Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 11
boticelina spune:
Mai, dar ce liniste e azi pe aici...
Si acum bunuri pr scolarei si gradinari:
un foarte cool set de 10 pixuri cu gel, culori pastel plus o tablita de scris cu markerul in forma de gargarita, cu tot cu marker magnetic, io sunt fan am pe toate frigidere si congelatoarele cateo chestie d-asta...
Si tot pentru scoleri, mai mari de data asta, o rigla cu calculator
la cererea publicului, o camasa alba pentru micii scolari, foarte bunuta, Marks & Spencers, plus pentru gradinarese mici, o pereche de espadrile de panza, cu floricele brodate, dragutele rau...
I'll be back, spor la shopping
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Uitasem, am adaugat si pentru domnisoare mai mititele cate ceva, sa nu le fie cu suparare
O camasa supercool, Matalan, eu cred ca merge si pt fete si pt baieti, plus o bluzita cu sclipici pt fetitele mici si inca una cu fluturasi
Enjoy!
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Am intrat doar sa va zic ca am primit coletul de la Duki este ok totul mercic mult rochita as fi pus-o astazi pe mine dar ma tine putin la maneci si ma mai gandesc daca ii pot face ceva.multumim si pt bonus sper sa ne vina.pantalonii avea dreptate Ada sunt mari rau dar nu-i nimic ca m-am invatat cu stramtatul ma cunoaste croitoreasa asa ca nu e o problema.pe talie mi-ar sta ei dar sunt mari cu totul astazi ii si duc la croitoreasa dar dupa ce vin de la examen sa imi tineti pumnii ca nu am invatat nimic numai creanga am umblat doar doar sa nu invat. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Bafta multa, tinem pumnii!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
pe naiba liniste, boticelule. n-ai vazut ce ne batem acolo la bazar? ne-ai dat peste cap
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
boticelina spune:
Ultimul mesaj si gata, cred ca v-ati saturat de mine, maine pun 2-3 jucarii
Acum, ca sa nu va scalpeze consortii ca secati bugetul familiei, poate le luati si lor o pereche de blugi .
Si am mai primit un top pt adolescente (zic eu) desi l-am primit de la o prietene, dar ea e micuta, nu l-am pus la haine de doamna...
mihaela77O spune:
mady....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
madyrizi spune:
mihaela, pana in panzele albe ca sotu' a ramas cu o singura pereche si imi e lene sa ma duc sa-i cumpar. asta nu se duce si o sa ramana in .... goale. am editat ca nu-i frumos sa vorbesc de oole sotului asa .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
ca sa ne acoperim sotii am ajuns la "cele mai dorite" . asa o fi?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
mihaela77O spune:
mady,ma predau.....am depasit bugetul....
de suparare ma duc sa intind rufele....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
valentina_22 spune:
Un pahar de sampanie pentru copii si o felie de tort de la noi pentru toata lumea!
tuturor celor care astazi isi aniverseaza onomastica si in special puiului mic Alex de mami Mady!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC