FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 12
elly_me spune:
Salutare fetelor - eu citesc din umbra acest subiect.. deoarece nu ma pot hotari la ce dr. sa merg (sau la ce clinica: medlife sau biogenesys) ... oricum ma voi hotari eu.
Am intrat sa-i scriu lui Lumimar referitor la :" Fetelor ,eu i-am cerut dr reteta pt progesteron injectabil,am gasit la MNL,se numeste Menogon,ii voi da sms dr maine sa vedem daca e ok si pot sa il cumpar"
Din cate stiu eu Monogonul este de fapt- Menopur. Au aceiasi substanta activa- MENOTROPINUM, au acelasi producator-FERRING GMBH - GERMANIA, diferenta este de pret.
Menogonul s-a scos de pe piata si a fost inlocuit de Monopur (i-au schimbat denumirea comerciala si i-au dublat pretul).
http://www.anm.ro/app/nom/anm_list.asp?s_den_com=&s_dci=MENOTROPINUM&s_firm_tar_d=&s_forma_farm=&s_cod_atc=&s_cim=&anmPageSize=
Ai grija ce cumperi.
Eu nu cred ca Menogonul este progesteron.
Oricum si eu caut progesteron injectabil- daca gasesti te rog sa ne spui si noua unde gasesti.
Mult succes fetelor- multe outze de calitate si beta mareee.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue fetelor, vreau si eu un raspuns urgent dc se poate. eu azi sunt ziua 2 de CM, am inceput stimularea, la ora 3 ma duc la eco la dr. albu, mi-a zis sa mai fac fsh-ul azi, trb sa l fac acum de dimineata sau il pot face la ora 3 la medlife? mirela, help! _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
ramo poti sa l faci si dimineata si cand te duci la eco
dar cred ca ar fi mai bine sa l faci acum ca pana la eco sa ai rezultatul
iti tin pumnii
am vb cu soricica ieri
o chinuie greturile, dar e ok
+19 si mami de Vlad (12.12.1999)
anna_ivan spune:
citat din mesajul lui babyblue fetelor, vreau si eu un raspuns urgent dc se poate. eu azi sunt ziua 2 de CM, am inceput stimularea, la ora 3 ma duc la eco la dr. albu, mi-a zis sa mai fac fsh-ul azi, trb sa l fac acum de dimineata sau il pot face la ora 3 la medlife? mirela, help! _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
nu cred sa fie vreo problema dar mai bine trimite-i un sms lu albu si iti zice el
33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
mirela2 spune:
luminar, elly are dreptate
menogonul e menopur nu progesteron
la noi in tara nu se gaseste
incearca sa dai cautate pe google pe la anunturi
poate gasesti la vreo fata care nu mai are nevoie de el
altfel cu reteta din germania sau alta tara
cica nici la unguri nu se mai gaseste
babyblue spune:
merci fetelor!
cred totusi ca ma duc pe la 11 sa mi fac fsh-ul,acum sunt moarta de somn. sa ma duc la medlife sau la synevo?
mirela, am vb si eu cu soricica ieri, stiu ca s-a mutat la baie de vreo 2 zile, ii e f rau.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
samira33 spune:
lumimar,Menogon nu este Progesteron...mare grija ce cumperi....poate ai vrut sa spui Gestone...ala stiu ca se gaseste la MNL...chiar aristica si-a cumparat din cate situ.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui babyblue merci fetelor! cred totusi ca ma duc pe la 11 sa mi fac fsh-ul,acum sunt moarta de somn. sa ma duc la medlife sau la synevo? mirela, am vb si eu cu soricica ieri, stiu ca s-a mutat la baie de vreo 2 zile, ii e f rau. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
nu conteaza, care ti e mai aproape tie
cred ca medlife ti l da mai repede, il poti cere in urgenta
babyblue spune:
fetelor, mie mi-a stat ceasul cand am cump ieri puregonul, pe 2 fiole am dat 9 mil. atat costa in mod normal, doamne iarta ma?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
mirela2 spune:
din pacate............da
e tare scump
sper sa ti ajunga