FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 10
anna_ivan spune:
embriolog mai e si liliana Sandu, noi cu ea am facut toate spermogramele si inseminarile. mie mi s-a parut foarte draguta. de fiecare data venea si ne spunea ce si cum a iesit spermograma si facea si comparatie cu anterioarele. (la noi sotul are oligoastenospermie)
32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
cristina3343 spune:
Buna fetele,buna anna,
Ti-am vazut si eu pozele,sunt superbe,mai ales ultimele.
Iti doresc nastere usoara si sa fie Tiberiu parca ai zis ca-l cheama,sanatos
adrianaady spune:
Anna - Lacramioara Sandu o cheama de fapt, este o doamna tinerica f dragutza si f atenta mi s=a parut mie la inseminare.
Aristica stai f bine si cu outzele si cu endomentru. la ce hematolog ai fost tu? dr A stie ca iei tratament si de la hematolog?
aristica spune:
anna sotul meu are "oligoastenoteratozoospermie", sau, pe romaneste: OATS severa - gigeii sunt p-acolo, putini, dar sunt, au defecte pe la cap - cei mai multi, altii au defecte la coada , nu se misca inainte, ci pe loc - dar e nevoie de cativa gigei cu cap normal (coada oricum li se taie la ICSI).
adina normal ca Dr. White stie de Dr. Uscateasca. La hematolog m-am dus cu reteta si analizele de la ginecolog, si la ginecolog am venit cu reteta de la hematolog. Niciunul nu mi-a dat clexane si azi am aflat si de ce: am o singura mutatie, e hetero, deci ajunge aspenterul (aspenterul l-am intrerupt pana dupa punctie)
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
adrianaady spune:
Aristica scuze, neuronu e obosit, vroiam sa scriu homeopat, si nu hematolog. Am vazut ca iei maca, nasprasnic si ceai ce cretisoara. Asta banuiesc ca nu ti le-a recoamandat dr.U
aristica spune:
adi nu mi le-a recomandat nimeni. I-am spus eu lui Dr. Albu ce balarii mai iau eu si el mi-a zis ca Maca e o.k. (ba chiar i-a dat reteta si sotului meu pentru ea), Napraznicul n-are cu ce sa dauneze, iar ceaiul, daca-l beau fara zahar, e o.k., ca tot lichid e. De restul balariilor, gen Branca Ursului, n-a zis nimic, ba chiar a zambit, asa ca le-am lasat. Sotului meu i-a dat reteta cu Maca, Spermotrend si Selezin ACE. D-asta-mi place doctorul asta, ca e deschis la discutii despre homeopate, progesteroane si clexane
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
adrianaady spune:
Ok Aristica draga , eram doar curioasa, atita tot.Oricum esti pe val si totul va fi perfect.
elenus26 spune:
WOW ce agitatie aici!
Ca sa nu va uit pe vreuna va spun ca va tin pumnii la toate si Doamne ajuta sa ouatzi cum trebuie si sa se lase cu bebei!
Mie mi-au iesit rezultatele la E2 si FSH ziua 3.
E - 31
FSH - 7.2
Nu-mi mai incap in piele de bucuroasa. Pai pe un ciclu natural in Z3 aveam un E2 de 13 si un FSH de 10.16, iar la ultimul FIV(iulie) dupa 2 zile de stimulare Z4: E2-25, iar FSH aprope 15.
Deci Sovata are efect!
M-as programa si la o eco dar cred ca dr.W nu-si mai vede capul de consultatii si ecografii.
Poate imi gaseste vreo cativa foli si ajung sa fac FIV pe natural...ce mi-ar mai place... :)
Va pupic
elenus26 spune:
WOW ce agitatie aici!
Ca sa nu va uit pe vreuna va spun ca va tin pumnii la toate si Doamne ajuta sa ouatzi cum trebuie si sa se lase cu bebei!
Mie mi-au iesit rezultatele la E2 si FSH ziua 3.
E - 31
FSH - 7.2
Nu-mi mai incap in piele de bucuroasa. Pai pe un ciclu natural in Z3 aveam un E2 de 13 si un FSH de 10.16, iar la ultimul FIV(iulie) dupa 2 zile de stimulare Z4: E2-25, iar FSH aprope 15.
Deci Sovata are efect!
M-as programa si la o eco dar cred ca dr.W nu-si mai vede capul de consultatii si ecografii.
Poate imi gaseste vreo cativa foli si ajung sa fac FIV pe natural...ce mi-ar mai place... :)
Va pupic
elenus26 spune:
Ce glume bune fac...am sunat si eu sa vad cand as putea sa fac o eco la Albu...he,he,he...peste vreo 2 saptamani :))
Pai mai stau putin si o fac la Budapesta.