Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 5
cris_82 spune:
monnvas trage-mi si mie o facura la bijuuri pls,ca maine daca gasesc deschis la banca le achit pe toate
...inclusiv ce am castigat de la laura
asa ca urati-mi succes la spart pusculita
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
da' kestii de prins parul nu are nimeni?
imi creste pleata si nu mai am cu ce-mi face coafura .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Boticelina, am castigat si eu de la tine, in afara de camasuta-ie, acesti balerini, pentru care am platit in avans zilele trecute 10ron. Intre timp, in urma supra-licitarii, valoarea lor a ajuns la 13ron, insa zau ca nu ma mai duc la banca pentru 3ron curand, mai ales ca se uita tipa aia la mine cu un ochi curios, de cate ori pun cate 6, 8, 10 ron - 'donatie', mai ca nu ma intreaba de ce nu pun o data 50ron si sa nu ma mai plimb pe acolo, cu burta la gura. M-am lungit ... ideea era daca vrei sa mi-i trimiti achitati partial, sa raman cu datorie pe care sa o platesc la David cu prima ocazie, ca-s si curioasa rau daca ii vin mamei pantofiorii, ei i-au placut foarte mult. Multumesc frumos! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 7 saptamani !! |
Am marcat ca platit, sunt convinsa ca nu vei ramane datoare .
Saptamana viitoare incep sa trimit din bunuri, toate achitatele vor fi expediate luni, deocamdata sunt 6 colete: ducky, Carmina, luy, kid, nerantula, mady
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Lumi_Nag spune:
Buna seara!
Multumesc Laura pentru bonus .Hanoracul imi place tare de asta l-am si luat sa fie acolo in caz de mai facem o fratioara .
Monnvas imi plac foarte mult cerceii sunt super finuti .
Boti, cred ca luni platesc pentru pantofi
O seara faina va doresc.
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi da' kestii de prins parul nu are nimeni? imi creste pleata si nu mai am cu ce-mi face coafura . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Eu vroiam sa intreb daca nu cumva este vreo coafeza/stilista printre noi, care ar fi dispusa sa isi ofere servicii in scop umanitar.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
boticelina spune:
Fetelor, am incercat sa anim bazarul, am scormonit in dulapuri dar sunt intr-o dispozitie "strangatoare", toate imi plac, toate imi trebuie, parca as pastra... deci mai lasati-ma cateva zile sa descreasca luna sau whatever ca acum nimic nu-mi prisoseste
Ma duc sa ma cuibaresc langa gargaritzoaica mea pt ca de maine joaca un pic in deplasare la bunici fiindca io tre sa ma prezint la uzina, si maine seara sigur o s-o caut prin pat si-o sa stau cu okii in tavan, ufff
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
luy spune:
arcadia, a purtat doar pantalonii o data, i-am dat la botez pe sub rochita de la nasha ei, pt ca era ger afara si ea nu avea decat 5 luni. Dar atunci erau mari, ca i-am indoit. Cel mai bine e sa masori o pereche de pantaloni care-i vin acum fetitei tale si asa iti poti face o idee. Eu tocmai in ideea aceasta am si scris lungimea la descrierea produsului.
Multumesc mult pt urari !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator
dicirstea spune:
Ma bucur ca v-a placut manechinul meu , eram sigura ca va avea succes ce prezinta!
Mady, ce hainute dragute ai pus tu acolo pentru baietei, din pacate deja mi-am depasit bugetul pana in octombrie.
Andreea2009, luni voi achita ce am castigat si pe marti sper sa-ti si trimit un pachet pentru bazar, numai ca sunt cam incurcata ca nu am timp sa le mai pozez si ma gandesc ca degeaba le calc si apoi le inghesui in cutie ca se sifoneaza rau. Te superi daca te rog sa le indrepti tu?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Nu mai stiu cine vindea un medicament "Beladona"..asta parca e homeopat nu?
Pentru ce e?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
nushulica spune:
'neatza!
vreau sa va zic ca am pus la vanzare hainute si nu as vrea sa se supere nimeni ca nu le pun in bazar,de aia vreau sa ma explic de pe acum ca sa nu existe discutii deci, noi vom pleca curand din minunata tara romaneasca pt o perioada destul de lunga sau chiar definitiv si cum nu voi putea sa ma car cu sacii de haine dupa mine sunt nevoita sa le vand,si in nici un caz nu imi permit acum sa le donezmentionez ca nu am pus la vanzare nimic din ce e cumparat de aici doar haine de la david si haine care urma sa le poarte david dar inca nu a facut varsta necesara(deci noi)
multumesc pt intelegere si cu siguranta voi mai si dona pt bazar!
de David si 34+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI