Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 28
luy spune:
Nerantula, ma bucur mult ca-ti plac !
Am vazut ca au fost solicitari, asa ca am pus pijama de fetita 2-3 ani.
Nu am avut inca timp sa sortez toate lucrurile Mariei, abia ieri am avut un inceput timid si am dat peste pijamaua asta. E purtata o singura data.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun buna dimineata fetele, Flowers, valentina_22 ati ridicat coletele? e totul in regula? Flowers confirm plata de 29 lei BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA AMR - 3s |
Mari, nu am primit nici un aviz, urmaresc zilele astea si te anunt.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
boticelina spune:
Asadar, am pus o jucarie de invartit pentru bebelusi curiosi si tot pt dumnealor pe cand mai cresc, o masinuta cu Donald Duck
Pentru juniori, am pus gheara pe un puzzle cu stegosaur si pe altul cu un pterodactil.
Pentru copii de la 12luni+, un puzzle doggy cu butoane si inca unul de lemn, tot cu bumbi de apucat cu masinuta, tren si avion.
Din gashca de hainute, un trening roz foarte practic pentru 2 ani, o bluzita subtire cu manecuta lunga, Tex, pentru 2-3 ani care noua ne e stramta sus la manecute si o o pereche de colanti ultraelastici, Impidimpi, tot pentru 2-3 ani.
Si pentru cine e curios sa incerce, un pachet de scutece Babylove 12-25 kg, (23 bucati) - pachet inceput si neterminat deoarece suntem olitiste
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
dicirstea spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 Neata mamici, A venit Adrian aseara cu datele pentru internet banking la BRD, si abia abia m-am lamurit....Chestia este ca din cate stiu eu erau 2 plati de confirmat la BRD: una de la arcadia si una de la jasmin (corectati-ma daca gresesc). pe cont este doar o plata cde 30 ron cu initialele C.D.I. |
Prezent!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Leditia spune:
dici,eu zic sa-ti iei haine groase..dar groase rau,k e al naibii de frig aici si de urat.(am vazut k veniti la mare:) )
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Daca nu sta in fund nu-i indicata tricicleta ci mai curand un carut usor |
Sigur nu e buna, din pacate. Ea e recomandata de la 8 luni la 2 ani (92cm), al meu are 1.3 si deja a cazut din ea, chiar daca nu are 92cm.
Desi e frumoasa si de firma, ne-am facut treaba mai bine la cel mare cu una chinezeasca no name pe care am dat-o demult, ca de' am luat fitza.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Alexandrina dovada am trimis-o doar sub acea forma am putut ca sa o vezi da clik pe dowland si apoi open si se vede |
Atunci, invit pe altcineva sa vizualizeze, ca la mine tehnica nu permite.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Leditia dici,eu zic sa-ti iei haine groase..dar groase rau,k e al naibii de frig aici si de urat.(am vazut k veniti la mare:) ) |
Am refacut o data bagajul....aici a iesit soarele, acolo nu?
Constantzencelor...o incantatie ceva nu faceti si voi pentru o raza de soare, ca vin cu 2 copii mici la aerosoli si vitamina D, nu pentru mine..
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
Leditia spune:
vrea cineva sa adopte un pisic? ca tot am vazut ieri niste lupte prin casa lui boti..btw boti,superba fetita ai. si cu guler si fara guler :)))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Am inteles cu tricicleta... bine ca ne-ati deschis ochisorii...
Referitor la vreme... e naspa rau acum... am venit cu geci la munca... cat despre incantatii... ne intalnim pe plaja si facem un "dans al soarelui"
La mine moralul este mult mai urat ca vremea si nu am chef de nimik... imi vine sa plang non stop.. dar va ajut la incantatii
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)