Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Neatza fetele
Cafelute cu lapte sau fresh de portocale la toata lumea - raportez schimbarea de semnatura
Felicitari tuturor fetelor care au schimbat semnatura, sa ne vedem cu toate iesite cu bine din acest drum lung, istovitor si totusi atat de placut

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Multumesc de incurajari Doura .

Felicitari si tie Celesta! Si tu mai ai putin si vezi bebelina!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

felicitari pt schimbarea semnaturilor andreeacc, moshulik si celesta
moshulik multa sanatate si tie si bebelinei, a mai stea acolo la caldurica inca putin

Lore 24 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nush ce-i cu bebele meu ca azinoapte nu puteam sa stau nicicum in pat ca nu ii convenea si se tot impingea si ma lovea. Abia pe la 3 m-a lasat sa dorm. La primul nu a fost asa. Oare nu s-o mai simti bine acolo in burtica?

moshulik multa sanatate si sa mai stea bebe macar vreo 3 saptamani la caldurica! Multa putere sa rezistati cu bine!

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici! Nu este foarte mult miscare pe aici.
Felicitari tuturor viitoarelor mamici care au schimbat semnatura si multa sanatate si bebe la termen moshulik.

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Andreea e eftina perna aia. Cre ca mi-as lua si eu. Pentru ca mai nou de doo nopti simt ca nu mai respir cand pun capu pe perna - adica o simt mai jos si parca imi vine sangele in cap. Tre capu sa fie mai ridicat..Poate aia ma ajuta.

Mosulik bine ai revenit acasa! Fie ca cele cateva saptamani ramase sa fie fara evenimente dinastea.

Semnat si eu petitia.

Acum cred ca merg la patucinizare ca is ruptaaa.Am primit trei sacosi cu haine si un ham de tinut bebe de la socrela; cand ma scol tre sa mapuc sa le sortez pe bebe mic bebe mare si cand oi lua sapt viit detergent sa le spal

Chiar ca detergent ce recomandati: Dermalin sau Persil Sensitive?

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna seara la burtici!

Noi am terminat azi 28 de sapt, de maine incepem sapt 29.
de vreo doua zile simt pe bebe parca prea jos ... simt miscare (nu f puternica) cam sub buric. E Ok? Nici nu mai simt lovituri puternice ... am vreo metoda sa-l stimulez? Any ideas?
Noi inca nu am cuparat pt bebe, aseara am primit in schimb cadouri: fratele meu si cumnata mi-au cumparat o jucarie de agatat la patut, cu 5 papusele, care canta, o jucarie luminoasa de pus in patut langa bebe, o carte cu sfaturi pentru primul an de viata (f interesanta, arata cum trebuie alaptat, schimbat, spalat etc, doua biberoane de sticla si o pereche de pantaloni - imensi- pentru mami :)
Azi m-am cantarit - am luat cam 14 kg ... ufff ... si boorteeka e mareeee...

Ati postat undeva o lista completa cu ce trebuie luat pentru maternitate si prima sapt? Ma gandesc sa incep sa le strang si eu usor usor.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mey,am o dilema!
afara ploua, ma plictisesc
cica pe ploaie ai 2 sanse : da' io bani n-am si bb tre' sa vina. Deci io, io ce sa fac?!

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Multumesc, doura! De fiecare data cand vad AMR-ul de la MSymo realizez cat de putin mai avem.

Moshulik, ma bucur sa aflu ca sunteti mai bine amandoua. Ai grija de voi!

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Multumesc, Andreea!

Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ajungem sa ne tinem bebeii sanatosi la piept...

Moshulik +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Buna burtici!

Azi am schimbat si noi semnatura. Dam de baut ce doreste fiecare, dupa gustul propriu .

Andreeacc, Moshulik, saptamani usurele pana la termen! Asa putin mai aveti! Va invidiez, eu abia astept sa vina bebelina, chit ca am un morcov cat casa, ca na, experienta ioc, ajutor la fel...

24+

Vazand si facand, Amelia.
felicitari pentru semnatura!

Moshulik +31

Mergi la inceput