Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Azi e prima data cand a mancat Natalia peshte cu o oarecare "placere"...ma rog, o cantitate mica (40 ml) dar eu sunt multzumita...
A fost o retzeta noua... 1 file de shalau cu 1 cartof si 1 shtiulete mic de proumb (toate la steamer) pasate impreuna cu 1 legatura patrunjel verde, sare potasica si lp pt consistentza. Cred ca secretul a fost patrunjelul destul de multicel care a estompat din mirosul de peshte. Alena a mancat toata portzia...adica 90 ml.

Felul 2 a fost supa de legume cu smantana (predomina roshiile in toate supele mele) din care au papat Natalia 60 ml iar Alena 80 ml.

Si dupa-amiaza am avut o retzeta noua...de orez cu lapte: orez integral basmati fiert de ieri, lp fierbinte, unt, stafide inmuiate in vanilie, fructoza si scortzhishoara. Toate blenduite. Nu au mancat mult dar le-a placut...Alena vreo 80 ml si Natalia vreo 70 ml.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 3 (+11)

Pe mine ma lasi masca cu retetele astea. Mie nu-mi vin astfel de idei nici pentru oameni mari. Am sa-mi fac un caiet sa iau notite ca de mine nu se leaga

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!!

Rox_y sa-ti traiasca pufoasa, multumim de cinste!

Dece o lasam pe joi atunci (23 de grade, senin )? Ce faci la scoala, n-ai terminat-o?

Ale1212xa ce frumos vorbesti de Dragos! Nu ne pui poze noi cu el?

Ayanna nu-ti mai face atatea griji in legatura cu mancarea pt zgubi, ei ii place tot ce ii pregatesti tu.

Simply drum bun si o bebelina cuminte!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!!

Rox_y sa-ti traiasca pufoasa, multumim de cinste!

Dece o lasam pe joi atunci (23 de grade, senin )? Ce faci la scoala, n-ai terminat-o?

Ale1212xa ce frumos vorbesti de Dragos! Nu ne pui poze noi cu el?

Ayanna nu-ti mai face atatea griji in legatura cu mancarea pt zgubi, ei ii place tot ce ii pregatesti tu.

Simply drum bun si o bebelina cuminte!

AMR 6 kg

eu as pune dar nu am aparat foto si ce fac cu telu sunt cam fara calitate...cand mai vine soru-mea pe la mine mai fac in general

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Sar si eu cu o noua intrebare: voi cat de des imbaiati bb-ii? Tot zilnic? Si cat de des le faceti masaj? Dar gimnastica?

Eu pana acum le faceam baie zilnic sau de mai multe ori pe zi, dar asta din cauza caniculei. Acum de cand cu frigul ma gandeam ca ar fi suficient de 2 maxim 3 ori pe saptamana cu tot cu masaj (eu mereu am facut masajul dupa baie). iar gimnastica de regula o fac dimineatza dupa toaleta regulata, dar mai uit...deci nu zilnic.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 3 (+11)

Noi inca mai facem baie zilnic. Iar masajul inainte de baie cu ulei de masaj caci dupa n-am reusit inca de la inceput sa-i dau cu crema. Era foarte agitat. Cand nu transpira rau la cap, il spalam 1 data la 2 zile. Ii place la baie, se mai joaca si il mai inmoaie pentru somn (dupa baie avem biberon mare si somn pana dimineata desi de vreo saptamana se cam scoala in zori).

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Neatza si de la noi

noi suntem cu nasucul infundat de ieri..de fapt de duminica..dar de ieri mai mult, pun ser fiziologic si ii dau nurofen de 2 ori pe zi..sarcautza abia mai poate sa respire...sper sa treaca repede.

Tii...ca am uitat..mama loca ce sunt...

Dam de baut , de mancat ce va doreste inimioara..azi implinim 8 lunite!!

Ce repede a trecut timpul...

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Sa va traisca, sa se faca mare si sa fie sanatoasa.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Baita si Mara face zilnic, masaj mai rar si gimnastica n-a mai facut de mica. Eu credeam ca gimnastica se face atunci cand sunt mici si nu se pot misca...deci amortesc.

Fetele am o propunere noua in legatura cu pozele. Am observat ca sunt mai putine albume fata de momentul cand stabilisem limita la 16 M si ma gandeam sa o ridicam la 20 M.
Si mai vroiam sa va rog ceva (din tot sufletul va rog sa nu va suparati , o zic doar pt ca asa mi se pare mie corect): pt ca unele dintre fete micsoreaza pozele atunci cand le urca pt a se incadra in M alocati, poate incercam toate sa facem lucrul asta, repet....asa mi se pare corect.
Spunea cineva la un moment dat ca pot fi micsorate direct in cont (poate ne mai spune o data cum), iar daca pot sa ajut...o sa o fac cu placere.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimi

si ema fornaici, de la vant, schimbare brusca de temperatura, cred. bagat ser si oscilo. sper sa treaca...

AYANNA, multzam, asa zic si eu in teorie: reguli clare, consecventza, respira adanc. in general imi iese, dar ma mai prinde si obosita sau cu garda jos

LARISEL, noi tot zilnic, toata lumea. Si Ana face baie zilnic, abia am convins-o sa nu mai faca in cada de vreun an, ci dush, dar de 2 ori pe saptamana trebuie musai cada, cu jucarii, etc. am si eu 2 broscutze.
tari retetele, asa e.

Eu, insa, prefer mancarurile mai...simple (a se citi fade, ins special la copii. ca sa se obisnuiasca/sa desopere gustul anumitor fructe/legume separat, abia mai tarziu combinate. de asta ii dau si o bucata in mana de ceva....gusta mar, nu piureu de mar/para/scortzishoara, etc. la fel incerc si la legume: maxim 2-3 combinate, una bucata de ...morcov in mana, de exemplu. o fi bine, n-o fi, eu asa sper sa isi dezvolte "gusturile si preferintele". e adevarat ca asa mananc si eu/noi. un fel la o masa, din doar cateva chestii. condimente si ierburi insa folosesc si eu din greu pentru noi.

ROX-Y , Multumim de cinste

SIMPLI drum bun si....vacanta faina

DECENUELA, kinky,daca "itzi" pui gratii ia si nishte catushe, mami. serios vorbind, si eu dorm in patul mare la ema (patutzul e decor de vreo...luna, chiar si dupa baie, ca am alaptat-o culcata langa mine si seara, ca sa nu transpire, decci lasata acolo... deocamdata o baricadez cu perne stivuite...ea,la perete.

mi se arde friptura

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ieri am facut BCG-ul..in sf..
A plans mult bobitza ca s-a speriat cand au imobilizat-o, mai ales ca asistenta era bruneta si ea se cam sperie de brunete (nu si de bruneti )..
Mi-a zis ca daca nu face beshicutza in 6 luni, trb revaccinata!

Eu sunt cam varza, racita, ma dor toate, asnoapte am facut febra si am vomat, azi am f la dr si i-au antibiotic pt gat si paracetamol pt febra.
Bobitzei ii dau oscillo..
Am venit iar la socri, ca sa stea ei cu fata si eu stau mai la distantza..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Puteti gasi primele poze cu Tudorel Buturel in vacanta.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ieri am facut BCG-ul..in sf..
A plans mult bobitza ca s-a speriat cand au imobilizat-o, mai ales ca asistenta era bruneta si ea se cam sperie de brunete (nu si de bruneti )..
Mi-a zis ca daca nu face beshicutza in 6 luni, trb revaccinata!

Eu sunt cam varza, racita, ma dor toate, asnoapte am facut febra si am vomat, azi am f la dr si i-au antibiotic pt gat si paracetamol pt febra.
Bobitzei ii dau oscillo..
Am venit iar la socri, ca sa stea ei cu fata si eu stau mai la distantza..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Bobitza si mami sa treaca buba.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput