu' acasa si antibioticul se da la pachet, sa-l administreze "miss"...ca de bona m-am lecuit si oricum nu i-as da 1500 lei,ca e 3 sferturi din salariul meu fetele care aveti bone deja, cum e? cat le dati? unde le-ati gasit? sunteti multumite? pfiii, cate intrebari. daca Lorex nu a primit raspuns la una,eu incerc marea cu degetul Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
A mea este interna. Am luat-o de pe la 2 luni caci am avut nevoie dupa problema mea de sanatate plus alte considerente. A gasit-o tata pe televiziunea locala. A picat la fix caci eram intr-un mare impas ai nostri nu ne mai puteau ajuta dupa eforturi maxime, caci au probleme de sanatate. Au verificat-o ai mei caci este dintro comuna apropiata si au gasit cunostinte comune.
Este ok, are grija de copil, il iubeste si el la fel, ne mai ajuta si in casa. Asta a fost cam tot ce am vrut. N-am avut asteptari deosebite de super nany, este femeie de la tara care a mai crescut copii oricum si chiar si in Bucuresti.
Plata 1200/luna.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
haircut spune:
Tomaca, activeaza-ti, te rog, PM sa-ti pot transmite ceva(in profil personal- mesaje private)
de Maia
tomaca spune:
citat din mesajul lui haircut Tomaca, activeaza-ti, te rog, PM sa-ti pot transmite ceva(in profil personal- mesaje private) de Maia |
L-am activat. Cautand sa vad de ce nu mai pot trimite reply, cred ca am bagat degetele aiurea.
Merci de atentionare.
varsta lui Tudor
lorex spune:
12oo??? Ohohoaaaaaaaaa!
La banii astia ma fac si eu bona
eu nu am salariul atata, acu dp reduceri, as avea 6 mil.., daca nu creste inapoi nici nu ma mai duc la serv pt atatia bani, mai bine stau cu bpbitza mea delicata
La noi o bona primeste 6-7 milioane!
Alecsa, Tomaca, ms de raspunsuri. pediatra mi-a zis pt inceput sa-i dau branzica din LP si nu stiu cum se face.
I-as introduce branzica ca de o luna papa fc si leg, sa-i mai dau si ceva nou.
Carne n-as vrea sa-i dau pana nu-i iese macar un dinte..asa am eu un cui impotriva carnii...dar mai vedem!
In leg cu sondajul:
Cat a fost cald i-am facut dush in fiecare zi, la fundulet si de 2-3 ori. Acum ca s-a racit o s-o mai raresc.
La noi baitza nu e legata de somn, ii fac uneori si-n timpul zilei caci ii fac dush, deci nu prea o "inmoaie".
Gimnastica? Masaj? Ce-s alea?
Plange de fiecare data dp ce o scot din baie, cui sa-i mai fac masaj? I-am mai facut ocazional.
Cat e de important?
Cu ulei de bblush tot ocazional, pen' ce-i trebe unsa cu crema?
Bag chimicale de pe acuma in "pele"?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
decenuela spune:
l-am adormit pe jiji...si am uitat tot ce-am citit...
azi am sortat niste cd-uri...cu poze si am gasit poze de acum 2-3 ani.......e tare grele dom'le...mda chiar eram gazela...acu ma tin cu greu...atarn de un fir de par..de dieta asta...in fine, asta e..sper din tot sufletul..sa nu mai arat ca..dulapul...
i-am luat lui jiji niste papucei din piele...ca tot vine toamna..i-am luat un fel de...sandalutze......dar mi-au placut...na.
si in alta ordine de idei M-AM SATURAT DE TOATE BORDURILE SI SCARILE SI INTRARILE IN MAGAZINE...nu stiu voi cum va descurcati..dar...daca vreau sa fac cativa pasi....ma intampina trotuare pline de masini....BORDURI...etc....deci...M-AM SATURAT...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
mire mia
Cris.d, ok, ok.. Din postarea ta nu reiesea ca esti mai dura
_
_
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex 12oo??? Ohohoaaaaaaaaa! La banii astia ma fac si eu bona eu nu am salariul atata, acu dp reduceri, as avea 6 mil.., daca nu creste inapoi nici nu ma mai duc la serv pt atatia bani, mai bine stau cu bpbitza mea delicata La noi o bona primeste 6-7 milioane! Alecsa, Tomaca, ms de raspunsuri. pediatra mi-a zis pt inceput sa-i dau branzica din LP si nu stiu cum se face. I-as introduce branzica ca de o luna papa fc si leg, sa-i mai dau si ceva nou. Carne n-as vrea sa-i dau pana nu-i iese macar un dinte..asa am eu un cui impotriva carnii...dar mai vedem! In leg cu sondajul: Cat a fost cald i-am facut dush in fiecare zi, la fundulet si de 2-3 ori. Acum ca s-a racit o s-o mai raresc. La noi baitza nu e legata de somn, ii fac uneori si-n timpul zilei caci ii fac dush, deci nu prea o "inmoaie". Gimnastica? Masaj? Ce-s alea? Plange de fiecare data dp ce o scot din baie, cui sa-i mai fac masaj? I-am mai facut ocazional. Cat e de important? Cu ulei de bblush tot ocazional, pen' ce-i trebe unsa cu crema? Bag chimicale de pe acuma in "pele"? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si inca prin Bucuresti 1200 este cam minim plus mancare si nu mai fac altceva decat stau cu copilul 8-9 ore. Se mai platesc si ore suplimentare.Cam 1500 se da pentru extra work si time.
Daca nu vrei sa-i dai carne, atunci trebuie sa-i dai fier. Mie mi-au spus 3 doctori ca au inceput o campanie in Romania pentru combaterea anemiei feriprive la bebelusi caci 80% dintre ei fac astfel de anemie pana la 1,5 ani din cauza alimentatiei precare, chiar si cei hraniti cu lapte praf (care teoretic este imbogatit cu fier). Pana la 6 luni se termina depozitele de fier acumulate cat timp a stat in burtica, dupa aceea trebuie suplimentat cu alimentatia diversificata, adica cu carnitza sau galbenus de ou in prima faza. De aceea cu scop preventiv, mie toate pediatrele mi-au spus sa-i dau din luna 5 pana in luna 7, 6 pic/zi de fier plus vitamina C 2-5/pic.
Cam acelasi lucru au fost sfatuiti si altii sa faca.
Nu este bine sa aiba carente de fier.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Alecsa, Tomaca, ms de raspunsuri. pediatra mi-a zis pt inceput sa-i dau branzica din LP si nu stiu cum se face.
I-as introduce branzica ca de o luna papa fc si leg, sa-i mai dau si ceva nou.
Carne n-as vrea sa-i dau pana nu-i iese macar un dinte..asa am eu un cui impotriva carnii...dar mai vedem!
Eu am intrebat daca sa fac din LP sau lapte normal si mi-au zis ca normal, caci prin fierbere se distruge proteina de vaca cea care da alergii. Ramane in zer. Asa ca am mers pe normal. Dar merge si cu LP doar ca este o branzica mai scumpa
varsta lui Tudor
lorex spune:
decenuela,
Hai sa facem un fan club al bordurilor, al masinilor parcate pe trotuare si al lipsei platformelor pt carucioare. Culmea, inainte credeam ca platformele astea sunt doar pt invalizi. Cap de guma..
O data a trebuit sa ridic caruciorul peste o masina ca nu aveam pe unde sa trec. M-a ajutat o femeie, evident! Barbatii nu prea sar in ajutor, habar n-au ce inseamna...
alecsa ce frumu povestesti tu de mini cum s-a facut el baiat mare! Stiu ce mult inseamna un progrres facut de bebe!
_
_
lorex spune:
tomaca,
Ms de raspuns!
Noi i-am facut hemoleucograma ca sa vedem cum sta si nu are anemie. In consecinta nu trb sa-i dau Fe. A spus pedi.
Mi-a mai spus ca daca nu vreau sa-i dau carne pot sa-i dau galbenush de ou fiert 10 minute si doar o optime din el! O sa incep maine, de ziua ei
si o sa-i mai repet analizele peste o luna sa vedem cum sta...
_
_