Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 25
dicirstea spune:
Am uitat sa va pove' ce frumos m-am descurcat cu pachetul.
Scociul cumparat a fost de toata jena, nu lipea cutia deloc. Am ifasurat cutia in coli si am scociuit-o de jur imprejur, ca si cum ar fi fost sfoara, uitand insa sa scriu adresele si toata activitatea se intapla in parcare ca asa bube mi-au facut aparatele de birou ca nu am mai avut timp sa aranjez cutia. Bine ca nu m-a prins ploaia, ca in matizul din dotare nu aveam loc de asa desfasurare de forte.
Ajung in sfarsit in sediul oficiului postal, glont cu cutia pe cantar (8.5kg) si dna respectiva imi zice " nu ati scris adresele pe cutie si acum intram in pauza"
Eu eram ca o floricica, cu pantofi cu toc de 7cm, fustita, 2 randuri de margele la gat si cu ditai cutia in brate, incepusem sa scot aburi si sa pufai ca in desenele animate.
I-am aruncat o privire ucigatoare si cred ca a uitat si cum o cheama, ca mi-a dat repede avizul acela de completat, eu am mazgalit cam indescifrabil adresele si AM INVINS!
Am pus si o valoare de asigurare, nu mai stiu cine m-a invatat, Ariel parca, dar a fost foarte bine, ca ma gandesc ca la ce scris minunat am prestat pe cutia in echilibru pe cantar..cine stie unde va ajunge.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
cris_82 spune:
dici esti de coma dar important e ca ai invins
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Mady, a ajuns caruselul la destinatie. |
uffff, am scapat de emotii. nu de alta dar zdraganea ceva inauntru si ma gandeam sa nu fie lumea curioasa si apoi sa nu nasca sweetyana taman in weekend .
acum sa ma invrednicesc sa trimit brosa si pandantiv, adica cutii minuscule
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
nah,ca ma trezesc si eu acus dupa lungi cautari prin magazine si m-a luat cu lesin ce a vazut ochiul meu socricesc
Are cineva de pus la bazar cuburi din acelea cum erau odata cu diferite imagini,gen puzzle(sper ca m-am exprimat corect)??ca deja vad ca cu timpul asta nu e dde glumit si vrea sa ne tina in casa,iar sectoriciul meu se plictiseste al naibii de repede daca nu are ceva care sa-i capteze atentia si uite asa si invatam in acelasi timp
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
dicirstea spune:
Si ca sa vedeti ce "addicted" am devenit...ce credeti ca faceam eu in timp ce luam masa de pranz??? butonam la bazar de pe mobil.
Am realizat ca am pus in pachet si cateva produse care nu se preteaza la bazar. Nu au defecte sau pete, dar sunt de "purtat prin casa" (ca le-am purtat si eu, marea majoritate fiind doar spalate si puse frumos in sifonier, ca omu' bolnav care a lucrat 10 ani in retail) , potrivite pentru actiunea "3sate". Lee-am spalat impreuna, iar mama cand le-a impachetat le-a pus unele peste altele si le-a amestecat.
Andreea, da-le deoparte te rog. Vedem noi cum facem cu ele pana la urma.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
mihaela77O spune:
dici,unde la mare vi?cumva la CTa?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dicirstea spune:
Daaa, chiar la Mamaia.
Uite acum am vazut eu ca esti de pe-acolo
Cred ca Neptun se numeste hotelul unde vom sta, e pe langa Aqua Magic.
PS
Te-am bazait pe mess, nu il ai deschis?
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
dicirstea spune:
Cui ii place portocaliul?
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
Nerantula spune:
Laura25, imi poti da niste masuratori aici, te rog?
Nu reusesc sa gasesc nimic rezonabil de incaltat in oras, Gruia e in sandale pe vremea asta , sunt cam disperata ..
Carminabulina, am ridicat azi coletul de la posta, sunt indragostita de bluzita si rochita , saru'mana mult si pentru bonus, Gruia tragea de pantaloni ca-s ai lui
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 6 saptamani !!