Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 29
Leditia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Am refacut o data bagajul....aici a iesit soarele, acolo nu? Constantzencelor...o incantatie ceva nu faceti si voi pentru o raza de soare, ca vin cu 2 copii mici la aerosoli si vitamina D, nu pentru mine.. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Bate vantul,e frig,e innorat...si nu se aude de soare si vreme buna.Nush ce aerosoli vrei tu,ca nush dk poti sta pe malul marii pe vantul asta..acolo vantul e si mai puternic...de vit D..poate la sticluta,ca altfel nu vad.Nu cred ca s-a asteptat careva la frigul asta asa de repede..sincer..Oricum concediu placut.
Mergeti la acvariu,la delfinariu si mai trece timpul..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
andreea.2009 spune:
Prezent! CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
taman pe tine nu te spusesem...
boticelina spune:
dap, confirm, e naspa rau vremea, e frig, inorat, bate vantul furtunos, am pus si maieu si bluzita cupilului (in casa)
Georgi exista niste triciclete de la DHS, mai mari, merg pana la 3 ani+, care pe langa bara de protectie au un fel de plasa de sustinere montata in scaun. Deasemenea, exista pe net cu vreo 50 de lei centuri de siguranta suplimentare pentru triciclete, cu prindere in trei puncte, peste umeri si peste burtica, care se pot atasa la tricicleta.
Dar si eu cred ca tot mai practic e un carucior sport robust, mai ales ca pana pe la 5 ani incap in carucior normal copiii mai slabuti.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
madyrizi spune:
dicristea, pune link la produsul platit.
si mai era cineva care a pus doar codurile si nu putem confirma asa. va rog, linkurili la platiti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
szivarvany spune:
Vrea si eu sa fac un anunt important:
IN PERIOADA 08-19 SEPTEMBRIE NU VOI TRIMITE COLETE.
SUNT IN CONCED SI DESI VOI HIBERNA ACASA, NU MERG LA POSTA DIN ORAS PT CA E DEPARTE SI MI-AS FACE DOAR NERVI INUTILI.
ROG FETELE CARE AU PLATIT PRODUSE SA-MI TRIMITA PM ZILELE URMATOARE.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia |
Bate vantul,e frig,e innorat...si nu se aude de soare si vreme buna.Nush ce aerosoli vrei tu,ca nush dk poti sta pe malul marii pe vantul asta..acolo vantul e si mai puternic...de vit D..poate la sticluta,ca altfel nu vad.Nu cred ca s-a asteptat careva la frigul asta asa de repede..sincer..Oricum concediu placut.
Mergeti la acvariu,la delfinariu si mai trece timpul..
[/quote]
Asa stau in dubiu daca sa mai pleec....acum 2 ani ne-am intors mai devreme.
Nu vreau sa raceasca vreunul, mai ales ca Matei va incepe gradi' intaiash data pentru prima oara si vreau sa fie in forma maxima!
Imi aduc aminte ca e viscol pe platoul la delfinariu chiar si pe vreme buna....
Nush ce sa fac....plec mai pe seara, poate se face mai frumos
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Jasmin012 spune:
Alea le-am trimis mai tarziu, ca o reconfirmare ca am platit, ca sa nu existe discutii sau mai stiu eu. Din pacate nu am avut posibilitatea sa le trimit imediat ce am platit.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Lali_mete spune:
Leditia de ai sti cum mi-au sclipit ochii cand ai siz depisic ... Acum cativa ani nu le suportam dar am avut un motanel care mi-a umplut sufletul. Dormea la picioarele noastre ,sub patura ,manca ciocolata si pufuleti ,si a fugit speriat de vecinul meu cel rau si nu s-a mai intors . Daca e din cel cu blanita scurta ,sa nu ii cada prea mult par cand va fi mare, ma inscriu in cursa .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
dicirstea spune:
asta
si
asta
Oau..acum am desoperit o functie aicisha, la scris mesaje, ca sa nu mai scrii cu insert link si sa pui ghilimele, poti sa faci clik pe "introdu email" si sa scrii direct cuvantul care sa apara si apoi iti apare direct locul sa pui adresa. Super economie de timp, de cand ma intrebam de ce nu exista butonul asta dar nu aveam oki sa il vad in nasul meu.
Asa ca am scris aici, ca poate nu sunt singura pe planeta asta care nu a observat
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Dodo-pui spune:
Am refacut o data bagajul....aici a iesit soarele, acolo nu? Constantzencelor...o incantatie ceva nu faceti si voi pentru o raza de soare, ca vin cu 2 copii mici la aerosoli si vitamina D, nu pentru mine.. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
azi e frig in CT...de maine se incalzeste iar dar nu va depasi 25-26 grd...cat despre incantatie...as face-o dar nu ma pricep
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!