Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 18
andreea.2009 spune:
Fetelor, daca sunteti vreodata necajite, intrati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=79319
GARANTAT va trece. Am ras de era sa trezesc copilul...
Laura25 spune:
Criss, daca vrei sa le trimiti, eu sunt acasa, nu plec nicaieri. S-au adunat si la mine mai multe de platit la bazar, dar din pacate situatia financiara e nasoala rau pana imi intra salarul, adica in jur de 10. Ma mai pasuiti putin, va rog frumos
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
ashea:
leditia, am primit coletul si multumim pentru bonusuri . o sa ne fie tare utile. cel mai impresionata am fost de ghetute . sunt superbe. abia astept sa le incalte jupanu'.
mihaela77O, am ridicat pachetelul si imi vin bluzitele ca turnate. daca nu cadea medalionul dintr-o bluza nici nu-mi aminteam de el . sa vad cum ma impac cu bluzita in dungi ca ma cam zgarie.
mamagiuliei, azi am pus un plic cu pungutele pentru congelarea laptelui. te rog din suflet sa-mi dai un mesaj oriunde cand ajunge plicul.
si nu in ultimul rand vreau sa urez lui Alex Vovcu si lui Alex Hapaleti.
am vorbit azi cu diannaalex si se intorc vineri sau sambata. alex este bine, cuminte, face terapia linistit. s-au intalnit si cu any vovcu si alex al ei si s-au imprietenit.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alex_andra spune:
Laura, cam pe cand preconizezi ca o sa ai detalii despre cele 3 sate?
Ca eu am dat zvon in jur, deja, pe la prieteni.
Dar ma intreaba si ei, de ce anume am nevoie, de haine, de adulti, de copii, jucarii?
Ca sa stie si ei ce sa-mi dea.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Laura25 spune:
Alex_andra, astept si eu niste informatii de la niste prieteni, ca nu am posibilitatea sa ma duc acum personal acolo. (sunt in santier acasa si chiar nu pot pleca, ca mai am o gramada de treaba si sambata imi vin kinderii acasa si tre sa fie gata). In principiu, orice e bine venit. Sunt si copii si adulti care au nevoie. Incerc sa aflu date f. concrete zilele astea. Sper sa reusesc sa deschid subiectul pana la sfarsitul saptamanii. Multumesc ca ne esti alaturi si in actiunea asta!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
Andreea.2009, buna! Am inteles ca exista si un cont BRD pt. Stefania. Daca da, care e el? Nu-l vad nicaieri.
Multumesc!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Alex_andra, astept si eu niste informatii de la niste prieteni, ca nu am posibilitatea sa ma duc acum personal acolo. (sunt in santier acasa si chiar nu pot pleca, ca mai am o gramada de treaba si sambata imi vin kinderii acasa si tre sa fie gata). In principiu, orice e bine venit. Sunt si copii si adulti care au nevoie. Incerc sa aflu date f. concrete zilele astea. Sper sa reusesc sa deschid subiectul pana la sfarsitul saptamanii. Multumesc ca ne esti alaturi si in actiunea asta! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, nu-i graba, eu astept si intre timp sunt fata strangatoare si bag la sacul cu surprize
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
dicirstea spune:
Andreea, zi-mi repede numele complet, ca pe factura nu-i trecut, si la posta nu-mi primeste pachetul asa.
Stie cineva cat costa de pus un pachet cam cat o sacosa de cora plina oki?
Tb sa declar valoare, ceva?
Salvati-ma ca habar nu am, am o cutie de carton de 1m/0.8m, am luat hartie alba de impachetat si scoci. Imi mai tb si sfoara?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Andreea.2009, buna! Am inteles ca exista si un cont BRD pt. Stefania. Daca da, care e el? Nu-l vad nicaieri. Multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Iti raspund si eu, este trecut la subiectul deschis pentru Stefania, am uitat sa-l trec in primul post, scuze.
Cont deschis la BRD Baile Herculane
RO 59 BRDE 260SV 08014502600
Mladin Gheorhita Adrian
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Nicoleta spune:
Salut.
Vin sa imi cer scuze pentru o situatie neplacuta care s-a produs... am pus la bazar 4 perechi de incaltaminte, 2 dintre ele s-au vandut. Pe data de 13.08 am dat sacosa cu cele 4 perechi de incaltari sotului membrei DC mateibogdan, care imi promisese ca va lua legatura cu Iulia, ii va da incaltarile si Iulia le va distribui. Nu a luat nimeni legatura cu Iulia, eu am incercat sa iau legatura pe mail si pe mess cu aceasta persoana si nu am primit niciun raspuns! Eu sunt acum din nou in Viena, am ajuns pe 23.08, timp in care am avut acces la net foarte putin, nu am putut urmari ce s-a intamplat, speram sa se fi rezolvat... (la venirea in RO am avut incaltarile cu mine in avion, cu bagajul de mana, sa nu il tin pe sotul ei prea mult...). A numarul de telefon al sotului in mail, voi suna eu, daca persoanele care au castigat produsele nu doresc cumva sa sune ele. Imi pare atat de rau! Speram ca, eu facand in bine, voi beneficia de putin ajutor cu distribuirea produselor... Inca mai sper sa ma contacteze, am 2 adrese de mail, tot 2 de mess, am trimis mesaje, niciun raspuns... Imi cer scuze inca o data si sper sa se rezolve repede!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!