Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Alecsa, LMA pt ieri
Nici eu ni am stiut ca e Sf.Alexandru..daca am uitat eu de Sf.Natalia
Larisel, tu ai sarbatorit?

Tomaca,
Welcome! Asa deci, se mai uita si dp altele, huh?
Am patit si eu ca tine cu pm, trebuie sa mai stergi din ele..

Alexutzza,
WB, mi-a fost f dor de voi!
Sa ne arati si noua ce cadouri a primit Yann, deh', baba-i curioasa

Mire mia,
Eu ieri am mai sters din poze si am mai micsorat din cele ramase dar nu mi-am term treaba ca au venit ai mei in vizita si apoi plecat la vaccin, apoi in parc, apoi simtit f rau..
Stiu ca am 30 de mg, in general ma conformez regulilor, dar de data asta nu e rea vointa ci doar p conjunctura nefasta.
Acum scriu de pe telefon, stau in pat sub plapuma si zgribul de frig, deci nu rezolv nici azi. Oricum, nu arde, nu? Promit sa remediez cat pot de rpd.
Am lucrat eu ieri in picasa, e relativ usor (te duco in coltul din dreapta la edit) dar cere mult timp, poate doar pt cei care nu au internet bun (cum e si cazul meu), merge destul de greu editarea. In schimb poti face resize, crop, efecte speciale..cum a, facut si eu ieri in joaca la pozele mele din album.

Larisel,
Ce inventiva esti! Pe mine nu ma duce capul la astfel de combinatii..

Mi-a dat ieri pediatra o carte cu retete pt copii de la 6 luni la 3 ani. Daca reusesc s-o scanez v-o trom si voua!

Oani,
Mi-au dat lacrimile cand ai povestit de prima zi la cresa. Mi-am amintit de sormea care la fel..a suferit ea mai mult decat vampirashu'

Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu branza..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

N-am retinut. Care era intrebarea despre branza?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LML Diana de Roxy! Spor la schimbat apartamentul!

Pup psihologul de serviciu!

Pup si inventatoarea rabdacolului (cre' ca tre sa te impui mai mult). Eu i-as spune ca m-a facut sa sufar atitudinea ei si as ruga-o sa se puna in locul tau..

La noi sunt 16 grade, e vant si ploua..
Bacovia scrie pe iasi..

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lorex si sa te refaci repede!
Multumim de info cu micsoratul si clar nu arde. Eu am zis pt toata lumea, sa se stie.

Cu branza nu stiu sa-ti zic, n-am facut inca.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata

In sf cred (sper) ca s-a reglat Yannis cu programul. De cand l-am dus la mama se obijnuise sa aibe program de vb de la 4jumate-5 pana pe la 6-6jumate . Azi s-a trezit la 10 . In sf!!!!
Am cumparat un colacel normal de baie si l-am pus la inotat ... of si ce-i mai place, ce mai inoata. Ca o broscuta! E in culmea fericirii!!!!
Usor usor a inceput sa stea si in fundulet dar nu mai mult de cateva secunte. Inca nu isi gaseste echilibrul.
Papam pufuleti si biscuiti !! Cei mai buni biscuiti sunt cei de la ulker! Se farama ff fin si se topesc in guritza! . Sunt fascinata de tot ce face!
De vreo 2 sapt (mama a inceput cu asta iar eu acum continui) il punem pe jos. Punem plapuma si se sbenguie in toata camera!
Am primit de la matusa mea de la Chico centul asta de activitati. E superb. Da din maini si din picioare iar cand incepe sa cante sta cuminte si asculta melodia.
A inceput sa se tina mai bn pe picioare. In fiecare zi avem program de facut cativa pasi.
Stiu ca poate vi se pare ceva normal dar pt noi e o adevarata realizare!!!!
In legatura cu sondajul: Eu nu as putea sa nu ii fac baie in fiecare zi. Nu doarme daca nu face baita!!! Nu te mai intelegi cu el. Nu vad un lucru rau in ai face baie in fiecare zi. Asa ca eu o sa continui cu asta!!

Mergi la inceput

Fetelor multumesc mult pt urari !

Alexutza WB!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

intrebare: cata branzica calcica faceti si pt cat timp? o zi? doua?

_

_

M-ai facut curioasa si am cautat intrebarea
Pai la 1/2 Lapte - 2 fiole calciu pt 2 zile .
Sau cu o lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

se poate face branza si din LP?eu i-am pus lp HA in piureu, nu s-a inrosit....o sa incerc

am LP, cereale deschise de 2 luni. are ceva sau e doar "reclama" ca sa iau altu' dupa 3 sapt?

LOREX SI sanatate.eu printre cunoscuti trec drept o mama dura/stricta cu Ana. maica'mea nu suporta sa ma vada cum o "educ", k cica ii vorbesc prea ironic si sunt intransigenta.poate asa e si d-asta Ana, care e f voluntara si-mi seamana la bazdaci, se revolta cumva la duritatea mea. mai imi zici tu peste 6 ani metode de impus...

MP, iar disparushi?.

OANI,tinem pumnii in continuare. sa ne zici cum e, ca unele dintre noi urmam la rand si la o cresa in romania, unde mucii nu-s motiv de tinut copilu' acasa si antibioticul se da la pachet, sa-l
administreze "miss"...ca de bona m-am lecuit si oricum nu i-as da 1500 lei,ca e 3 sferturi din salariul meu

fetele care aveti bone deja, cum e? cat le dati? unde le-ati gasit? sunteti multumite?

pfiii, cate intrebari. daca Lorex nu a primit raspuns la una,eu incerc marea cu degetul

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

se poate face branza si din LP?eu i-am pus lp HA in piureu, nu s-a inrosit....o sa incerc

am LP, cereale deschise de 2 luni. are ceva sau e doar "reclama" ca sa iau altu' dupa 3 sapt?

LOREX SI sanatate.eu printre cunoscuti trec drept o mama dura/stricta cu Ana. maica'mea nu suporta sa ma vada cum o "educ", k cica ii vorbesc prea ironic si sunt intransigenta.poate asa e si d-asta Ana, care e f voluntara si-mi seamana la bazdaci, se revolta cumva la duritatea mea. mai imi zici tu peste 6 ani metode de impus...

MP, iar disparushi?.

OANI,tinem pumnii in continuare. sa ne zici cum e, ca unele dintre noi urmam la rand si la o cresa in romania, unde mucii nu-s motiv de tinut copilu' acasa si antibioticul se da la pachet, sa-l
administreze "miss"...ca de bona m-am lecuit si oricum nu i-as da 1500 lei,ca e 3 sferturi din salariul meu

fetele care aveti bone deja, cum e? cat le dati? unde le-ati gasit? sunteti multumite?

pfiii, cate intrebari. daca Lorex nu a primit raspuns la una,eu incerc marea cu degetul

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Da se poate face din LP. Am auzit peroane care au facut asa si a iesit branzica.
Eu zic sa nu incerci sa folosesti LP si cerealele deschise de 2 luni. Poate o fi numai de reclama. Dar poate nu .. si atunci ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui lorex

intrebare: cata branzica calcica faceti si pt cat timp? o zi? doua?

_

_

M-ai facut curioasa si am cautat intrebarea
Pai la 1/2 Lapte - 2 fiole calciu pt 2 zile .
Sau cu o lamaie.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Eu pun la 200 ml lapte 3.5% grasime, 2 pastile de calciu lactic pisate. Ajunge pentru 2 zile caci de-abia am inceput. La sfarsit clateste in 3 ape si se poate pune si putina lamaine care sa elimine proteina de vaca daca a mai ramas cumva (reteta doctor).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput