"Abdomen extra-plat (41)"
Raspunsuri - Pagina 18
z333 spune:
salma si madonna imi plac..nu cred ca au silicoane
si kate winslet era ok in titanic, acu' e nasoala situatia(ea cumva a nascut, sau ce naiba a facut de e diferenta asta asa dramatica??)
cam ce are madonna acolo, aveam si eu acum 3 ani, acu' sunt pe la jumatate..macar nu-s lasati..asa zice crionu si eu il cred pe cuvant:-))
sport...
Pure cardio cu Shaun 40 de min si Fire up your abs cu Brett 40 de min
maine febra iar la abdomen
ma pun sa mananc ca pana acu doar o banana, un kefir si o cafea am executat
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
XIO spune:
Si Halle imi place desi parca au o forma ciudatica.
Kate Winslet a nascut si a si avut fluctuatii mari de greutate. Se explica
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
hannen spune:
bey io nu mai poci de umar!nici sa tin mina in jos pe linga corp nu pot,ma doare de zici ca se rupe acush,acush.
eu stiu unde doare,simt ca e un ligament ceva.Dislocata nu`i sigur Lumi,ca a avut sor`mea umar dislocat acum vreo 2-3 ani si i l-a pus in ghips,i se deplasase si`i cazuse mina efectiv...atirna intr`o pozitie tare naspa.brrr
Al meu zice ca o sa treaca in timp(si el a avut si la dr. i-au pus diagnosticul de "umarul de 40 de ani",nu rideti,asa se zice aici,ca odata cu virsta te rablagesti si`i normal,nu au ce sa`ti faca).No,eu mai am binisor pina la 40 si nu m-a luat din senin,m-a luat ca`n filmele cu prostii,facind smotru,nu sport!
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Sabina,doamna fii pe faza.Acum descarc de la Lumi doua programe(presimt ca ne apuca vara cealalta cu pc-urile tot ON) si dupa ce iau tot de la Lumi,trec la tine.
De la tine vreau P90x (asa`i zice?) vezi ce doleante am si ce ordine dau?
Fii pe faza,intr`o zi dupa ce termin arhiva lui Lumi,te atac!
z333 spune:
pfuuu Hannen..zau ca mi-e mila de tine
eu ti-am zis cand am facut intindere ca prostii,iesind din cada,da da, nu radeti ca se intampla si la case mai mari:-)), m-a tinut 2 sapt..la tine nu cred ca e nici intindere
Xio tre sa stie mai bine...
mda, la Kate Winslet se explica daca a si nascut..ea oricum in Titanic era mai rotunjoara asa, acu' e mai slaba...nasoala treaba cu fluctuatiile astea, sper sa nu ajung la sosete dupa ce fac un copil
Marina spune:
hannen, eu faceam destul de frecvent intinderi din acestea, stiu ca sunt foarte dureroase. De regula tratamentul consta in mydocalm+ antiinflamator (forte , cat mai forte etc ) + unguient local voltaren etc. In functie de gravitate in primele zile ii dadeam si cu fizioterapie pentru ca la un moment dat le comiteam asa rau ca imi era greu si sa respir.
Cine mai lua creatina in afara de Deus? ati mai experimentat senzatia de foame cu creatina? Am intrerupt-o si mi-am revenit cat de cat cu apetitul dar acum sunt curioasa daca numai eu am problema asta.
Deus zice ca nu,
Claucia zice ca da, tu de unde luai FatBurner de la sala?
Deus, imi dai si mie un link cu ceatina pe care o iei? marca etc?
O zi buna tuturor!
z333 spune:
eu am luat creatina, dar nu am avut senzatie de foame, din contra, eu am si slabit cu ele..depinde de fiecare probabil
Allure spune:
Hannen, pune gheatza la umar...15 min on and off, sa se potoleasca inflamatia si ajuta si cu durerea; daca ai un unguent antiinflamator fa masaj usurel, fii atenta cu miscarile sa nu agravezi situatia si...rabdare :)
nu e dislocat ca la faza aia lesini de durere, e ori un ligament ori un tendon sucit...te mai lasa durerea in citeva zile dar trebuie sa ai grija circa 2-3 saptamini...nu ridica greutati pina nu te simti complet refacuta
daca stai bine cu stomacul ia un antiinflamator nonsteroidal gen aspirina, alea...daca nu-ti plac bulinele si esti masochista ca mine, pune gheatza si asteapta
sanatate
am plecat la gym.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Marina,allure
Fetelor,am pus un plasture(cum ii zice oare) de ala mare exact pt dureri de muschi sau oase(aici se gasesc si sub forma asta si am foarte multe pt. ca sotul meu foloseste).Al meu zice sa`l feresc de frig/rece(umarul adica).Iar aspirina cred ca am ,nu stiu trebuie sa caut ca mi-a adus mama ceva "bulini" romanesti cind a fost la mine(prima data ma gindeam la algocalmin,nu mai pun gura pe el in veci dupa ce era sa`mi omor consortul cu el)
Acum astept pe domnul din dotare sa`l pun sa mi`l "traga" ,intinda putin...sa`i faca ceva ca nu mai pot.
Deus spune:
bine v-am gasit:-)))
Hannen - subscriu la ce zice Allure
azi o zi ciudata...noaptea a fost ciudata, am visat ceva oribil fara sa ma uit la tv sau filme tampite (nu ma uit la tv decat rar) Am visat ca eram in razboi, pe un camp, cu margini limitate de unde nu puteam sa iesim. Urma sa fim bombardati si cautam cu disperare sa ma ascund si-mi storceam creierul care solutie este mai buna...alergam de colo, colo...era sora mea cu mine dar ea nu vrea sa se ascunda cu mine - cica nu-si abandona prietenul care era un ofiter din armata...si dupa stres si fuga au aparut in vis si copilul si sotul si catelul+pisica...si nu gaseam unde sa-i ascund si se apropiau avioanele. Am fost terorizata...Doamne ce simt oamenii amarati care se confrunta cu asa ceva in viata reala? M-am trezit fortat si am facut cateva exercitii de respiratie ca sa-mi revin. Toata ziua am fost parca sub influenta visului...cat de important este timpul, atata de pretios si totusi il risipim cu atata usurinta.
Trece si asta
si am citit asta:
"de fiecare data cand ne tradam pe noi insine ca sa ii facem altuia pe plac, de fiecare data cand totul din NOI ne spune una, si noi facem alta – de frica, de rusine, din dorinta de a fi acceptati, de groaza ca ne judeca societatea, mama, tata, Dumnezeu, tata mare, de groaza si mai mare ca nu o sa ne mai iubeasca nimeni, de teama ca o sa se supere el sau ea sau cineva sau oricine – de fiecare data cand suntem mai putin decat adevarul nostru si de fiecare data cand nu ne iubim si nu ne respectam pe noi insine… de fiecare data ordinea Universului se strica si totul se impiedica si mai devreme sau mai tarziu totul devine minciuna si se departeaza de iubire si de adevar si de integritate. Si ne punem piedica noua si celor de langa noi, pentru ca totul e legat si totul functioneaza impreuna si pentru ca o bataie de aripa de future in coltul asta de lume chiar creeaza o furtuna in celalalt colt si pentru ca fiecare din noi e o caramida cu locul ei in imensa constructie a Universului si de fiecare data cand nu ne ascultam si ne tradam se cheama ca nu ne facem treaba. Ca ne bagam noi in seama aiurea.
Si totul ar fi mereu atat de simplu daca am FI ceea ce SUNTEM, mereu, mereu, fara ezitare, fara abatere, fara teama, frumosi si plini de credinta si increzatori in Tot Ceea Ce Este.
A fi credinciosi si a ne urma fiecare adevarul sau este cea mai mare dovada de iubire si de respect fata de noi insine si fata de cei cu care dam nas in nas in fiecare zi.
Buna ziua. Ma cheama Gigel. Uite, eu sunt asa. Fara masca, fara nevoia sa joc intr-un film ca sa ma placi, fara sa iti caut aprobarea si fara sa ma las pe mine deoparte ca sa ma mulez pe nevoile si asteptarile tale. Uite, asa sunt eu. In pielea goala. Si daca asa cum sunt eu se potriveste cu asa cum esti tu, e minunat. Mergem bucata asta de drum impreuna, daca drumul e comun. Si daca nu se potriveste, tot minunat e si ne imbratisam si ne multumim si ne vedem fiecare de cararea lui, cu bucurie si recunostinta.
Faca-se voia Ta, si nu a mea. Asta e Adevarul meu de la o vreme incoace. Faca-se voia Ta, si nu a mea. Eu sunt un canal curat si perfect prin care sa curgi Tu. Tu, adica Eu, cea din Tine nascuta. Inspiratie. Intuitie. Creativitate. Iubire. Lumina. Faca-se voia Ta."
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney