FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 9
babyblue spune:
ok fetelor, incepem!
azi mi-a venit ciclul, de maine eco, fsh si stimulare! inseamna ca pe 13 fac punctia si pe 15 embriotransferul. asa cred, nu?
tremur de frica si emotii....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amacuba pupici babyblue .eu incep protocolul pe la jumatatea lui septembrie.azi e z10 deci peste 15 zile ca eu il am la max 25.de fapt vine cand vrea. oricum incerc si natural zilele astea, fufulealea la greu, ca cine stie.cred ca deja sunt la ovulatie ca de ieri mi-e cam rau si ma dor ovarele de nu mai pot.poate s-o prinde dupa histeroscopie cine stie.se-ntampla si minuni |
sper din suflet sa ti iasa natural, dupa histero! chiar se intampla!
_
babyblue spune:
artistica, cand ai embriotransferul si punctia?
eu zic ca sunt vesti ff bune! doamne ajuta!
_
mirela2 spune:
ari brava mama
embriolog nu mai este dr Mustata? ea e buna, cel putin la noi asa s a dovedit, a pigulit saraca fiecare gigel, cred ca i a cautat cu lupa de la telescop
+19 si mami de Vlad (12.12.1999)
amacuba spune:
baby blue bafta multa maine
tin pumnii
sa ma tii la curent pleaseeeeeeeeee
chiar , vorba mirelei, intreaba-l pe doctor daca mai e mustata embriolog
pupici
amacuba spune:
aristica parca tu mi-ai zis ca esti operata de endometrioza nu?
ti-a dat ceva homeopate dr Albu? ca mie mi-a dat.am postat zilele trecute
aristica spune:
Multumesc din suflet brundaria...asta reprezinta "partea buna" care-mi ofera linistea sufleteasca. Sunt destul de inhibata, altfel foliculii mici ar fi trebuit sa fie putintel mai mari, d-asta e posibil sa mi se prelungeasca tratamentul...in plus, ma temeam putin de estradiol, de fapt, am sa ma tem de estradiol pana in prima zi de la punctie (data trecuta mi-a fost indescriptibil de rau - simteam cum mi se rupe organismul in doua, in jurul braului - asta incearca sa evite doctorul). Inca merg pe principiul "ce-o fi, o fi"!
amacuba eu sunt in ziua 6 de menopur, adica ziua 6 de stimulare si in ziua 16 de diphereline, asta inseamna inhibare (dar am protocol lung, un FIV nereusit si un crio-et nereusit, deci nu-s un "exemplu pozitiv"). Foliculii antrali sunt ceva de genul: Terra si Luna. Terra este un ovar de-al tau, iar Luna este un folicul antral - satelitul natural, care graviteaza in jurul ovarului, in permanenta. Exact asa e cu foliculii antrali - ei se afla in permanenta in jurul ovarului, ca un satelit natural. La prima ecografie se vor vedea acesti foliculi antrali ce graviteaza in jurul fiecarui ovar de-al tau si doctorul ti-i va numara. Cam cati ai atunci, vei avea si dupa stimulare, doar ca la prima eco, ei sunt micuti, la a treia eco ti-i va masura, la punctie ii recolteza si din interiorul lor va extrage ovocitele ce vor fi combinate cu gigeii sotului. Sper ca m-am exprimat cat-de-cat logic
baby de ce ti-e frica? Emotiile le inteleg, dar frica, nu. In cazul in care nu ti-a spus-o doctorasul, ti-o spun eu: NU te stresa! E foarte important sa stai cat mai linistita, ca organismul sa raspunda bine la stimulare, apoi embrionii sa se prinda si sa ramane prinsi de endometru
inna un doctor ginecolog de la fostul Sabyc, mi-a zis: "Atata timp cat femeia are un ovar care ovuleaza, o trompa permeabila si un sot viril, o sarcina pe cale naturala este posibila". Nimeni nu cred ca-ti poate spune ca ai facut IA degeaba, dar toata lumea iti poate spune ca la FIV ai eliminat una dintre griji: anticorpii antispermatici. Hai, capul sus si pregateste-te de FIV
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
mire sa sti ca pe spermocultura sotului si pe spermograma nu mai e trecut numele lui Mustata, deci chiar nu stiu daca mai e ea sa nu. Poate-mi amintesc vineri sa-l intreb pe doctoras.
amacuba eu n-am fost operata doar de endometrioza, ci si pentru desfundarea unei trompe, care nu era afectata de endo. Eu iau tratament de la hematolog (1 g vit c/zi, acid folic 5 mg/zi, 2 Mg+b6/zi, 1 femibion 800/zi si in plus 3 Maca/zi, 2 napraznic/zi, cca600-700ml ceai cretisoara/zi) in plus am avut 22 zile de AC si fac diphereline la greu, care, probabil ca sti ca reprezinta chiar tratamentul pentru endometrioza. Desigur, sarcina e cel mai bun tratament.
baby normal aveam punctia luni, saptamana viitoare, dar e posibil sa se decaleze cu 1-2 zile, daca prelungesc tratamentul. ET trebuie sa fie la 2-3 zile de la punctie, deci nici asta nu e batut in cuie.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA