Bazar umanitar ***41***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Dar de salopetica asta ce ziceti? Mie mi-a placut foarte mult si m-am certat cu mama sa o pun la bazar, ca ea vroia sa o pastreze amintire

Asta e din aceeasi famile, numai ca e de fetita cine mi-a facut-o cadou nu s-a uitat la imprimeu, stia ca eu caut culori vesele pentru baieti si nu clasicele albastru si verde, si aveam lucrusoare lila...dar nici chiar asa...e nepurtata, ca si-asa ma zapacea lumea in parc cu "ce fetita drguta aveti".

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Confirmare plati pt Siluan:
-rhyanna 38 ron (si mii de scuze pt intarziere, vina e a calculatorului meu)
-lumi nag 8 ron

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Buna seara, speram sa confirmi si o plata de la mine (M.B.) de 15 ron pentru produsele http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2614 si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2620 .
Intr-un msg anterior mentionasem sa momentan nu am cum sa scanez chitanta.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Super faza....uite de aia imi place mie sa traiesc "la tara" (sunt nascuta si crescuta la ploiesti si "aterizata" la herculane)....La noi toata lumea cunoaste pe toata lumea...iar doamna dela posta trebuie sa iti fie vecina, prietena, sau ruda...asa ca e trebuie sa fie draguta. singura noastra problema e ca suntem mai inceti cu livrarea..dar daca ajunge pana la urma este ok..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Am inteles...oricum am si eu u npachet pregatit pentru 3 sate...asa ca, daca vrei le putem pune acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Laura25, imi poti da niste masuratori aici, te rog?
Nu reusesc sa gasesc nimic rezonabil de incaltat in oras, Gruia e in sandale pe vremea asta , sunt cam disperata ..

AMR 6 saptamani !!

La ce anume sa iti dau masuratori? Daca ai intrebat la vreun produs din contul lui pisellino, mailurile se duca la ea, pana nu mi le face ea forword, nu stiu despre ce e vorba. Intreaba-ma aici.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Nu reusesc sa gasesc nimic rezonabil de incaltat in oras, Gruia e in sandale pe vremea asta , sunt cam disperata ..

La ce anume sa iti dau masuratori? Daca ai intrebat la vreun produs din contul lui pisellino, mailurile se duca la ea, pana nu mi le face ea forword, nu stiu despre ce e vorba. Intreaba-ma aici.

Deci sunt varza , nu mai comentez altceva de mine, asta era linkul:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1068&n=adidasi-geox-respira-marimea-23
Multumesc frumos!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 6 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele, va multumim pentru complimente si speram ca v-am facut sa zambiti, voi sunteti parte din familie si nu trebuia sa ratati luptele...

In rest sunt pe marginea butoiului pentru ca Minunata si-a spart capul alaltaieri iar acum este cu rosu in gat si sigur are puroi ca ii miroase rau gurita, deci fix cand trebuia sa ne apucam de analize pentru gradinita si alea-alea...

Am pus ieri colete pentru kid, nerantula, lumi_nag, carmina, ducky, mamagiuliei si luy (scuze de intarziere). Am amanat coletul pentru Mady fiindca o sa le trimit vineri (sau cand sunt instructata ) pe toate odata...

Laura am deja 2 cutii babane numai cu bunuri pentru copiii... Nu vreau sa te pushez, vreau doar sa stii ca poti conta pe mine...

Ma apuc acum de urcat inca cateva bunuri si jucarii ca dupa aia, in caz ca sunt doritori, cat sunt in concediu sa ma ocup de trimiterea lor.

Pupani de pe marginea butoiului

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu vreau sa fac reclama la acesti pantaloni. Noi am avut mov si vernil, cei mov ne-au fost furati la munte si am ramas cu o nostalgie dupa ei. Daca am fi avut rosii cred ca nu-i mai dadea jos.

Jasmin ce sa facem cu multele chitante pe care le-ai trimis prin intermediul lui Monn?
Dodo ai trimis anunt ca ai platit dar n-ai atasat dovada.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Deci sunt varza , nu mai comentez altceva de mine, asta era linkul:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1068&n=adidasi-geox-respira-marimea-23
Multumesc frumos!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 6 saptamani !!

Au cam 14cm 'utili' in interior. Sunt f. faini. Daca ii sunt buni si ii vrei, fug cu ei la posta azi-maine. Inteleg ca e urgentza ...

Mergi la inceput

boticelina Multumesc!

Mergi la inceput