Am nevoie de un sfat!!
Raspunsuri - Pagina 2
blue eyes spune:
Kynga, in asemenea cazuri chemi imediat politia! Chiar daca al tau copil a facut si el ceva, adultul nu are voie sa dea in el.
Eu devin tigru furios in cazuri de acest gen. Acum o saptamana s-a intamplat sa vina vecinul de jos la usa, a depasit pragul apartamentului, a urlat la copil si a dat cu pumnul in usa dulapului de la intrare. Zicea ca ei au facut galagie. Cand am ajuns acasa, copilul tremura speriat. Vecinului i-am spus clar, cu voce hotarata (am si urlat la el), ca reclamatiile se fac la mine, nu intra in casa mea, nu urla la copiii mei! L-am avertizat ca in caz ca se repeta, eu il denunt la politie. Am sunat portarul blocului si am scris mail la administratia blocului.
Eu asa ceva nu tolerez!
Jasmin012 spune:
Da, motivul pentru care copiii s-au batut nu conteaza prea mult. Copiii se bat si apoi tot ei se impaca. Amestecul violent al adultului e insa de netolerat.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Kynga spune:
multumesc frumos pt. toti care mi-ati raspuns. mi-ati dat un impuls,sa nu las lucrurile asa. mai bine era pe loc,dar au zis la politie ca oricand pot sa depun plangere. mi-au zis sa il scriu acasa si luni dimineata sa il duc la sectia unde apartinem. macar acum o sa dorm linistita. si asa copilul e destul de retras,si linistit,niciodata nu a avut treaba cu nimeni,si la scoala e asa. daca vede ca eu nu fac nimic,isi pierde increderea in mine sau poate devine si mai inchis in el.
Mindy spune:
Asa Kynga, nu te lasa! Imi pare rau ca s-a intamplat asta. Cred ca a fost tare umilitor pt baiatul tau. Il imbratisez virtual. Sper sa uite cat mai repede aceasta intamplare si asa ceva sa nu mai experimenteze niciodata
andreeaben spune:
Da,sunt de acord ca trebuie pedepsit vinovatul,macar o somatie si o amenda,sa inteleaga ca nu are voie sa dea intr-un copil,nu e copilul lui cel pe care il molesteaza.unii copii raman foarte afectiati de asa un gest.As fi sunat imediat politia si ii faceam reclamatie,fir-ar el sa fie de nebun!!!Saptamana trecuta am patit ceva similar,dar intr-un alt context.De fapt,eu eram la munca,mama mea era cu Andrei la piata si statea la o coada la ceva si Andrei era obosit si a zis ca nu vrea sa fie impins si atins de nimeni si atunci mama l-a scos din rand,in dreptul ei,si dupa ce a cumparat ceva a plecat cu Andrei spre casa.Pe drum ,copilul meu se tinea de capsor si zicea "au.au!A zis ca un nene l-a lovit peste cap,acolo langa randul de la magazin,dar n-a zis nimic,de frica.Deja erau departe cand mama s-a intors sa se uite si un barbat a iesit din rand si a strigat dupa mama:ASA,NU-I PLAC OAMENII!NU SUPORTA SA FIE ATINS?"Saraca mama,va dati seama cum s-a simtit,a ajuns acasa si mi-a povestit seara cand am ajuns si eu de la munca.Doamne,ea s-a temut dar eu ma intorceam si chemam politia,cum sa imi loveasca baiatul de nici 4 ani pentru ca a zis ca nu vrea sa stea la inghesuiala?Doamne!
Andreea,mami de Andrei nazdravan
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Nu ai spus care ar fi fost motivul pentru care ti-au lovit copilul. Insa, indiferent de ce ar fi facut nimic nu justifica asa ceva. Daca as fii in locul tau m-as duce la politie, m-as asigura ca am si martoti (din ce spui s-au cam adunat vecini pe-acolo) si as incerca sa-i fac sa plateasca pe cei care mi-au lovit copilul succes! http://tabloute.blogspot.com/ Bucurie! |
Nici nu are importanta! In Canada e ILEGAL sa-i dai o palma la fund propriului copil, daramite sa lovesti copilul altcuiva... cine ii da cuiva dreptul sa loveasca un copil?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Kynga Aseara a fost un confilct intre copii pe strada,cand erau la joaca. baiatul meu de 12 ani,a fost tras de par si lovit pe fata de doua ori,de unchiul celuilalt copil. am iesit sa il intreb,de ce l-a lovit. a facut un scandal monstru ,a urlat pana au iesit toti vecinii. a venit si mama copilului ,care a vorbit foarte urat,m-a insultat ,jignit. M-am enervat atat de tare,ca nici nu m-am gandit la ce trebuia sa fac. Astazi la serviciu am vorbit cu un politist,care a zis ca cel mai bine era daca mergeam aseara la medicul legist,iar dupa aceea la politie. Dar ca nici acum nu e tarziu ,daca vreau sa depun plangere. Voi ce a-ti face??? |
DA, ABSOLUT! As merge la politie si la medicul legist, fara nici o indoiala.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Kynga baiatul meu si-a lasat parul putin mai lung,iar copilul respectiv,striga dupa el ca e fetita(dar asa face si cu alti copii).Al meu i-a zis de cateva ori sa termine,dar el a continuat. Baiatul meu L-a pus la pamant,atunci a intervenit unchiul copilului,care l-a ridicat de par si l-a lovit tare de tot pe fata. Sau vazut urmele toata seara. Stiu ca si al meu a gresit,dar consider ca el nu avea dreptul sa-l"educe" ,dupa cum s-a exprimat.Trebuia sa vina cu el la mine,si eu sa-l pedepsesc. |
AI dreptate, trebuia sa ii desparta si apoi sa vina la tine, nicidecum sa-ti loveasca el copilul. Imi pare tare rau de ce s-a intamplat.
_
iulix spune:
Trebuia sa suni imediat la politie. Aceste lucruri nu trebuie lasate nepedepsite pt. ca astfel incurajam acest tip de comportament barbar. Multa sanatate!
Ralukutzza spune:
Mergi la politie, fa reclamatie, da-l in judecata...orice este nevoie...animalul acela(ca om nu poate fi considerat)trebuie pedepsit.