Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dark, si eu inca mai alaptez, si inca cat...toata ziua cere tzatzi , dar macar mananca super bine si mancare solida, am reusit intr-un final sa-l vad si eu mancand ca un copil de varsta lui Tu cat vrei sa-i mai dai? Eu ma gandeam sa-l intarc toamna asta ca incep serviciul...Multumesc pt sprijin, iti tin pumnii sa fie bine cu job-ul
Crisspy, vazut Razvi dulce dulce Ce bine ca il ai langa tine inca doua saptamani? Pana la urma ai renuntat la ideea de a-l duce la cresa? Imi pare rau ca trebuie sa dai pisicul Da, tot acolo ma intorc la munca, nebunie mare, parca nu mai recunosc nimic din ce era
Miere, ma bucur ca ati scapat cu bine de operatie, sanatate multa si refacere usoara!
Ariya, imi pare rau ca ati trecut prin asta, stiu cum e ca si eu cu Vladut am fost internati de curand la Victor Babes pt o gastroenterocolita si tot asa l-au "macelarit" in cautarea venelor Sanatate multa! Concediu placut la mare, sa va odihniti si sa fiti sanatosi!
Ada, sanatate multa, offf, prin cate ai trecut! Refacere usoara si multi pupici nazdravanelor
Carmnen, frumoasa intamplarea cu ghetele, si eu i-am luat incaltari zilele astea din acelasi magazin, au marfa buna, stie Nazdravanelu ce e bun pt el!

Si noi avem masina destul de mare, dar niciodata nu ne ajunge spatiul din porbagaj pt bagaje asa ca umplem toata masina. Vladut sta singur in spate in scaunul lui, iar cand am plecat in concediu am scos celelalte scaune din spate ca sa folosim spatiul pt bagaje.

Anuc, ma bucur ca v-a priit la munte si ca sunteti bine. Tu cum te mai simti? Si Vladut e sofer mare si ii place sa stea la volan, misca de volan, baga cheile in contact , misca de schimbator...si face "brmmm", numai faza cu pedalele nu a prins-o inca
Alinuk, eu te inteleg perfect, nici eu nu m-as intoarce la munca pt nimic in lume, timpul petrecut langa copil este tot ce e mai important pt mine, dar din pacate nu am cum sa mai stau acasa Ar fi dragut daca ai putea sa-ti incepi o afacere, tu esti o fata desteapta si descurcareata si sunt sigura ca ai putea sa realizezi ceva frumos!
Lisa, cum e cu job-ul? Cu cine sta Anusca sau lucrezi de acasa? Sanatate multa lui Cristi, sa fie totul bine si sa se refaca repede! Succes cu bb 2, tin pumnii! Noi cred ca o mai amanam, acum daca ma intorc la munca parca nu-mi vine sa anunt o sarcina...
Naty, multumesc de incurajare, stiu ca o sa ne acomodam, offf. Cred ca era tare fericita Nadia ca va vede, este asa de frumos cand vezi fericirea din ochii puiului
Ledi , ma bucur ca David are o perioada mai buna, Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!
Delia, sa aveti zile frumoase la munte si sa fiti sanatosi!
Micola, am vazut pozele cu Alexutu, ce a mai crescut si e tare scumpic
Ira, ma bucur ca Eliza e bine si ca s-a distrat la ferma, am auzit multa lume incantata de locul ala, dar nu am ajuns inca.

Noi sambata mergem la munte ca e ziua lui tati. Vrem sa inchiriem o vila, dar sa fie frumos amenajat afara pt prichidei. Stiti ceva pe undeva? Ne trebuie sa fie destul de incapatoare, cam 8 camere!
Vladut se simte mult mai bine de cand a venit racoarea si ploaia, este plin de energie si in culmea fericirii pe afara. In plus este f intelegator, ma minunez ca intelege cand ii explic motivele pt care nu are voie sa faca ceva anume si nu mai am parte de tipete si urlete.. se vede ca nu mai e bebelus!

Puuup

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Crisspy, Naty, asa facem si noi...portbagajul e plin si la fel scaunul din fata dreapta. Acum le-am luat trolere mici lor, mai avem 2 mari noi, iar carutul e ff mic, se face cat o gentuta cu roti pe care o punem la picioarele Ioanei, in spate. Masina nu e personala, e de la serviciul lui tati (pe a noastra am vandut-o ptr ca zacea degeaba)...pe asta o putem folosi oricand si nu face sa stam cu doua. Dar cand am fost in BG de ex, am luat masina lui taica-miu ca are portbagajul de 2x mai mare.
Dar ce ne facem cu 3 copii??
Evident ca ne trebuie un van ceva...

Eu ma simt bine...vineri intru in 15 saptamani. Am inceput sa mananc si seara si se simte...ma tin pantalonii ...Si s-au deschis si vreo 2 patiserii/cofetarii prin vecinatate pe care le vizitez zilnic...plus bunatatile de la turcaleti (stam 12 zile, deci vin clar mai implinita)...una peste alta..voi fi o grasana iar...

Joi iau rezultatul de la dublutest, ptr ca tot atunci am programare la dr ptr interpretare...dar nu vreau sa ma gandesc la nimic rau. Va fi bine...

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele azi nu am mai avut rabdare si am sunat la Medlife sa vad daca e totul in regula cu lichidul amniotic(mi-era teama sa nu-mi zica ca s-a contaminat... sau alte probleme), nu sunt probleme la el, si analiza se lucreaza in germania, nu la Medlife, ceea ce e un lucru bun.
saptamana viitoare mergem la echo de trim II si o sa rog dr sa se uite atent la bebelina.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SALUTARE FETELE SI DE LA NOI

aryia si distractie placuta .... poate apucam sa ne vedem putin .... mi-ar face mare placere ... da-mi un pm cu nr tau de tel

dark super tare mister .... multi pupici de la mine si de la antonia

anuc ahahahahha ... si eu am inceput sa ma ingras si abia am 9+ saptamani .... deci usor ma umflu si euuuuuuuuu

miere sanatate maxima

mai si eu vroiam sa fac prevenartul
dar inca nu am facut nici o doza
SE POATE FACE DE LA 1 AN SI N7 LUNI?
PANA LA 2 ANI?
CA I L-AS FACE SI EU

bee spor la invatat

carmen super baietel haios ai
ahahahaha

si antonia
cand vrea ceva
se arunca pe jos si urla
se iontampla f rar sa faca astfel de faze
da le face
constient
uitandu-se la mine sa vada ce fac
si inca baga toate cele in gura
si papuci
si pamant
si de toateeeeeeeee
de ma innebuneste

irinac voi ce mai faceti cu dintisorii?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aaaaaaaaaaaaa

si inca nu stiu ce sa fac cu nastereaaaaaaaaaa
as naste si maine iar la giulestiiiiiiii
offffffff

mai am posibilitatea sa nasc la constanta
la o maternitate particulara
da am nevoie de bani
offfffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

CAMI eu voi merge marti la control si voi vb cu dr.
Si eu vreau sa nasc tot la Giulesti.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, noi am vrut sa mergem pe schema 8-10-12 luni insa din cauza virozelor, nu am putut sa o respectam intocmai, ceea ce mi-a zis dr ca nu e f grav, pt ca perioada min. e de 2 luni intre rapeluri si 6 luni e max. E f scump vaccinul, dar cica e eficient. Doamne fereste sa se puna problema unei astfel de boli ca sa se testeze efienta vaccinului.

Anuc, concediu placut in 5!

Cami, mersi mult. E greu, e mult, dar am intrat in ritm si nu ma las. Doar sa ma ajute Dumnezeu, sa imi dea minte, rabdare, putere si mai ales sanatate ca sa ma concentrez cum trebuie.

Fug ca trebuie fac niste chestii administrative si vreau sa le rezolv rapid.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Neata!
Dark,Anna, toata admiratia mea ca inca mai alaptati!
Crisspy, vazut Razvi taaare scump si dulcic, ca de obicei!
Ada, pupici printeselor
Ariya, . relaxare maxima la mare!
Miere, slava Domnului ca micutul a scapat cu bine de operatie! sanatate si refacere usoara in continuare!
Carmen, Stefanel Nazdravanel si Istetel!

Noi iar aseara cu crize de tipat in gura mare, aproape o ora, ma mir cum de nu raguseste..
la masa tot cu fitze...
ce mai faceti voi de papa la licurici? eu ieri i-am facut orez cu dovlecel si peste la cuptor, a mancat cu pofta ceea ce n-am mai vazut de mult, in afara de banane...
azi de dim n-a mai vrut fagaras, i-am dat banana si a ras-o!
banuiesc ca nu a scapat de giardia...i-am dat helmiflores si propolis, dar la cum umbla cu mainile peste tot si la cum nu mananca si nu doarme...95% nu a scapat... as vrea sa mai incerc ceva naturist si apoi sa-i refac analizele...dar nu stiu ce anume..
fetele cu copii mai maricei, cu ce ati scapat de giardia, daca au avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, Doamne ajuta sa scapati de giardia! Eu nu ma pricep la tratamente... De mancare, Vladut mananca f bine orice fel de tocanita, asa ca mi-e usor sa-i fac mancare, ii fac diverse tocanite cu sos de rosii si carnita de pui sau vita, ciorbica cu toate legumele de vara si cu fidea cu sau fara carnita, ardei umplut, chiftelute cu sos, musaca, orez sau fidea cu lapte, carnita sau peste la cuptor cu legume, pilaf cu carnita, clatite cu magiun (astea la gustare). Sper sa te inspire ceva

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Micola Ioana a avut giardia si am scapat tare, tare greu. Intai a luat la recomandarea dr. de familie un medicament foarte puternic (cica afecteaza ficatul) - nu mai stiu cum se numeste. In orice caz, nu i-a trecut.
Apoi a luat cateva luni helmiflores (ceva naturist). I-au iesit initial analizele bine pentru ca dupa cateva luni iar sa ii apara. O noua tura de helmiflores si alte analize bune, dar acum chiar trebuie sa ii repet si astept sa vad cum e.
Stiu ca e buna si mierea cu propolis dar Ioana e alerigca la propolis si nu am putut sa ii dau.
Oricum, e foarte posibil sa revina, mai ales cand copilul e in comunitate.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput