"Abdomen extra-plat (41)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza. Brrr ce frig e la noi. Nu-mi place.
Nikole super ca la voi fiecare poate sa aiba personal trainer si un nutritionist. si sa iti iasa totul asa cum vrei.
Vazand-o pe Ciara mi-am zis ca trebuie sa ma apuc sa lucrez si eu klumea, daca vreau sa am rezultate, asa ca trebuie sa ma pun pe muncit acum cat mai am timp liber, ca de la 1 octombrie incep facultatea si e o sa fie mai greu.
Luminita multumesc. Multi ani inainte si tie.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata:-)

Nikole asta se stie de cand este lumea...exercitiile cu greutati cladesc musculatura, mancarea hiperproteica si hipercalorica pune masa...Pilates te face mai fluida, mai tonifiata dar nu mai mare:-)
nu abandona ideea sa faci sport, fa orice fel de sport pana cand o sa introduci antrenamentul cu greutati

azi zi de relax, fara sport

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ZI FARA SPORT...doar ganduri

CINE MOARE
de Pablo Neruda

MOARE CATE PUTIN

Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei,
urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii;
cine nu-si schimba existenta;
cine nu risca sa construiasca ceva nou;
cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste.

Moare cate putin cine-si face din televiziune un guru.

Moare cate putin cine evita pasiunea,
cine prefera negrul pe alb si punctele pe "i" in locul unui vartej de emotii,
acele emotii care invata ochii sa straluceasca,
oftatul sa surada si care elibereaza sentimentele inimii.

Moare cate putin cine nu pleaca atunci cand este nefericit in lucrul sau;
cine nu risca certul pentru incert pentru a-si indeplini un vis;
cine nu-si permite macar o data in viata sa nu asculte sfaturile "responsabile".

Moare cate putin cine nu calatoreste;
cine nu citeste;
cine nu asculta muzica;
cine nu cauta harul din el insusi.

Moare cate putin cine-si distruge dragostea; cine nu se lasa ajutat.

Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si detestand ploaia care nu mai inceteaza.

Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput;
cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras
si cine nu raspunde chiar daca cunoaste intrebarea.

Evitam moartea cate putin, amintindu-ne intotdeauna ca "a fi viu" cere un efort mult mai mare decat simplul fapt de a respira.

Doar rabdarea cuminte ne va face sa cucerim o fericire splendida.

Totul depinde de cum o traim...

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi..

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

f frumos Deus
iulix, multi ani inainte.
mersic de urari referitoare la pisicutza
Ciara ma Lumi nu mai manananc deloc atunci cand o vad cum arata
idei de mic dejun:
http://uk.lifestyle.yahoo.com/food-drink/top-10-healthy-breakfast-options-blog-6-real-buzz.html

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Deus merci de link.Am am tras o fuga la aprozar si am umplut cosul cu fructe si legume,n-am gasit mere ieftine,erau 4.5 dolari o punga cu 4 mere si nici pere.Ma duc maine dupa astea in alt loc :)

Nikole eu zic sa incerci o perioada la sala aceasta,pana te obisnuiesti cu un ritm,un sport si apoi poti trece la greutati.

Azi am facut de cu dimineata sport,ce bine e!!Am alt randament cand fac dimineata si cand nu am de munca!Mai trag o tura de banda pe seara,dupa ce culc fetele.

Ieri seara am mancat mult,ce repede se vede pe cantar!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Lumi, m-ai dat pe spate cu clipul tau....eu in naivitatea mea, mi-am zis ca Ciara arata asa de la...natura
nu m-am gandit ca munceste atat pentru corpul ala...
ma uitam cu al meu impreuna la clip, si chiar al meu imi zice:

-Pai, ce credeai ca are corpul asta , facand pilatesc cu Mari Winsor???
munceste din greu , zilnic, ore...transpira, simte durere

mda...no comment...

revenind la ale noastre, am fost la sala ieri, fainuta sala, am vb cu una dintre antrenoare, m-a cantarit,masurat, aveau un aparat asemanator celui de cantarit,comform caruia se pare ca musculatura pe partea stanga e mai..slabuta, cam asta am inteles eu din explicatiile ei, sau am mai putina masa musculara, ceva de genul, sper ca nu spun o prostie, eu asta am inteles.

M-a intrebat ce vreu de la ...mine, de la corpul meu.
I-am explicat eu cat mai concret ce mi-as dori, si mi-a spus clar ca nu pilates-ul e solutia!!!mi-a cazut fata!
mi-a zis ca pilates-ul face multe pentru corp,(tonifiere,imbunatatirea posturii,mi-a insirat multe beneficii) dar nu creste masa musculara, ptr asta trebuie antrenament cu greutati macar de 3 ori/sapt. si eventual pot completa cu pilates de 2 ori/saptamana, sa zic(si am eu timp de asa tratament)
Deci...tratament cu greutati, somn macar 8 ore, dieta personalizata pe care mi-o face nutritionistul(doar tocmai ce am fost la unul acum vreo 2 luni)cu care colaboreaza sala(aici fiecare sala are nutritionist)...

so...am iesit de acolo cam debusolata...
nu's ce sa zic...noi ne tot cautam apartament de cateva luni, acum am gasit iar unul potrivit nevoilor noastre, asadar asteptam sa vedem daca proprietarul accepta oferta noastra si daca e ok ne mutam intr-o alta zona....pliiiina cu saloane de frumusete, sali de fitness, e un paradis zona, ce mai...

apoi vad eu ce-oi face, eventual incerc sa-mi gasesc o sala, fain e sa ai si un personal trainer sa se ocupe de tine,mai ales un om ca mine are clar nevoie de un profesionist alaturi, indicatii clare, mura-n gura, ce mai.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

]
Nikole , pers. de culoare au alta constitutie, ele daca sunt slabe si fac sport 1 luna arata cum nu arata un alb dupa 2 ani de munca.

Eu tocmai ce m-am trezit , a fost super la nunta, nitel frig dar mna, am dansat Mi-a placut ca am avut meniu vegetarian, un biet chelner se tot invartea in jurul meu intrebandu-ma daca vreau ciorbita de legume in loc de supa sau daca vreau sa imi faca altceva.
M-am enervat cand toata lumea ma intreba de ce nu ne casatorim si "ea vrea , dar tu ce faci?" intrebare catre prietenul meu.
Asa ma calca pe nervi conceptia asta ca sarmana femeie vrea sa se casatoreasca si barbatul nu e hotarat. I-am sus ca atunci cand ma cere in casatorie o sa refuz numai de-al naibii, ca sa inteleaga toti ca eu nu vreau la varsta asta asa ceva.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Gata cu sportul pt. dimineatza asta. Am facut din nou cele 8 minute de abdomene ca de altceva nu am chef. Pt. ca am mancat aseara mult, la M.D am papat doar putin iaurt cu cativa covrigei mici, rotunji si vanilati.
Xio si eu sunt in situatia asta. Cand ma intalnesc cu cineva cu care nu m-am mai vazut de mult vesnica intrebare este: "te-ai casatorit?"
Ema merci frumos. Foarte interesante ideile de mic dejun.
Sabina
si eu ma simt mai fresh cand fac sport dimineatza.
Deus frumoasa poezia si foarte profunda.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Buna ziua! Cum pot sa scap de burica de dupa nastere? Am nascut prin cezariana.Sunt 4 luni si 3 sapt de atunci,dar am impresia ca nu se mai retrage!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Xio & Iulix, si la noi era intrebarea asta (am fost 7 ani impreuna inainte de casatorie)...acu' a trecut lumea pe aia cu " da'copii pe cand?????"

Gazzica, bine ai venit, eu nu iti dau nici un sfat, ca avem aici fete ff competente care te vor indruma mai bine.

Eu azi nu fac nici nun sport.....m-am intors la 7 dimineata de la munca si deseara iar ma duc....deci ma odihnesc si ma relaxez numai.

Nici nu scriu ce am mancat ca e total aiurea....asa se intampla cand sunt de noapte si nu am timp sa imi prepar ceva cat de cat sanatos!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Fac abdomene,port burtiera si acum,ce-i drept nu mereu.am nevoie de niste sfaturi.Am senzatia ca asa voi ramane!

Mergi la inceput