Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)
Raspunsuri - Pagina 16
asteropipan spune:
offff, AMI :(((((
acum am citit ca a facut Irina alergie la piersica
cum ti-ai dat seama???????
si la dr? i-au facut analize????
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
asteropipan spune:
REBI mersi frumos
ai congelat jumatatea ramasa sau doar ai pus in frigider????
chiar m-am ingrijorat acum cand am citit de alergia Irinei la piersica:(((( de asta imi e cel mai teama...
dayanara spune:
ami saracuta ce rau imi pare, cum s.a manifestat alergia?
eu chiar ieri am fost cu ivan pt alergia la ou, ii fac analizele in fiecare an si deja a scazut mult, are 2,44 la unul din componente si ca sa poata manca trebuie sa scada sub 2
oricum ea e prea mica pt teste, de obicei se asteapta sau se incearca iar sub supraveghere, corpul poate face o reactie cand vine prima data in contact doar si asta nu e alergie, poate fi reactie, intoleranta si alergie
rebiana e ok daca se congeleaza avocado? eu stiam ca nu, adevarul e ca nici nu am incercat dar e bine de stiut
tocmai ii ziceam lui asteorpi ca nu se congeleaza , dar si lasat asa in frigider oxideaza
ina multa sanatate lui robin! primul an aswa va fi cu muci si alti virusi, sper sa fie totul minor fara importanta oricum asa va capata imunitate sa vezi mai incolo n.o sa ai treaba
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
asteropipan spune:
aaaaa, sa nu uit....
am vz toate pozicile cu toti iepurasi minunati .
bravooo, mamicilor sunt super cu totii
ami_84 spune:
I-au aparut niste bubite la gurita imediat dupa ce a mancat, iar in alta zi niste pete rosii pe fata. Doctorita m-a intrebat daca am observat daca isi mananca buzele / se scarpina la nas.. si i-am zis ca da. Pt moment nu facem analize, doar evitam piersica si o sa mai incercam mai tarziu. Poate fi doar o intoleranta. Si faptul ca este mofturoasa cica tot de asta se leaga.. ii poate da si dureri de burtica.
Cel mai important este sa urmariti copilul. De ex primele trei zile, cand l-am testat nu a aparut nimic suspect (cred ca din cauza a mancat ff putin), cand am inceput sa o combin cu para, si am crescut cantitatea, i-au aparut petele rosii pe fata, si doua bubite la gurita. Am scos para si am dat cu mar aseara, si, i-au mai iesit doua bubite plus i s-au inrosit urechusile putin.
Cam asta e...
Rebiana, Astero, Roxana
Irina Paula (8 martie 2010)
ioanaa28 spune:
Vladite pup da te si cert.. pai cum tocmai tu, mama tuturor ranitilor, sa te lasi asa pe tine insati in stari din astea bolnavicioase ???ne dai la toate sfaturi si le stii pe toate alea cu preventie si tratamente dar nu le aplici si pe tine...cred ca ai multe pe cap si nici nu ti-ar sta bine linistita DAR, serios vorbind, (poate un pic cinic), eu gandesc ca puii au nevoie de mamici sanatoase. Pe mine una chiar ma sperie gandul ca as putea eu pati ceva din grija pt ei...
sa te ingrijesti..
de baietii tai ce sa mai zic...frumosi maica, da mie-mi place cum spui tu.."sa fie buni".. Sper ca nu mai e bolnavior Floricica, sa faca iar ochisori extaziati la ce povesteste mami Asa face si Oviletzu cand ma vede si zau ca niciodata nu ma simt mai "buricu' pamantului" ca in momentele astea...
Rebiana hai ca n-o fi chiar asa rau sa mai iesi cateva ore...chiar si la servici...poate chiar mai bine, ca tu sufoci copii cu atata dragoste
glumesc...vreau sa te incurajez
Inaaaa, hai ca si tu ai un barbatel in toata regula, se descuraca el un pic si fara mami...nu-ti fa griji, asta e comunitatea, mucisori , tuse, etc....Important e sa fie tinute sub control, sa nu se agraveze..si eu ca Roxi stiu ca asa capata imunitate...sper
andira, vrem detalii, poze.. intre doua ture de haine puse la spalat
astero m a m a ?? ce frumos..
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Rebiana merci!
Denisa da..tipa cand ii este somn sau foame.
andira bine-ati revenit! Abia astept sa ne povesteti cum a fost..cum adica tonti, ce s-a intamplat
ami imi pare rau de alergie!
S-a trezit si Justina azi noapte la 1:30 (doar in prima luna se trezea), cum se culca devreme ,(21, si-a papat la 20:30) cum se si trezeste devreme, dar pana la 6:30 am dormit si-apoi pana la 10.
Am uitat sa va zic de ieri noapte, ca s-a trezit la 2:30 si cum ii dau sa suga pe intuneric (bezna), intai ii caut gura si-apoi ii bag tzatza..numai ca nu prinsese bine si nu a m vrut sa suga..asa ca la 2:30 noaptea a papat primul biberon de LP dar la 7 cand s-a trezit i-am bagat tzatza in gura sa pape..si-a papat.
Acum, ma gandeam ca vrea sa se intarce..uff, ca e greu cu LP noaptea..
Ca tot va ziceam eu ca sa nu aveti lumina puternica dar nici bezna , asa ca azi noapte mi-am luat laterna langa mine (veioza are o lumina puternica si tb sa ma dau jos din pat s-o aprind).
Ma gandeam ca de la 5 luni sa-i pun 1-2 masuri de cereale (4+) in lapte..asa poate nu se m trezeste noaptea..clar nu se satura de se trezeste.
Dar, ma gandesc ca tb sa-i schimb tetina cu gaura m larga sa curga laptele, avand si cereale ..si cum ea nu papa decat cu tetina cu gaura m mica (poate acum papa, c-a m crescut ), ca am avut cu tetina m mare si varsa , ca sugea repede.
Vom vedea atunci..
LA MULTE LUNITE SI ANSIORI , sarbatoritilor de azi: Ilinca de mami Bumbitza (astept sa ne zici cum a fost la dr si ce ti-a recomandat) si Cristian Robert de mami Jasmine!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
..si Ioana va incepe gradinita, si ma astept la raceli , sper sa nu i-a..si sa-i dea si Justinei.
Asa e in colectivitate, cum ati zis, asa va capata imunitate.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ioanaa28 spune:
ami, deci asa se manifesta...hmmm, o sa fiu atenta, da eu credeam ca astea-s cazuri rare...
Eu cu Alex am probleme, mai ales vara asta m-a innebunit, face frecvent urticarie tot ca o reactie alergica . M -am tot chinuit sa imi dau seama la ce, si, cred ca de vina sunt anumiti conservanti din alimente...Acum supraveghez strict ce mananca...sa vedem.
Roxi, lui Ivan ce teste i-ai facut?
Anca, stiu ca si tu pomeneai de asemenea probleme cu Lucas...Cum mai e? voi ati facut ceva analize, teste?
Ei, sa nu uit sa-ti felicit mandretea de baiat, ce bine se tine... ptiu, fain e brunetelu' !! Da si Lucas a crescuuuut..l-am vazut in filmuletul de la bunici, eu il tineam minte din pozele alea de la scoala,cand era mic..
dayanara spune:
ioana aici nu se recomanda ou decat dupa 9 luni, ivan avea 9 luni si inca nu mancase ou, eu mancasem si l.am pupat doar, s.a umplut de pete brusc , asa ca am fost la medic alergolog si acolo prima data i.au facut niste provocari, nu stiu cum le zice acolo
deci pe mana , l.a intepat cu ceva dar nu doare nu simte nimic, decat ca un gadilat, apoi a `pus pe intepaturi substante care sunt continute de ou, lapte, banana etc, pe ambele manute, ivan n.a zis nimic a fost foarte cuminte, mai ales ca.i si desena ceva pe mana si era atent, avea 10-11 luni, apoi am asteptat in cabinet in caz de reactie puternica sa ii bage un antidot si pe urma a masurat pe mana unde se inrosea , in dreptul fiecarei substante si a iesit o alergie la ou, abia dupa asta au facut analiza de sange, cand aveau probe ca exista motiv ca sa.l intepe si la analiza de sange a iesit la fel
de atunci le repeta in fiecare an, cum anul asta a scazut destul, la anu ii face iar provocare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE