Delfinasi (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BUMBLEBEE acum am invatat cu baietii..ca atunci cand pare ca nu prind sanul,maraie,caraie si parca il cauta si eu i-l inghesui direct in gura si mai tare plang,e cand au colici,si ei plimba gura cascata pe acolo dar defapt NU VOR sa suga.La Sofia nu stiam,si tot inghesuiam,si ea mai rau urla.acum stiu,il las sauil ridic la o noua ragaiala,apoi cand se linisteste il pun iar.
abia cu baietii am vazut si eu ca se agita rau rau,ca par ca nu apuca,dar apoi incep partzurile,si cand trec crampele,ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat,prinde sanul din prima.asa m-am prins ca ei nu au probleme cu apucatul,ci erau incaierati de partzuri
la Sofia insistam pana urla ea rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

BUMBLEBEE acum am invatat cu baietii..ca atunci cand pare ca nu prind sanul,maraie,caraie si parca il cauta si eu i-l inghesui direct in gura si mai tare plang,e cand au colici,si ei plimba gura cascata pe acolo dar defapt NU VOR sa suga.La Sofia nu stiam,si tot inghesuiam,si ea mai rau urla.acum stiu,il las sauil ridic la o noua ragaiala,apoi cand se linisteste il pun iar.
abia cu baietii am vazut si eu ca se agita rau rau,ca par ca nu apuca,dar apoi incep partzurile,si cand trec crampele,ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat,prinde sanul din prima.asa m-am prins ca ei nu au probleme cu apucatul,ci erau incaierati de partzuri
la Sofia insistam pana urla ea rau..

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Inseamna ca totusi e putin diferit, al meu scapa sanul, incepe sa caute iar, gaseste mamelonul, isi misca, capusorul ca un animalut infometat, da de mamelon, il linge, incearca sa-l apuce, nu-i iese, incepe sa se enerveze de zici ca i-a furat careva butelia si incepe balciul, eu incerc sa-l ajut cu degetul, dar daca s-a enervat n-am nicio sansa, asa ca il iau, il pun cu capusorul pe umar sa ragaie, il mangai, ii povestesc cat e de fomist, dar lenes, si totusi nervos
Complicat bre', dar asa mi-e de drag ca-mi vine sa-l mananc tot

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Felicitari pt bbii crestinati!!
Belu, e foarte emotionant mesajul. Nu stiu cand ai mai avut timp si de el, cu botezul la usa!!
Am cumparat si eu Lass Baby, dar azi a facut kk, fara nici un stimulent...de fapt ii dau ceai de musetel amestecat cu baby calm, si poate asta l-a ajutat.
Mamici de baietei, i-ati facut sau v-ati gandit la circumcizie? Eu i-am tot spus sotului ca daca ar fi dupa mine i-as face circumcizie ( pe considerente estetice), dar el a fost impotriva...Azi mi-a zis ca s-a mai gandit si ca ar tb sa vb cu dr sa vedem ce implica o asemenea operatie...
Noi am fost azi in vizita si am stat mai mult pe afara la curte. Dar Raul nu suporta caciulita...cum i-o puneam in cap, cum incepeau urletele, nua vrut deloc sa doarma afara. Nu stiu ce ne facem ca vine frigul

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Doua statui, un barbat si o femeie, nuzi, intr-un parc.
Apare un inger, le da viata si le spune c-a fost trimis sa-i lase sa-si implineasca dorinta seculara
pe care o au de cand isi stau fata-n fata, dar sa se grabeasca pentru ca vor avea doar 15 min. pana vor deveni din nou statui.
Barbatul se uita la femeie, rosesc amandoi si dispar chicotind intr-un tufis.
Tufisul fosneste agitat si dupa 7 min. apar amandoi vizibil satisfacuti in fata ingerului.
Acesta zambind: "Astea au fost doar 7 minute. Nu vreti s-o mai faceti o data?"
Fostele statui se privesc scurt si apoi zice femeia: "De ce nu? dar de data asta facem invers.
Tu tii porumbelul si eu ma cac pe el...!"

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna noapte mamicilor

Am pus pe mail-ul comun mesajul pentru predarea stafetei...sper sa va placa, am incercat sa cuprind in el mai tot...

Astept parerile voastre
Noi maine ne crestinam si am fost ocupai zilele astea...

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

noi ieri am copt 10 kg de ardei, curatat si lasat la scurs
azi ii punem in borcane si am terminat...nu am avut timp nici sa respir alergand intre aragaz si Matei ...noroc cu tati ajutorul de bucatar

Belu sa aveti o zi frumoasa azi
eu nu gasesc mesajul poate inca sunt adormita ...mai caut...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

tre'sa ne apucam si noi...ufffffff eu sunt fan ardei copti si vinete...trebuie sa imi fac si eu curaj

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

sunt si preferatii mei ca altfel nu bantuiam eu piata cu Matei in carucior sa ii cumpar si apoi sa curga apele pe mine cat i-am copt...dar nu ma pot abtine de la ardei copti si vinete, restul conservelor nu sunt atat de necesare ...pot lipsi.

Crispro daca te ajuta cat de cat, iti spun ca azi a fost de groaza copilasul meu...s-a trezit la 8,30 si de atunci...a papat la tzitzi pana pe la ora 16 cam din ora in ora, adormea la tzitzi si daca plecam de langa el se trezea si plangea...cred ca doar 2 ore a stat in scaunel toata ziua...abia la ora 16 am adormit 3 ore toti 3 ca nu mai puteam nici unul

am papat jumatate de porumb fiert, aici cred ca am gresit tare...si jumate de rosie...si salata de ardei copti cu putin otet...am facut-o lata azi

si mai am si pepene in firgider, poate incerc maine...

iesim macar 30 min afara ca azi nu am fost deloc

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, Oana, da' stiu ca nu ti-a fost usor nici tie azi... AL meu azi toata ziua a dormit maxim 3 ore, pana la ora asta... Nu vrea si pace... Vad ca il doare burtica, ca se screme, si da din picioare... Si azi e prima zi fara kk...tot sper sa faca ceva pana ne culcam...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi am fost afara, frig nene si piticul meu nu era prea bine imbracat, doar cu gluga pe cap..l=am infofolit eu in paturici,dar cand a inceput sa planga si l-am luat in brate statea cu nasucul bagat la pieptul meu, sa ii fie cald era asa de dulce cum dormea el la mami in brate

si acum la el in camera sunt 24 de grade nu a avut copilul meu asa temperatura in camera de cand s-a nascut

sper sa nu raceasca, ca a fost asa brusca trecerea de la canicula (ieri 37 de grade) la frig...maine se anunta si mai frig, asa ca il scot numa la pranz, sa nu fie prea mult pentru el dintr-o data

fug sa ii facem baita! poate adoarme si el azi pana la 10.30

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna noapte mamicilor

Am pus pe mail-ul comun mesajul pentru predarea stafetei...sper sa va placa, am incercat sa cuprind in el mai tot...

Astept parerile voastre
Noi maine ne crestinam si am fost ocupai zilele astea...

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

noi ieri am copt 10 kg de ardei, curatat si lasat la scurs
azi ii punem in borcane si am terminat...nu am avut timp nici sa respir alergand intre aragaz si Matei ...noroc cu tati ajutorul de bucatar

Belu sa aveti o zi frumoasa azi
eu nu gasesc mesajul poate inca sunt adormita ...mai caut...

Noi 2...si Matei

tre'sa ne apucam si noi...ufffffff eu sunt fan ardei copti si vinete...trebuie sa imi fac si eu curaj

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

sunt si preferatii mei ca altfel nu bantuiam eu piata cu Matei in carucior sa ii cumpar si apoi sa curga apele pe mine cat i-am copt...dar nu ma pot abtine de la ardei copti si vinete, restul conservelor nu sunt atat de necesare ...pot lipsi.

Crispro daca te ajuta cat de cat, iti spun ca azi a fost de groaza copilasul meu...s-a trezit la 8,30 si de atunci...a papat la tzitzi pana pe la ora 16 cam din ora in ora, adormea la tzitzi si daca plecam de langa el se trezea si plangea...cred ca doar 2 ore a stat in scaunel toata ziua...abia la ora 16 am adormit 3 ore toti 3 ca nu mai puteam nici unul

am papat jumatate de porumb fiert, aici cred ca am gresit tare...si jumate de rosie...si salata de ardei copti cu putin otet...am facut-o lata azi

si mai am si pepene in firgider, poate incerc maine...

iesim macar 30 min afara ca azi nu am fost deloc

Noi 2...si Matei

oana draga, parerea mea, si nu dati cu parul, e ca ar fi bine sa papati din toate... de ce crezi ca de la porumb sau rosie sau pepene ar avea crampe? s-a demonstrat ca indiferent ce mananci, copilul daca e sa aiba crampe, le are ...asa ca nu va privati de mancare, mai ales daca mancati cate putin si va e pofta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

aelita m-am mai linistit cu piciorusele,asa sper si eu sa fie bine doar prin masaj, ai mei s-au chinuit groaznic cu mine mica in ghips; va multumesc pentru incurajari

carmen, la picioruse te uiti la talpi, cum sunt orientate, ale Sarei sunt catre interior, uneori doarme cu picioarele indoite talpa in talpa daca intelegi, e simpatica foc, dar nu e bine

creatza, bafta la doctor, sa avem vesti bune cu piciorusele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

off..presimt o noapte alba am facut baita mai devreme in speranta ca il culcam la 10-10.30...dar ca niciodata dupa baita a papat putin (foarte putin) si s-a culcat...am incercat sa il tinem treaz, dar nimic

daca se trezeste la 11-12 cu chef de viata

si..va ziceam ca s-a racorit...am inchis geamurile, 27 de grade l-am dezbracat iar

noapte buna delfinariu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput