Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 4
luy spune:
Daca va intereseaza, am mai pus astazi cate ceva la bazar, nu foarte multe pt ca vreau sa apuc sa le trimit, daca le liciteaza cineva.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 34+ cu la purtator
aka spune:
si eu am Omez. in sarcina am luat niste antibiotic si mi-l daduse si pe asta pentru protectia stomacului dar nu l-am luat. sunt 15 pastile, parca. daca-i cineva interesat sa ma strige ca-l dau si gratis.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Boticelina ai la mine cateva zorzoane. As vrea sa expediez saptamana viitoare, chiar daca n-ai reusit sa platesti, ca esti client fidel al bazarului. E OK? |
Mon vroiam sa le platesc azi dar mi-au pus la munca un proiect in brate pt care voi merge si in weekend deci timp ioc. Dar luni le platesc sigur ca va fi deja predat proiectul.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Mady, ma confirmi te rog cand poti pt pungulite ?
Sa nu intru in black-list
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
arcadia spune:
luy, la multi ani cu intarziere pentru Maria Teodora
am licitat un costumas de la tine blind, ca trebuie sa fac rost de centimetru sa masor un pantalon de-al ioanei, sa vad daca ii vine. dar informativ, fetita ta la ce varsta l-a purtat?
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
ariel_7000 spune:
extrasele de azi:
http://news.webshots.com/photo/2328321430106680684DUHDIh
http://news.webshots.com/photo/2154690310106680684vvYplM
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
saryta spune:
andreea.2009- m-ar interesa pe mine AERIUS_UL, sotul are o alergie.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dodo-pui spune:
M-am intors de la posta am pus colete pentru:
-arcadia
-dicirstea
-Alex@sara
-RHYANNA
astept semn cand le primiti
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nerantula spune:
Boticelina, am castigat si eu de la tine, in afara de camasuta-ie, acesti balerini, pentru care am platit in avans zilele trecute 10ron.
Intre timp, in urma supra-licitarii, valoarea lor a ajuns la 13ron, insa zau ca nu ma mai duc la banca pentru 3ron curand, mai ales ca se uita tipa aia la mine cu un ochi curios, de cate ori pun cate 6, 8, 10 ron - 'donatie', mai ca nu ma intreaba de ce nu pun o data 50ron si sa nu ma mai plimb pe acolo, cu burta la gura.
M-am lungit ... ideea era daca vrei sa mi-i trimiti achitati partial, sa raman cu datorie pe care sa o platesc la David cu prima ocazie, ca-s si curioasa rau daca ii vin mamei pantofiorii, ei i-au placut foarte mult.
Multumesc frumos!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 7 saptamani !!
mihaela77O spune:
azi am ridicat si eu coletele de la mikaeela si ducky...ducky,,multumesc pt bonus!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...