Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 34
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 eiiiiiii,vreau si eu sa stiu cum unesc facturile sa-mi iasa una singura,ca mi-am strofocat si eu oleaca neuronii si tot nu i-am dat de cap brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
mie vad ca imi creaza sistemul automat o singura factura pentru mai multe produse la acelasi utlizator...nu fac nimic special
cris_82 spune:
mie,nu chiar daca e de la acelasi tot separata pe fiecare produs imi face..cred ca se cere sa umblu oleac pe acolo sa vad ce nu am selectat
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
galliciana spune:
anca, am primit avizul de la tine, dar nu am fost inca la oficiu. a plouat f tare si e frig..... mi-a fost lene sa ies......
in alta ordine de idei, am mai licitat cateva produse, cred ca le platesc sapt viitoare, poate mai zaresc cate ceva, sa nu ma duc la banci cu mana goala.....
RHYANNA spune:
nu mai pooooooooooooooooooottttt ma dispera reclama de l aikea nu pot vizualiza nimic
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui RHYANNA nu mai pooooooooooooooooooottttt ma dispera reclama de l aikea nu pot vizualiza nimic |
care reclama?la mine nu apare nici o reclama...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
adablackcat spune:
Am primit trei colete, pantofii, puzzle-urile si pulover-ul rosu, de la Anca Dragoman, Ana si Dodo. Multumesc!
Acum termin si eu coletele de impachetat in cutii, scotch-uite cu coli albe A4. Poate mi le primeste si fara sfoara...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
asa este!!!da'ce numai georgi?? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Ca eu numai cu ea merg acolo.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui adablackcat Poate mi le primeste si fara sfoara... |
eu nu pun niciodata sfoara la colete,fetele care au primit de la mine colete pot confirma,insa pun scoci din belsug,,,,
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ana l Ca eu numai cu ea merg acolo. |
pai tu esti in CTA?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Monnvas spune:
citat din mesajul lui cris_82 mie,nu chiar daca e de la acelasi tot separata pe fiecare produs imi face..cred ca se cere sa umblu oleac pe acolo sa vad ce nu am selectat brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Bifezi facturile si e un buton (cred ca sus) care zice sa le unesti.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!