FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
Buna dimineata gagici fivoase cu urmasi/viitori urmasi de-ai lui Albu!
lumi ce zici tu acolo? Ati invins balaurii? Hai sa pup fata rabdatoare si puternica...sa vezi ce closca buna ai sa fi
. Draguta mea vezi ca ai nimerit bine clinica, ca la Med New Life chiar au progesteron injectabil si chiar il vand daca duci reteta de la doctorasul nostru, ca tot d-aici mi-am luat si eu, dar ai gresit numele, bre, asta se numeste Gestone
. Costa 700 lei cutia care are 10 fiole, o fiola are 50 mg si faci una intramuscular, la 3 zile (sper ca i-am raspuns si lui elly...doi intr-unul![]()
)
mire, lumi, maria mai fetelor, pai daca vin si eu cu beta pozitiv, ma infiintez si eu pe 24 la clinica, imi pun de gat o pancarda cu ARISTICA si tre' sa ma vedeti, da?![]()
baby cand te trezesti, du-te unde ti-e mai usor, dar sa stii ca in ambele parti e la fel de bine...adica tot intepata pleci, tot sange-ti recolteaza, tot cu banutii dati ramai![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
Buna dimineata sami 
mirela2 spune:
ari cand ai punctia?
si apropo.......;evident ca o sa ai beta pozitiv 

sa nu va vad pesimiste si disperate ca va dau bataie

va vreau vesele si super optimiste

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
maria81 spune:
babyblue
eu am dat 539 RON pe o fiola de 300 UI, tu de cat ti-ai luat?
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
aristica cu siguranta o sa vii si tu pe 24 septembrie cu un rezultat pozitiv
cum vedem o fata mai curajoasa o sa ne dam seama ca tu esti 
ce mi-ar placea sa ne intalnim toate la dr. White la usa
Doamne ajuta la toate
cam multe fivoase in perioada care umeaza
nici o sarcina, 3 IA
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 de unde l ai luat? +19 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
l-a luat sotul de la farmacia tei.
ai alta sursa mai buna? adikatela mai ieftina?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria81 babyblue eu am dat 539 RON pe o fiola de 300 UI, tu de cat ti-ai luat? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |
pai tot de 300 U am luat.
a luat sotul de la farmacia TEI. am picat pe spate cand am auzit. eu il trimisesem cu 5 mil toti banii pt 2 fiole de menopur si 2 de puregon. ca nu m-am interesat cat costa...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
amacuba spune:
buna dimineata fetelor

babyblue da fuga la medlife sa-ti faca fsh ca sa-l ai gata pana la eco.mie asa mi-a zis Dr.Pupici si sa vii cu vesti
Fetele ajutati ma si pe mine care stiti
Al meu sot dispune de o sperma fff buna numai ca de vre-o 2 luni ii ies la spermograma DEPOZITE DE GELATINA si frecvente leucocite dar la spermocultura nimic.Toate sunt facute jos la MMF unde a zis doctorasul.Albu zice ca nu e problema .I-a dat ACEselezin,MACA ia de la forever si i-a mai dat ACC pentru depozitele de celuloza insa vad ca de 2 luni tot nu-i trece.basca ca formele aberante au inceput sa creasca.sUNT SPERIATA DE MOR CA VREAU SA FIE ok la FIV.Daca e prea multa gelatina nu prea poate sa-i extraga de acolo chiar daca ei sunt buni.Please help cine stie sau un urolog bun
maria81 spune:
pai daca tot fiole de 300 Ui ai luat nu ai dat mult, eu pe unde am intrebat mi-au zis 5 mil si ceva
nici o sarcina, 3 IA