Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri nu e chiar asa, nu trebuie sa te panichezi. Mi se pare prea mult, sa vrei ceza ca ti-e frica de cum se comp asistentele, medicii intr-un travaliu pt nastere naturala. E adevarat ca suntem zguiduite de tot ce s-a intamplat recent si ce tot vedem la tv. Eu vreau privat ca ca mi-e chiar frica la Cantacuzino, mai mult din pricina mizeriei, decat altceva. DEh..fiecare cu traumele lui. Dar de ex. Elias, Filantropia, poate si mUnicipal daca aveam dr. nu-mi era frica de nastere naturala. Ca oricum dai spaga si daca dai merge totul ok. La mine asa a fost. Din pacate, recunosc ca norocul joaca un rol imp si urasc asta. Te pup, oricum, nu te stresa ca mai e timp de informari, decizii.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andri ce te face sa crezi ca o cezariana la stat ar presupune mai putine riscuri decat o nastere normala? Esti sigura de felul cum sterilizeaza aparatura utilizata. Nu te supara pe mine. Eu una sunt constienta cum e cu nasterea la stat, am o prietena care a nascut upa 72 de ore de travaliu. Atunci s-a gandit medicul sa ii bage o perfuzie ca sa-si mai revina.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

`Neata! (mai pe la prinz...)

ANDRI, nu stiu cum e acum la privat, dar acum 6 ani cind am nascut la Polizu, la stat deci, doctorul m-a pus in tema despre riscurile unei operatii. Mi se pare normal sa fii informata si sa semnezi ca ai luat cunostinta. Nu e vorba de asumarea rapunderii actului medical, n-a inteles prietena ta bine, malpraxisul se plateste penal, e vorba de riscurile la care te expui si care nu tin de medici: diversele reactii ale organismului la medicamente etc., etc. Mie, de exemplu, mi-a facut inima figuri la anestezie (fara sa fiu cardiaca). O cunostinta chiar a facut stop cardio-respirator de la anestezie. Si exista o mie de complicatii care pot aparea dupa operatie, fara sa fi gresit medicii cu ceva. Ei, asta tu semnezi ca stii si ca-ti asumi, ca doar nu te obliga ei sa nasti cu ei. Fix acelasi tip de probleme apar si in cazul nasterilor naturale. Riscuri sunt, si medicii responsabili sunt suficient de pregatiti sa te instiinteze si pe tine si mai ales sa stie ca-ti asumi. Dar nu trebuie s-o luam asa, e o procedura standard, complicatiile sunt rare si nu e cazul sa punem raul inainte...

VASILANITA, (sper ca nu confund), eu m-am iritat rau odata de la tampoanele zilnice. Doctorul mi-a zis sa spal zona des, fara sapun, s-o usuc f bine si sa port chiloti lejeri de bumbac pe care sa-i schimb f des.

Ma duc sa fac mincare...

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 17s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Evident c-am incurcat... Scuze, Vasilanita, despre FOXY era vorba...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Andri, te cred. Eu sincer nu pot povesti decat ceea ce am trait eu. Si multumesc lui Dumnezeu am avut parte de tot ce am dorit cand am fost la spital sa o nasc pe printesa mea. Nu am de ce sa ma plang. La travaliu au venit la mine din 5 in 5 minute, ma intrebau ce si cum, ascultau bebele, nasterea a fost rapida si usoara, iar Eliza a fost intotdeauna bine ingrijita. Acum la noi la spital bebe sta in salon cu mama asa ca imi convine si mai mult.
Deci la mine poate e o mica raza de speranta, de aia sunt asa convinsa de ceea ce-mi doresc. Acum vom vedea cum va fi si cu buburuza mica.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fusai la eco de 20 de sapt, deci pot sa raportez cu incredere inca un carucior albastru!!!!!!!
DPN 20 ian.
Bebeul era foarte bine, masuratorile au iesit toate bune. Singura mea strangere de inima este ca a iesit un pic mai mare decat media la cap si corp. Medicul a zis ca e absolut ok, dar io deja ma gandesc cu groaza sa nu se faca vreun bebeloi de 4 kile ca io tare sunt mica. Burtica mi se pare enorma deja pt. cele 20 de sapt. In fine, astea-s prostii d'ale mele.
Tati nu era topit, ba chiar m-a enervat cumplit ca i-a sunat telefonul in timpul procedurii. I-am tras un perdaf dupa...
Venii la munca dar chef nix, afara e gri, bate vantul, sunt 14 grade si ploua cu galeata. A venit toamna si nu-mi inspira decat somn si lene.
Intrebare: e rau daca dorm pe spate? ca io tare ma chinui cu somnul. Dupa ce ca visez toate nenorocirile, cel mai bine dorm pe spate si am inteles de la voi ca nu-i bine deci stau toata noaptea ca pe ghimpi.

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici !!!!

La multi ani tuturor care poarta numele Sf. Alexandru

felciitari fetelor pt schimbarea semnaturii

eu am niste emotii cat casa. maine avem morfo de trim 2.
ma gandesc dc miane vin cu carucior albastru

tuturor

p.s.sunt prin zona. ca sa mai uit de ziua de miane imi fac de lucru. curatenie, calcat, spalat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anka felicitari pt rezultat si corucior

si eu am o problema cu dormitul, nu mai stiu cum sa dorm,
pe spate n ar fi ok, pe dreapta as dormi cat de cat, dar cica tre dormit pe stanga ca se vascularizeze uterul bine

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ce fac fetele cu burticile?
Anka-Maria si eu as dormi pe spate,
da tot asa am auzit ca nu e ok. Oare de ce?
Ma dor oasele bazinului de nu mai pot...
La noi e asa de racoare, da tot nu am chef nici de lucru, nici de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anka felciitari pt

eu inainte dormeam p burta, pana s fiu gravida.
pana la 12-14s inca mai reuseam sa dorm cat de cat o burta
dupa...p partea dreapta. si dorm atat de bine..
mai rar pe stanga sau p spate
stiu k e bine sa dormim pe stanga. dar nu preapot.

dc poti sa dormi p spate, inca e mic bb asa k nu e nici o probl.
mai incolo va fi mai greu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput