"Abdomen extra-plat (41)"
Raspunsuri - Pagina 17
chiquitita spune:
Xio, stiu de poze, insa mi mi se pare ca nu are, poate fiecare vede cuta diferit .
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
hannen spune:
Lumi,am inceput sa-l instalez.Faza e ca am uitat ce id am avut eu pe skype inainte.Merge sa fac altul oare?Cred ca da...vorbesc singura.
Si pe tine cum te gasesc,da detalii pe YM
Whatever happens don`t let go of my hand!
chiquitita spune:
Xio, eu cuta zic de ex cum are Madonna in link-ul ala pus de voi aici, nu mai stiu de cine.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
z333 spune:
mey darrr ce or gandi lumili astea de mai intra si citesc p'acilea??:-))))
io cu enigma crionului, voi cu fundurili si cutili de rigoare, hannen cu skype si cu userii ei demult uitati si cu umerii ei accidentati, fetili celelalte cu cataratul:-)))
d'aia mi se par mie mai fascinante femeile decat barbatii:-))))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus buna dimineata Allure- bebelusa Oana face dans de cand era in fasa - acuma este gravida fug la job, va devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney |
asa se esplika, deci...nu ma mir! Bebelusha Oana rulz! (habar n-aveam cine e...in poza asta am vazut-o prima oara...:))
nu tot ce are cuta e cazut, am mai zis...depinde cit de mare e (cuta) si mai ales cum se vede fundul ala din profil
acu ce v-ati apucat toate sa va studiati cutele? era vorba ca birfim pe altele, nu pe noi insine...daca e de criticat fundurile noastre eu trebuie sa ma impusc prima
in tinereti eram ca o scindurica din profil...boobs aveam dar ass zero barat...in prezent sint multumita ca e proportionat cu restul corpului si din profil se vede ceva, nu mai e drept
off the records, dansul e sfant cind e vorba de modelat fesierii...am citeva cliente dansatoare profesioniste care vin la masaj...pot sa atestez ca au cele mai grozave funduri ever! si toate arata la fel, zici ca sint trase la xerox: niste "chestii" tari (fara grasime, chiar bombe!) rotunde si cocotzate sus-sus...ce cute! la ele nu exista asa ceva...cutele indica prezentza grasimii, or aici nu e cazul...mor de ciuda de fiecare data cind le vad
vorba vine...
noroc cu varietatea speciei! ce ne-am face daca toate am arata la fel?
p.s. - pentru cine mai avea dubii: http://nymag.com/daily/fashion/2008/08/this_ass_bra_is_sure_to_solve.html?imw=Y
ar trebui sa-mi iau si eu unul :-)))
macar de curiozitate
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
mai, eu n-am zis ca fundul lui JB e lasat decit prin comparatie cu poza aia in rochie...al meu a zis ca "e cam lasat" dar ce stie el? ca doar s-a insurat cu mine, e clar ca nu se pricepe :-)))
mie de Jess imi place in principiu dar in poza aia nu mi se pare ca sparge avioane...o fi pozitia, costumul, lumina, nu stiu...
nu stiu cum arata cuta Luminitei ca n-am vazut-o clar dar din profil arata tzapanos si cocotzat... si in shorts arata bine...ce mai conteaza?
acum sint geloasa pe femeile scunde cu popouri bombatele
gata, ca m-am plictisit de subiectul asta...cred ca ies la alergat dis de dimineata...sa ma ingrijesc si de popoul meu nu numai de al altora
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
emaaimee spune:
ce de ati mai vb despre funduri!!!
sa zic io ce am mancat:
MD: buttermilk bread&peanut butter& mure din gradina mea
Snack: 2 spring rolls legume mici-mici cu conopida cruda
Pranz: juma' de avocado, juma de conserva de fasole alba in sos de rosii fara zahar, curry powder& buchetele mici crude de conopida
Snack: am o felie de pepene galben la mine
nu prea ma am mancare luata la munca
am facut ieri o branza de soia buuna tare.
Iulix, dupa ce dau laptele(2kg) in clocot, pun o jum de lingurita de sare de lamaie. nu mai am calciu lactic. fierbi la foc mic pana cand vezi ca s-a separat branza si zerul e galben apos. scurgi branza si apoi o amesteci cu ce doresti.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
puskin spune:
Raportez 20 minute Cardio Abs + cam 25 minute Cardio Power & Resistance ( a trebuit sa ma opresc ca au venit sa imi termine de montat plasele de tantari ).
Papa pana acum: 2 oua cu telemea de oaie si rosie, chefir cu afine. Mai tarziu nu stiu ca nu prea mai am mancare in casa, trebuie sa merg la cumparat legume si probabil asta-seara gatesc.
emaaimee spune:
Branza mea de soia de aseara: cateva rosii uscate, o ciuperca cruda mare cat palma, 5 masline verzi( f putin sarate), ardei iute- tocate marunt+ piper, busu, marar, sare de mare. data viitoare o sa pun o lingura de pesto cu rosii.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
XIO spune:
http://stirileprotv.ro/show-buzz/erotic/sani-de-vedeta-exact-ca-in-filme.html
azi pun poze de la nunta, sa vedeti ce minunatie de tort
am mancat unu azi dimi si mai mananc jumate acum ...am voie , ca sunt in perioada nefasta.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com