Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 10
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Valentina, nu stiu daca mica publicitate are arhiva, dar anul trecut am vazut ca vindea cineva la jumatate de pret. Am cochetat si eu un timp cu ideea, dar pierdusem nr de tel. Daca nu gasesti de okazie, sa stii ca cel mai ieftin e la sediul lor, pe Maltopol, intre gara si Titulescu. 240 e cel cu sezut (seat 2 go) si 165 numai treapta (EZ step) CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Despre ce firma mai exact vorbesti?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
aka spune:
buna seara
am nevoie de o confirmare a unei plati de la Dianaalex dar am inteles ca ea e plecata la Buzias. a cumparat cineva un costumas de la mine si l-a platit, dar nu am confirmarea platii. ce sa faca?
va pup.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Nerantula spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Daca nu gasesti de okazie, sa stii ca cel mai ieftin e la sediul lor, pe Maltopol, intre gara si Titulescu. 240 e cel cu sezut (seat 2 go) si 165 numai treapta (EZ step) |
Despre ce firma mai exact vorbesti?
[/quote]
Inglesina, cred. Dar produsul de Litaf.
Si eu caut ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 7 saptamani !!
dicirstea spune:
Exact. Litaf e marca, se gaseste la Inglesina, pe Maltopol. Acum si-au pus si firma vizibila pe casa.
Nu mai cauta ca nu prea se gasesc din pacate, anul trecut abia se comercializau pe 2-3 site-uri, si numai cu comanda prealabila. Acum am vazut ca s-au mai inmultit locurile de unde se poate comanda.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
szivarvany spune:
Am achitat si eu, in sfarsit, acum online de la ING Oradea, 20 lei pt Siluan (cercelusii de la Monnvas) si 20 lei pt David (ramele foto de la Boticelina).
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Am achitat si eu, in sfarsit, acum online de la ING Oradea, 20 lei pt Siluan (cercelusii de la Monnvas) si 20 lei pt David (ramele foto de la Boticelina). Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria,confirm plata celor 20ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
Daria,confirm plata celor 20ron. |
Boticelina, ma poti confirma pe facturi,
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
aka spune:
am si eu nevoie de o carte pentru invatarea limbii franceze. poate aveti pe acasa si nu va mai trebuie, sa o puneti la bazar.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
boticelina spune:
Buna dimineata, fetele iubitele, bine v-am regasit, sper ca aveti chef de shopping , (nu zicv de bani, doar de chef...)
Asa ca va arata ce a cazut la drum de seara la ultimul raid prin sifonier:
Niste foarte noi si foarte misto chilotei de antrenament la olita Mothercare, unisex, pe care nu am facut decat sa-i mut din spatele in fata sertarului deoarece al meu cupil a devenit continent in 3 zile, inclusiv noaptea
suuuuper chilotani de fetite George, noi-nouti, i-am primit dar fi-mea are fund lat , si astia sunt pt funduri normale
Pijama de vara cu elefant si inca o pijama de vara cu castele princiare
Si pentru ca vine toamna,
pijama 2 piese de toamna/iarna
Si, in cele din urma, niste pantofi foarte frumusei, din satin, ivoire, pt domnite finute
Mai am, le voi anunta pe masura ce pun, am cateva bunuri pt scolari si gradinari
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
diana2242 spune:
Am intrat doar sa va zic ca am primit coletul de la Duki este ok totul mercic mult rochita as fi pus-o astazi pe mine dar ma tine putin la maneci si ma mai gandesc daca ii pot face ceva.multumim si pt bonus sper sa ne vina.pantalonii avea dreptate Ada sunt mari rau dar nu-i nimic ca m-am invatat cu stramtatul ma cunoaste croitoreasa asa ca nu e o problema.pe talie mi-ar sta ei dar sunt mari cu totul astazi ii si duc la croitoreasa dar dupa ce vin de la examen sa imi tineti pumnii ca nu am invatat nimic numai creanga am umblat doar doar sa nu invat.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar