Urmele pe internet...
Cum pot vedea ce site-uri sunt accesate de pe un calculator, in conditiile in care sunt bifate optiunile de Clear Private Data si Browsing History ???
Multumiri,
g
Raspunsuri
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Cum pot vedea ce site-uri sunt accesate de pe un calculator, in conditiile in care sunt bifate optiunile de Clear Private Data si Browsing History ??? Multumiri, g |
Eu ma duc pe favorite si prima casuta din dreapta arata toate zilele si site-urile care au fost accesate.la mine in casuta scrie verlauf in germana, nu stiu in engl care e traducerea.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
mai ai o posibilitate,exista un program cu care poti intra din alt comp in cel de acasa.Trebuie doar instalat la ambele comp si sa stii ip-ul din ziua respectiva ca sa-l poti baga in cel dinafara. Asta cu conditia sa nu fie restartat comp de acasa dupa ce afli ip-ul. Poti urmari absolut tot ce se deschide si se scrie, numai sa nu umbli cu mousul deloc pt ca cel care e spionat, vede orice miscare.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
espiritu spune:
citat din mesajul lui geniest Cum pot vedea ce site-uri sunt accesate de pe un calculator, in conditiile in care sunt bifate optiunile de Clear Private Data si Browsing History ??? Multumiri, g |
daca e sters browsing history e greu chiar foarte greu.
despre ce calculator e vorba?personal,de serviciu?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
alina023 spune:
Exista niste programele spion care odata instalate memoreaza activitatea de pe computer (in functie de performanta iti redau chiar si ceea ce s-a scris). Nu cred ca am voie sa scriu aici, dar da un search pe google si gasesti. Numai ca, atentie sa nu lasi nici un shortcut pe desktop.
In plus, gandeste-te bine inainte de a face pasul asta. Eu daca as afla ca sunt spionata in felul asta (fie de sef, fie de partener) n-as fi deloc fericita.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
emilia.m spune:
citat din mesajul lui maraki mai ai o posibilitate,exista un program cu care poti intra din alt comp in cel de acasa.Trebuie doar instalat la ambele comp si sa stii ip-ul din ziua respectiva ca sa-l poti baga in cel dinafara. Asta cu conditia sa nu fie restartat comp de acasa dupa ce afli ip-ul. Poti urmari absolut tot ce se deschide si se scrie, numai sa nu umbli cu mousul deloc pt ca cel care e spionat, vede orice miscare. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Stiu ca se numeste Team Viewer (il folosesc colegii mei de la IT sa ne repare calculatoarele din modul remote), dar pt asta trebuie sa le dau eu acces.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.