Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 24
pisellino spune:
confirm plata de la jasmin012 15 ron
multumim
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
cris_82 spune:
boti ti-am vazut matzele moamaaaa ce iubire pe capul lornu lasa par?ca motanul meu naparleste ca naiba
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino confirm plata de la jasmin012 15 ron multumim POZE ROBI produse copii mamici preturi foarte bune POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
Catalina, mulumesc si eu,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
jasmin, am dat mesaje de confirmare plata la Laura25 si anca27.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
Am achitat cu initialele F.I.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2641 7 ron pentru David,de la laura
Cum reusesc sa o descarc pozica cu chitanta pe pc o sa o pun si pe mail
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui madyrizi jasmin, am dat mesaje de confirmare plata la Laura25 si anca27. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Mady, multumesc ca ai fost pe faza,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
mai are cineva pijamale pentru baietel de 1 an si...
vad ca s-a obisnuit kinderul si cu ciorapi in picioare (ca pana acum ii scotea) asa ca merge sa-i pun pijamale .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
dicirstea spune:
Andreea, azi am achitat si eu produsele licitate de la , in contul de la BRD, dar nu mai am scaner (si nici nu plang dupa el) asa ca te rog sa confirmi cand s-o putea ca eu plec la mare sa nu radeti va rog si ma intorc abia pe 8.
Produsele tot cam pe atunci sa le trimiti, ca nu are cine sa le ridice.
Adablakcat parca era plecata si ea, dar nu mai retin cand a zis ca vine. O sa-i trimit pm, sa-mi trimita bluzita cand ma intorc si eu.
Luy...ne vedem noi undeva-candva..
Am primit pachetul de la Dodo, foarte draguta rochita de blugi, la fel si tricourile. Imi pare rau de cel de bb ca e mai mic decat parea, nu o sa ii vina lui Th si e asa de frumoooos...
De la marca asta cu rochita am avut o pereche de pantaloni capri de care am fost superincantata si i-am trimis acum in pachet pentru bazar.
Singurul defect al rochitei este burta (mea) cam mare dar oricat as ruga-o nu vrea sa scada deloc, a naibii.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
valentina_22 spune:
Boticelina, ce jucause ai prin casa! Nu-i de mirare ca esti ocupata cat e ziua de lunga. Si lui Andrei ii plac animalutele si il trage pe Tomila al socrelei de codita de care ori are ocazia, insa fara sa-l vad eu, caci fac adevarate crize. Imi plac animalele dar Andrei este alergic la orice intepatura de insecta si aici intra tot ce misuna vara prin iarba sau prin blana aminalelor. Mi s-a luat de cate ori am ajuns cu el de urgenta la spital, pentru injectia salvatoare asa ca mai bine previn decat sa dau de necaz. Acum l-a ciupit iar un tantar si iar s-a umflat. Offf si scuze ...
Astazi am cautat prin toata piata plic cu bule sau vreo cutiuta mai mica pentru ati trimite brosa, dar nu am gasit nimic. Incerc maine sa improvizez ceva si daca nu am noroc nici de data asta, dau o fuga pana in Auchan , acolo gasesc sigur.
Tot zilele astea, incep sa fac si platile, soata a prins o cursa in afara tarii si sunt singurica cu doi atomici pe cap, mereu cu chef de nazbatii, asa ca am preferat sa stau prin jurul casei, mai ales ca vremea de afara ne juca mereu feste.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
alex_andra spune:
citat din mesajul lui boticelina Daca va vreti sa va amuzati, puteti vedea cum arata o dupa amaza la mine acasa (cinci minute din viata noastra); unde's vremurile alea in care ma plictiseam? Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
De "trante" de genul asta are parte si eva zilnic cu una din pisici
cu cealalta nu poate ca o tine la respect cu ghearele
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)