Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 35
adablackcat spune:
Stie cineva cine e "titor"? A licitat si castigat o bluza de la mine in 01.08 si n-a platit si nu stiu nici cine este macar... Bluza e asta.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Monnvas spune:
Am pus azi coletele pt Oana89 si Roxi3001. Acum dupa-amiaza sper sa pun si pt Mari_paun.
Mai am de pus pt Boticelu', Ellinia si Ramo_patra (halooou, v-ati intors din concediu?)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
RHYANNA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
care reclama?la mine nu apare nici o reclama... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
cand deschizi bazarul se deschide o reclama cu magazinul IKEA care ramane 15 sec pe ecran
alex_andra spune:
Am trimis la maill comun doavada platilor
Pentru Ionela: 47 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3045
Pentru Ema: 13 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3048
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3049
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra La orice miscare se deschide si ikea |
la mine,nu! eu n-am ikea...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
la mine,nu! eu n-am ikea... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui RHYANNA
cand deschizi bazarul se deschide o reclama cu magazinul IKEA care ramane 15 sec pe ecran |
Nu trebuie sa astepti cele 15 secunde, insa e necesar un click in plus;
si mie mi se pare stresanta, sper sa nu o tina prea mult.
Pe produsele de la nushulica a fost bataie de la inceput, de cand le-a pus in album
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
pai tu esti in CTA? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Nu, sunt din Iasi.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ducky spune:
Noi suntem toti patru bocna de raciti, asa ca voi intarzia din pacate cu restul pachetelelor. Am reusit doar sa fac schimbul de haine pentru toamna asta timpurie si am sa pun cat de curand o tura mare de haine si papucei pentru sezonul rece. Daca e ceva urgent de trimis va rog sa-mi scrieti. Sper sa reusesc sa citesc pana aici...parca sunt zombi, nici somn n-am de catevam zile, copiii-s cu muci si febra...of, va rog sa ma iertati de absenta.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA