Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

ALBA CA ZAPADA, LA MULTI ANI, FETITA SCUMPA! SA FII VOIOASA SI SANATOASA! O pupam si pe mami!

Ucule, la multe lunite, dragule! sa fii iubit!

pup fetele triste - uka, hepi. haideti mai, nu fiti triste, va ro io, da?

fragutzo ce bine imi pare ca situatia nu e chiar asa de grava. Sa dea D-zeu sa fie bine si sa nu se ajunga la interventie.

Diamar bine ca nu e vorba de diabet.

Luci imi plac dedicatiile tale rau. Iar de David, ce sa mai spun? e bestial gagiu' tau. bestial.

mely felicitari pentru dinti. ce bine ca nu-l deranjeaza cand ies.

nela mami, te imbratise cu drag. si te admir pentru tonusul tau. imi pare tare rau ca Banana trece prin clipe din astea si sper din suflet sa fie roseola asta ultima incercare pentru ea.

lali George nu era...mda...da-l incolo. e deja prea batran oricum.

Daciana succes la muraturi. spre rusinea mea, am dat comanda de bulion la mama. iar ea ce nu face pentru nepot? bat si eu moneda acum, cat nu se prinde lumea.

alex cu intarizere, la multe lunite Zeinei. sa fie sanatoasa si sa creasca mare!

lullaby te pup. lasa dintii...vin si ei. Si Aidan ar face toata ziua ture, daca m-ar tine shalele. mai noi ii pun o jucarie pe canapea intr-o parte si el merge de-a lungul ei si o da jos. apoi i-o pun la celalat capat si iarasi o da jos. ar face treaba asta la infinit. A iceput sa scoata altfel de sunete, parca ar vrea sa zica ceva si bolmojeste cuvintele. Sunt curioasa cat mai dureaza pana zice si el gata, m-am saturat! nu ca ar manca cine stie ce. dar nici nu ma mai gandesc. cand i-o fi foame, o manca.

liliacule daca ar fi sa mai ajung in Sardinia, sigur mi-as lua bilet altundeva...mai cu pamantenii . da'ia i-i...cu Crystina si cu fetele te-ai vaut? daca da...iertare...eu nu am mai recuperat nimik. Am pierdut si mesajul Ukai cu intarcarea, si povestea Ralukai din concediu. am pierdut multe.
Santo ma bucur ca Andrei e sanatos. chiar daca nu e el foarte mobil, important e ca nu sunt probleme. va pupam cu drag.

oare mai era ceva? sigur mai era...dar nu retin

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

da, am uitat s-o pup pe Dana si sa-i spun ca-i citesc blogul si sunt la postul cu Manduca. multumim pentru aprecieri. Aidan a fost in elementul lui in apa si a adaptat mersul de-a busilea pentru nisip....mersul gandac.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

am intrat special ca sa urez

MULTI ANI TRAIASCA...LA MULTI ANI, EBRU!!!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

nela, uka, iepi...va pup mult . sper sa treaca toate relele....cred ca totul se va incheia cand o sa plece soacra-mea la ea acasa...cel putin sper...si sper ca plecare ei sa o repare si pe doamna fraguta....

noi suntem mai bine...bube free...

hai noapte buna

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

LA MULTI ANI EBRU !!!

sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce e mai bun in viata. Selen sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati alaturi de ea.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna seara fetelor,

pfiu incet incet incerc sa-mi revin dupa zilele astea mai agitate ...

In primul rand sa nu uit sa-i transmit Raducului "la multe lunite puiule, sa fi sanatos si norocos!".

In al doilea rand am vazut zilele trecute poze de la intalnirea din Braila si nu am apucat sa comentez nimic, dar o fac acum: aveti niste pui tare draguti . De asemenea, Raluk tare mult mi-au placut pozele din Grecia. La cat e de frumos acolo, sper sa va distrati pe masura...astept si continuarea .
Cred ca am mai vazut ceva poze, dar acum nu prea imi mai amintesc...revin...

Fragutza multa sanatate. Sper sa treci usor si cat mai repede peste aceasta neplacere.

Santorini cred ca sti cel mai bine ca Andrei e perfect.

Kawaichan se pare ca incepe sa-ti iasa tortul din ce in ce mai bine

Va multumesc tare mult fetelor pentru urarile de ziua Mariei. Suede, Lali, Mary07, Mamideandrei, Vik, Alex, Ioana, Luto, Manga, Diamar, Iulika, Dana15, Iulia, Fragutza, NelaM, Raluk16, Ellenuta, Daciana, Santorini, Lullaby, Crocodana, Kawaichan, Liliac, Monica, Madalina, Biaz, Monis .

Luto mi-a placut dedicatia ... chiar i-am facut un cd Mariei, dar nu numai cu melodii autohtone ...
Mamideandrei m-am inspirat din cateva retete trimise de tine

Zilele astea am incercat sa-mi demonstrez ca pot sa si gatesc sper ca totusi invitatii au fost ok ... dupa ...

Hepi, Uka voi, de obicei, sunteti foarte vesele, sper totusi sa reusesc sa va scot putin din carapace . Multa sanatate puiutilor, sper totusi sa nu fie asta cauza.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Aricelule sa-ti traiasca printesa...o scumpa ca de obicei...
Foarte frumoase pozele...iar protagonistiiii...fara cuvinte...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Duamna Lali...ti-am dat pozele dar am vazut ca o poza nu le-ai dat si tu fetelor....ntz ntz ntz.... zgarcitoooo....

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aricelule ce poze faineeee
Eu nu am putut comenta pe acolo ce mi-a placut dar masa a aratat intr-un mare fel, superb superb (obisnuiam si eu sa fac chestii dinacelea, imi place mult), fata a fost de milioane, super cooperanta si mi-a placut cat de tare era ea cu buzunarelele pline
Se vede ca fost o zi atat de frumoasa si ca totul a fost minunat.

PS - am balit toata la turtoiul acela ....cred ca as fi putut manca singura jumatate....si cand ii mai vedeam in poze pe invitati cu gura plina mi se facea si mai pofta

Felicitari inca odata...mi-au placut la nebunie pozele.
Sunt sigura ca le vei scoate pe fete din pasa proasta si trista si le vei smulge un zambet

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

lull saru-mana .. inspiratia de moment ..

santo sunt sigura ca piticului ii va merge de minune kineto si in scurt timp te va alerga prin parc. imi pare rau ca ati trecut prin emotii din astea, bine ca sunt analizele ok. e un scump andreiutz .. ce frumos facea nani langa tortut ..

luci esti printre putinele fete care au remarcat ce am scris despre progresele annei .. multumesc pentru randurile frumoase!

pana acum, am avut cate un cuvant de bine/un sfat/o parere pentru toate fetele de aici .. am inteles, insa, unde mi se da ignore si voi proceda si eu la fel ..

alex, mada, bia si ptr voi!

aricelul super ati petrecut! ce frumoase e papusica ta si ce obiecte interesante a ales! iar pregatirile si tortul ... mor aici ..

mely felicitari pentru dintoci! ce super ca i-au dat fara plansete si alte probleme.

ralucule cuscra mea draga, am vazut poze minunate .. tare frumoase locuri si o familie ultra mega happy. sa stii ca te citesc pe blog.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput