Maple-syrup babies (10)
Raspunsuri - Pagina 3
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Multumim, multumim dragele noastre ! Ati scris asa frumos ! Acum am venit de la curs dar n-am putut sa nu intru sa primesc in numele Soniei urarile voastre Prima aniversare a fost marcata de primii virusi de gradi, face febra de doua zile asa ca am sarbatorit cu Advil . Am fost si la doctor, normal ca nu i-a facut vaccinul dar macar a verificat-o si urechile si plamanii sunt ok. Intrebare: s-a schimbat oare schema de vaccinare de la 1 an ? Eu imi amintesc ca lui Victor i-am facut o data ce-a fost de facut la un an si am mai revenit la 18 luni. Acum cica sunt patru chestii de facut la un an, dar le fac in doua reprize la o luna diferenta, dupa vine tura de la 18 luni. Sanatate la toata lumea ! Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009 "Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain |
Simonna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Simonna
|
Edit, ca am facut reply with quote, am mestecat in mincare si-am dat enter fara sa scriu nimic. Rosa, na, ce sa spun.
Diana, si noi sarbatorim tot asa, da' cu Demo-Cinemon sau asa ceva, nu sint sigura de Cinemon, sau Creo-Rectal, supozitoarele alea cu eucalipt pt. bebei, f. utile la casa omului, de vineri sintem la 2 pe zi si ne curge nasul atit ca, la: "Catrinel, sufla nasul!", Dinsa isi ia cleenex-ul si il freaca sub nass, in timp ce pufneste :) Tu nu folosesti supozitoarele astea?
Nu stiu de schema de vaccinare, da' ma duc vinerea viitoare al dr. si iti spun atunci ce mi-a zis mie tanti dr.
Laura, noi i-am rupt turta la 11 luni, pt. ca era mama la noi si am vrut sa participe si ea. Ne-am dus la nasi acasa, ca asa s-a nimerit, adica am fost doar fam. noastra si nasii, cu copiii si bunicii aferenti, am mincat niste lucruri de-ala de se pun in cuptor si se fac singure, am avut un tort, am povestit si, intre toate astea am imbracat copila frumos si i-am rupt o turta deasupra capului. Adica eu am cumparat-o, era de fapt o piinica mai fancy, si nasa a rupt-o. Cica e FOARTE important SA RUPI TURTA IN SUS, adica sa nu apesi pe exterior ca sa se rupa ci s-o flexezi spre mijloc si sa "tragi" de exterior. Nu stiu de ce, dar asa ziceau bunicile si atunci asa e :) La fel de important, TURTA TREBUIE MINCATA. Sursa: aceleasi bunici :)
Altfel, de pe frontul de nord-vest (Laval), Miss Addison e disperata ca o las, nici la buda nu pot sa ma duc ca ea urla ca din gura de sarpe. De la gradi trebuie ca i se trage... da' eu tot o duc.
Ma distreaza ca stie sa raspunda "Da", dar numai daca o intrebi "Vrei la tzitzi?". Altfel, nici poveste, la fel ca si cu mami si tati.
Are mama numai noaptea la trei, cind nu-i trebuie tati, ca arata disperata cu mina stre usa si striga "Ma".Iar tata are numai diminetile cind el e deja plecat la job si ea se invirte prin casa strigind "Ta".
Are, in schimb, bunica. De cite ori ajunge in capul scarii, la intrare, de unde se vede basementul, unde se juca cu Bia, ea se propteste bine in picioare si striga tare, sa se auda pina in Romania, "Bi", "Bi"!
Va pup, ca "Monosilabica" maninca si e taraboiul cit casa, ca i s-a terminat carnea si nu i s-au racit legumele...
By the way, Delia, tu ce vrei sa zic cu Soimita care maninca in mililitri?
Pupici,
S.
Diana2007 spune:
Simonna, ei ii curg mucii intr-una si fara supozitoare , cand stranuta o data trebuie sa-i schimb si bluza. Acum serios, stiu ca le-am folosit cand era mai mica si au ajutat, mai ales noaptea, dar eu mi-s mai neindemanatica si mi-e frica sa nu o ranesc cu supozitorul ala, ca abia schimbam pampersul cu miscari de greco-romane ...
A, si ii place sa-si stearga mucii numai pe mine iar Victor cred ca m-a auzit pe mine o data exclamand si acum de fiecare data cand o vede pe sora-sa mucioasa zice: De unde or veni mucii astia ? (dar si el e la fel)
Azi am dus-o la gradi, a fost ok. Cand am luat-o, n-am scapat, alaptat in masina si si-a revenit
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Simonna spune:
Delia, imi imaginez cit timp ai sa citesti forumul, dar, cum numarul tau de tel. e pe undeva, nu se stie pe unde, spun aici: "La multi ani, Soimita".
Sa va traiasca bebina, mie mi-a ramas in cap cu tricoul ala ACDC si asa o vad de cite ori ma gindesc la ea si-mi tot vine sa rid, potential cum sta ea cu mami si tati cu cite-o chitara electrica in mina si zdrangane din cap... :)
Pe la noi bintuie otita, eu sincer am sentimentul ca in Ca, ai, n-ai treaba, ai otita, Sincer. Cum era in Ro: aveai, n-aveai treaba, aveai amigdalita, asa-i si-aici, da-i otita. Ca fiu-meu n-a avut nici o otita, veci, Miss e la a treia otita... Si tuseste din fundul plaminilor, daca ai mina pe spatele ei cind tuseste simti in palma plaminii... Doctora a zis ca la plamini n-are nimic... In fine. Ia antibiotic si pare ca ce-a fost greu a trecut, a re-inceput sa-si faca noptile, ca ne capiase de cap.
Cred ca a inceput sa zica "Tata", ca se tot gheia o pauzaste la Colegu' in brate si ofteaza, cumva, mic si dragalas, cuvintul...
Siu se pupa cu toate javrele din parc, acu' fo doua zile am dat peste un gigantic de ciine extrem de blind, si-l stringea in brate de numai-numai, si-si tot aseza capul pe burta lui ca pe o perna si zicea "naaaa-naaaa", care-i nice-nice.
V-am zis cum arata usa de la baie? No, acum intra, bate cu palma in capacul de toaleta si striga "Peeeee-Piiii" :)
Mesdames, de la un an e mierea?
Pupici, iar arunca cu toate alea din scaunul de masa. Tre sa-l marit pe bumbo ca il tin degeaba, reuseste sa iasa din el in ciuda piciorutelor la fel de grase :)
S.
Doloress spune:
La multi ani Sofia! Sa ne cresti mare, sanatoasa si iubita!!!
Simonna si al meu e tot mucos si tuseste si se trage de-o ureche, are o prietena buna la gradi cu sora si fratele cu otite, deci ma pregatesc psihic. Si noi o dam cu supozitoare pentru ca pare ca respira mult mai bine noaptea.
Mierea - dupa un an, cred ca poti sa-i dai. Daca e pasteurizata, nu-i nici o problema.
Ieri am fost la ziua Soimitei si-am vazut si 2 ratoi simpatici foooooc Felix si Sebi M-au topit cu totul.
Soimita era si ea bolnavioara ca de altfel jumate din copilasii de acolo. Ce sa-i facem, s-a deschis sezonul de virusi.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Noi ieri la soimita n-am rupt turta, la noi nu se obisnuieste. Am taiat numai motul si am pus fetita sa aleaga de pe tava. O facem femeie de afaceri, am hotarat. A ales cartea, telefonul celular si cheile de la masina.
Dragaica spune:
Amu ca am si eu copii ma bag ai mult in seama, a si eu in sfarsit subiect de discutie.
Ca sa fiu in trend cu voi aduc doua bucati ratoi muciosi, au luat gripa de la mine iar cum eu sunt al naibii de darnica am dat la toti, copii, sot si vecini Am fost la pediatra, i-a ascultat la plamani cica nu se aude nimic sa ma duc acasa lininstita A trecut o spatamana si ei tot congestionati sunt.....asta e sper sa treaca mai repede ca tare mi-e jale de ei.
Simonna, Diana sa-mi spuneti cum sa fac sa va aduc lucrusoarele, pachetele vor fi gata pentru weekend.
Azi a fost prima zi cu madame de la CLSC, a stat 3 ore timp in care mami facut nani o ora 'juma apoi papat si trebaluit putin. Ce bine face la psihic, maine vine iarasi 3 ore
M-a intrebat ce se intampla cu romancele de-s asa fertile ca mai merge la o romanca cu tripleti tot pe-aici prin cartier.
Am zis frate daca n-a murit tati aia n-am sa mor nici eu cu doi
Gata s-a terminat pauza, doamna Tzitzi e chemata la apel
Pup la siropei mucosi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
CriPOD spune:
La multi ani fericiti, soimita draguta! Sa cresti mare sanatoasa si sa-i veselesti pe mami si tati!
Sanatate muciosilor, la noi toate-s vechi si noua toate.
pepit
Diana2007 spune:
Of, abia acum am ajuns si noi sa-i uram La Multi Ani Soimitei noastre dragi, scuze de intarziere, ieri a fost la noi o zi nebuna, nebuna (ca toate de altfel)
Si pentru maine La Multi Ani ! pentru simpatica Addison !
Simonna, si la noi Chicco functioneaza pe post de batista la nasul Soniei
Sanatate Dragaica si ratzoilor ! Ce bine ca ai ajutor de la CLSC, ca daca stateai in speranta mea . Dar stii cum e, ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ca patru cursuri nu sunt doua cum am mai avut pana acum, plus alergatura cu gasitul de stagiu iar Sonioara nu ma lasa deloc cu tzitzi, e foarte atasata si cat sunt acasa e cu ochii pe mine ca pe butelie
Daca mai intri, scrie-mi si mie pe PM numarul tau de telefon, daca sunt prin zona si am vreo gaura in orar te sun sa vad daca sunteti ok sa trec pe la voi, ca azi mi-am pierdut cateva ore bune la biblioteca intre doua activitati.
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Doloress spune:
La multi ani Addison!
Sa cresti mare, sanatoasa, fericita si iubita!