Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Moshulik, sa ne mai scrii mai des din spital! Esti la Filantropia acum, nu-i asa?Ca stiu ca tu erai pacienta dr Bogdan Marinescu. Muuuulta sanatate, ai trecut prin atatea pt aceasta sarcina, imi dau seama ca este greu, mai ai putin, putin de tot!

Fetelor, uite de aceea vreau sa ma pregatesc din timp, ca nu stii niciodata ce poate interveni! In legatura cu salteaua pt patutz, voi de unde v-ati procurat?Ce parere aveti de cele de la Dormeo?

Asa cum am mai scris, sapt viitoare este sapt doctorilor: analize de snage, sumar urina, urocultura, eco de trim 3, dr gineco, de de fam, dr endocrinolog.Ii voi vizita pe toti!

29+

Nu sunt la Filantropia, ci la Sf. Pantelimon.
Profu a fost deosebit de dragut si cand l-am sunat din spital de la Targoviste sa ii spun cA SANGEREZ MASIV,a luat personal legatura cu prof. Ancar de la Sf Pantelimon, si asa am ajuns aici...

Moshulik +31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

felicitari pt schimbarea semnaturilor andreeacc, moshulik si celesta
moshulik multa sanatate si tie si bebelinei, a mai stea acolo la caldurica inca putin

Lore 24 + &

Macar 5 saptamani...

Moshulik +31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Nush ce-i cu bebele meu ca azinoapte nu puteam sa stau nicicum in pat ca nu ii convenea si se tot impingea si ma lovea. Abia pe la 3 m-a lasat sa dorm. La primul nu a fost asa. Oare nu s-o mai simti bine acolo in burtica?

moshulik multa sanatate si sa mai stea bebe macar vreo 3 saptamani la caldurica! Multa putere sa rezistati cu bine!

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Probabil vrea mai mult spatiu...
cat despre bebelina mea, cu asa sustinere din partea voastra, sigur o vom convinge

Moshulik +31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Buna ziua, burtici! Nu este foarte mult miscare pe aici.
Felicitari tuturor viitoarelor mamici care au schimbat semnatura si multa sanatate si bebe la termen moshulik.

23+ viitoare mami de

Amin!

Moshulik +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Moshulik !

Fetelor, aveti idee pana cand tine promotia cu eticheta portocalie la Kiabi? Ca ma batea gandul la un shopping maine-poimaine...

Sugubina, eu voi folosi Persil Sensitive.

Gabriella n-am idee . Eu ma benoclez la tv...

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

mey,am o dilema!
afara ploua, ma plictisesc
cica pe ploaie ai 2 sanse : da' io bani n-am si bb tre' sa vina. Deci io, io ce sa fac?!

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Moshulik +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

mey,am o dilema!
afara ploua, ma plictisesc
cica pe ploaie ai 2 sanse : da' io bani n-am si bb tre' sa vina. Deci io, io ce sa fac?!

Gabriela

Moshulik +31

ce razi mey?esti mai breaza?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

amalia ,la kiabi de la orhideea la etichete portocalii eu am vazut nmai uratenii ..si chestii pt copii de 2-3 ani ..eu nu am luat cu reduceri..alea frumoase sunt fara reduceri..dar merita..unele sunt f frumoase..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

amalia ,la kiabi de la orhideea la etichete portocalii eu am vazut nmai uratenii ..si chestii pt copii de 2-3 ani ..eu nu am luat cu reduceri..alea frumoase sunt fara reduceri..dar merita..unele sunt f frumoase..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Multumesc mult de tip Doura, inseamna ca mai stau putin, poate mai fac vreo promotie pentru bebelusi. Sau poate cand avem drum pe acolo sigur, dupa Baby expo.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

am scris un comment acum 2 ore si nici acuma nu e moderat ... pana apare pe pagina voi mai scrieti inca 5 pagini si mie nu imi mai rasp nimeni

Mergi la inceput