Maple-syrup babies (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am crezut ca pot s-o fac la telefon, dar nu stiu de ce nu intra nici macar raspunzareata.

Catrinel scumpicel de Simonel, Addison the fun, sa cresti mare sanatoasa, sa-l fericesti in continuare pe CBB si sa le umpli vietile de bucurii mamei si tatalui tau! Happy b-day!
Ne e dor de tine!!!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Multumim frumos, multumim!
Am umblat pe coclauri, sa cumparam cake pentru gradinita, am sfirsit cu carrot muffin, tot healthy si low fat... :), sa ne ingrijim de silueta mam'zelelor de la gradinita :)
Am vrut sa iau tort pentru acasa, da' m-am uitat pe etichete si, vorba astora de pe la emisiunile despre ce si cum mincam, aveau asa multe ingrediente pe care nici sa le citesc nu puteam bine, darmite sa le pronunt, ca am lasat-o balta si am cumparat ceva tarta cu mere, facuta la ferma cu lista de ingrediente simpla, faina, apa, mere si nu-s mai ce...
Mi-am petrecut seara de ieri uitindu-ma la ceas si parca incepind contractii :)) Da' n-am avut :))))))) Sincer, parca ma gidila prin locurile alea unde-a fost cazata dinsa pina nu de mult :)

mQQm, no raspunzareata pentru cine suna, e stricat ceva, eu te-am auzit pe robot spiunind alo-alo, da' am venit is-am plecat si iar am plecat :) Vorbim miine sau vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Sofia!

La multi ani, Addison!
Delia si Simonna , sa va traiasca printesele, sa creasca mari, sa fie sanatoase, frumoase, iubite si fericite!

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am intrat doar sa scriu ca m-am luminat (partial) cu vaccinurile de la un an. Am fost azi si am intepat-o pe dra Sonia cu cel pentru pneumococ si meningita. Ne-a chemat peste trei luni pentru inca o doza, nu am retinut pentru ce, dar MMR-ul a zis medicul sa-l facem dupa doi ani ca sa fim linistiti ?!?!
Chiar m-am mirat, ca eu doar l-am intrebat ce parere are despre controversele asupra acestui vaccin, nu am sugerat sa-l amanam, am mers mereu pe mana lui in tot ce a tinut de sanatatea copiilor, si el a luat decizia pentru mine. I love this doctor !!!

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Cucu!!!!! Nimeni pe aici?..... Sa inchis pravalia?
Eu recunosc nu am mai intrat de muuuult pe aici din lipsa de timp, dar vad ca nici voi nu ati mai scris de luni de zile!!!!
Va

Mergi la inceput